Överlevnad och klättring turer

En överlevnads, dra eller klättra tour är ett billigt sätt att få en äventyrlig och aktiv semester. Innan du går på en sådan resa börjar, finns det några viktiga saker du behöver tänka på, såsom utrustning, rutt och säkerhet.

Överlevnad och klättring turer

Efter att ha hört namnet på överlevnads resa brukar tänkt att överleva med minimala resurser, men detta behöver inte alltid vara så. Det kan också innebära en stigning i Alperna eller skotska högländerna. En verklig trek är inte för alla och kräver en mycket god fysisk kondition och kunskap om naturen. På Discovery channel man ofta ser hur detta kommer att fungera precis liksom farorna med sådana resor.

Klättring och vandring

För dem som älskar äventyr och vill ha en aktiv semester är istället för att bara på stranden och affärer, besöka en klättring eller vandring i bergen en skänk från ovan. Du gör bra i naturen och ofta denna typ av semester är också mycket billigare eftersom du inte kan spendera pengar när hon gick i bergen i caféer eller restauranger eftersom det finns helt enkelt inte hittas.

Framställning av resan

Först bestämma destinationen där du vill gå. Gör dessa resor företrädesvis i en grupp eller med minst två personer, men definitivt inte ensam! Skulle något hända finns det alltid någon som kan hjälpa eller få. I Europa finns det gott om att hitta platser för vandring och klättring turer i Frankrike och Italien samt närmare hem i belgiska Ardennerna. Glöm att släppa in på den lokala turistbyrån. Kontrollera på förhand att din träning är att ofta springer eller promenader. Väl framme vid destinationen ankomst är lämpligt att informera din väg till de lokala myndigheterna om det är en ganska farlig väg. De vet att du i en nödsituation där de kan gå ute.

Utrustningen

Bra utrustning är därför mycket viktigt att göra en checklista där alla saker på det. Exempel på ett bra checklista kan inkludera följande; ryggsäck, sovsäck, liggunderlag, vattenflaska, tändstickor / tändare, regnkläder, stövlar, strumpor, underkläder, kniv, sked, första hjälpen-väska, karta / kompass, mobiltelefon, mygga stick, gasbrännare, braständare och ett tält.

Näring för klättring

Nutrition är mycket viktigt eftersom kroppen använder energi mycket tid vandring och klättring. Numera finns det ett brett utbud av speciallivsmedel för händerna i speciella outdoor-butiker. Detta är inte alltid billigt och kan ofta ersättas med produkter som du hittar i livsmedelsbutiker. Torkade pasta eller grytor där bara varmvatten måste vara mycket näringsrik och lätt. Vi rekommenderar ingen konserver och ömtåliga livsmedel såsom kött med det. Vattenreningstabletter kan vara användbar i områden där det inte finns någon rent dricksvatten tillgängligt. Naturligtvis kan du också först koka vattnet för konsumtion. Tänk ytterligare granolastänger, russin, kex, sylt och snabbkaffe / te. Det är också praktiskt att ta med en kamera. Betrakta det en extra batteriet och förvara det i en torr och varm plats annars kommer de att bli ganska tom.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha