Vem som helst kan meditera

Vad jag skulle omedelbart lägga till huvudet, det är att inte alla redan står. Vilket betyder att risken för ursäkter är stor igen. Om du verkligen vill, är det ?? kan inte ?? inte historien, men det vill inte ?? ???? och vara där bara vara ärlig om det. Om du vill lära dig det eller verkligen vill ge åtminstone en chans, ta dig tid att läsa och göra den till en del av livet.

Meditera

Enligt olika ordböcker kommer meditera säga följande: ?? reflexion, begrundande, betrakta / begrunda, koncentration på den inre ??. När du läser detta så finns det lite vaga eller ullig, medan mediterar fortfarande har den bilden. Meditera passar perfekt i den livliga västerländska liv och kan även hjälpa till att balansera, utan att du nu har att pressa i varv.

Varför inte meditera?

Du kan försöka övertyga människor om att meditation kan hjälpa dem med vissa aspekter av livet, men någon måste verkligen vill. De välkända skäl som du inte kan meditera är:
  • Inte en lämplig plats i hemmet? Som om du måste sitta vid ett altare och biljetter. Bara sitta bekvämt och lugnt, är tillräckligt.
  • Så ?? s fast ränta inte passar mig? Vissa mediterar varje morgon, men inte för att de måste utan för att de vill. Så det finns ingen skyldighet för behov eller inte meditera. Du ger dig själv gåvan ?? ?? vad som kallas tystnad ?? eller inte.
  • Kan inte sitta länge orörlig? De flesta som inte är väl förtrogen med meditation, tänk på munken med korslagda ben länge orörliga introverta. Men bara kittla om något kliar, även ändra position om du inte sitta bra, eller till och med klockan ringer, inga problem. Vrid tillbaka till startpunkten.
  • Meditera fungerar inte för mig? Strängt taget är detta baserat på rädsla för det okända och det faktum att det fortfarande har en drömmande bild och ännu många människor inte vill förknippas med det. Däremot behöver du inte vara andlig att veta att meditation är bra för dig. De mest skilda människor, meditera i alla led och yrken.
  • För upptagen, ingen tid? Och vad kan du få ännu argumentera med det? Alla är ansvarig för hans / hennes eget liv och därmed dagordningen. Du gör det så dags för det eller inte. Dessutom behöver du inte riktigt göra varje dag för att sitta i en halvtimme.
  • Tankarna som pågår? Det är det enda argumentet som någonsin kan vara giltigt. Eftersom med ett genomsnitt på en idé per sekund, faktiskt går detta genom hela dagen. Tysta dig kan inte alls. Men du kan lugna ditt sinne det ?? ?? och mellanrummen mellan tankar med resten förstora. Det är en fråga om att lära ?? och du måste ge det tid.

"Lyckan av ditt liv beror på kvaliteten på dina tankar."

Vad är resultatet?

De människor som tycker om det, men ingen har gjort, ofta kommit för att be ?? Vad gör mig till en regelbunden meditation tid faktiskt på ??? Många människor har den uppfattningen att ljuset ovanför huvudet plötsligt att behöva gå och du ska få en hjärna våg eller om du kommer att flyta om du får visioner. Detta är naturligtvis inte sant.
En meditation tid kan du uppdatera, det kan ge dig nya insikter och kan hjälpa dig att upprätthålla balansen i ett hektiskt liv. För många människor som mediterar helst, är att de är under time out där meditera för att hjälpa dem. Och det finns ingenting som är specifikt, ger åtminstone en lugn tid för dig själv.

Börja meditera

Inte alla kan bara sitta ner och ta hjärnans aktivitet till en lägre nivå. Vad kan hjälpa är att fokusera på en sak, nämligen din andning. Som vanligt som att andas själv går, är det bättre att andas och räkna härmed. Då kan du göra något annat.
Andning
Gå lugnt och särskilt trevligt att sitta bekvämt i en position som du tycker. Det är viktigt att du håller ryggen rak och din kruintje är rakt upp och du zitbotje väl på marken. Andas djupt i fred och låt dina axlar hänga tyst och låt din mage expandera när du andas. Under inandning du räkna till fyra tyst, bara hålla och sedan igen för tre eller fyra sekunder och andas ut för fem räknas väl. Fortsätta att upprepa detta ögonblick och om din kropp är i allt högre grad i ett lugnt läge, det ger också en bättre fokus och kontroll.
Hjärta Chakra
Du behöver inte vet eller tror i chakran ?? s. Bara fokusera på den gröna färgen i hjärtat området och talar dessa tankar under de följande ord: harmoni, fred, kärlek och skratt. Bara fem gånger uttrycka dessa fyra ord i fred. Gör detta regelbundet och framför allt inte tror att något måste hända. Låt det gå.

Slutligen

Det är dags att meditera bli av den flytande bilden och accepteras som något normal del av livet och kan höra. Tillämpa det på ett sätt som passar in i ditt liv och fokus på dig själv, din kropp ?? och njuta.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha