Vem är skyttekung VM 2014 och vann Golden Boot?

Vart fjärde år finns det ett VM arrangeras överallt i världen. Även 2014 finns ett VM. Så är det från 12 juni - 13 Juli, 2014 höll VM 2014 i det sydamerikanska landet Brasilien. Det finns 32 länder har kvalificerat sig för att delta i VM. Under denna turnering de deltagande lagen kommer att vara i VM, men framför allt de strejkande är angelägna om att göra mål så ofta som möjligt. Många mål inte bara att bidra till äran av landet, men också en bra prestation i VM. Många mål kan också bidra till den personliga framgången för den individuella fotbollsspelare. Efter varje VM i själva verket heter skyttekung i VM och kommer att överlämnas till honom den gyllene skor. Både vinnaren av VM som skyttekung kan sedan njuta den eviga härligheten.

Golden Boot

Sedan den första VM 1930 i Uruguay, under turneringen höll en ranking av de bästa målskyttar. Den slutliga skyttekung i VM erhåller efter turneringens Golden Shoe. Den första mottagaren av Golden Boot, var Guillermo Stabile. Den argentinska gjorde under VM i Uruguay, att så många som åtta gånger poäng.

Top 10 Målskyttar VM 2010 i Sydafrika

Följande topp 10 poäng kan sammanställas baserat på resultaten i VM 2010. Den tyska Thomas Müller slutligen av FIFA namngav skyttekung i VM 2010 anfallaren gjorde Tyskland under fotbolls-VM så många mål som:
  • David Villa,
  • Wesley Sneijder,
  • Diego Forlan

Men gör tyska assist. Genom att hjälpa dessa var Thomas Müller tilldelades så småningom titeln skyttekung i VM 2010 och Thomas Müller fick det prestigefyllda priset, Golden Shoe.

Skytteliga VM genom tiderna

Uppdaterad 22 Jun, 2014

Favoriterna om titeln skyttekung VM 2014

Kaptenen på det holländska landslaget, är Robin van Persie som förberedelse för VM 2014 skyttekung anslöt sig till Europeiska kvalturnering för VM 2014. Denna Robin van Persie kan kalla sig den mest produktiva spelare i VM-kvalet. Robin van Persie gjorde under VM-kval dueller, så småningom att ha dödat elva gånger.
Den bosniska anfallare Edin Dzeko var, när det kommer till kampen som den bästa målskytt i den europeiska kvalturneringen sekund. Edin Dzeko gjorde under den europeiska kvalturnering scoring tio gånger.
Det goda resultatet av Robin van Persie och Edin Dzeko bidrar till det, att båda fotbollsspelare betraktas som stora favoriter att vara skyttekung i Brasiliens VM 2014. Spanjoren, Diego Costa verkar ha en god chans att en hög ranking i listan över VM bästa målskyttar. Särskilt som Spanien återigen en av favoriterna för den slutliga segern. Förutom de ledande europeiska spelarna måste också beaktas med spelare från länder utanför Europa. Detta kan bland annat anses Argentinas Lionel Messi och Luis Suarez från Uruguay

Skytteliga VM 2014 i Brasilien

Uppdaterad 28 JUNI 2014
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha