Vem är Pieter-Jaap Aalbersberg?

Addi Sandin Januari 7, 2016 Miscellanea 42 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Pieter-Jaap Aalbersberg ledde repatriering uppdrag i Ukraina som detekterar mänskliga kvarlevor och personliga tillhörigheter till offren för flygolyckan på flyget MH17. Vem är Pieter-Jaap Aalbersberg ändå? En kort profil mannen. På senare Mr Pieter-Jaap Aalbersberg var ofta i nyheterna på grund av sin ledande roll i Ukraina. Många människor vet inte honom. Dags för ett möte med honom.

P.J. Aalbersberg

Pieter-Jaap Aalbersberg föddes den 27 juni 1959 är gift och har fyra barn. Han har en kristen tro. Han växte upp i Hoogvliet nära Rotterdam.
Pieter-Jaap är polischef för enheten för Rikspolis Amsterdam Regional. Unity Amsterdam omfattar sex kommuner: Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Diemen och moderbolag och Amstel. Totalt har Rikspolisstyrelsen sedan den 1 januari 2013 10 polisenheter och en nationell enhet och en polis servicecenter.

Placering

Pieter-Jaap har rang Polisintendent. En Chief kommissionären är den näst högsta ranking i Rikspolisstyrelsen. Som Chief han är ytterst ansvarig för Amsterdam regionen.

Rank Insignia

På axeln av Pieter-Jaap är gradbeteckningar: en rik krona, under två korsade zwaardjes och under utfört lauwertakje i guld.
Den petklep är en guldbroderier av eklöv, set med sex ekollon. Detta broderi är också anordnad längs den övre kanten, där ventilen är fäst vid upprättstående kant på locket.
Leden vid polisen från låg till hög:
 • Aspirant
 • Vakten Polisen
 • Agent
 • Ledar- Agent
 • Brigad
 • Inspector
 • Intendent
 • Kommissionär
 • Chief Constable
 • Första Chief

Leden är associerade med funktioner.

Titlar

Titlarna av polischef i ett brev Hoogedelgestrenge Herren.

Unity Ledarskap polis Amsterdam

Enhet Ledarskap Amsterdam polisenhet består av fyra personer:
 • Polischef Pieter Jaap Aalbersberg
 • Även biträdande chef för Operations. Polischef John Pronker
 • Chef för Operations Hanneke Ekelmans
 • Chef för Operations Linda Rede
Kommissionären för den nationella polisen, Gerard Bouman. G.L. Bouman var den första chefen för Rikskriminalpolisen och har den högsta rangen första Chief.

Installation

År 2011 blev han installerades som chef för polis Region Amsterdam-Amstelland. Han efterträder Bernard Welten.
År 2011 var Pieter-Jaap också valt att Interpol styrelsen för en period av tre år. Interpol är en internationell organisation som stödjer polisen att förebygga och bekämpa brottslighet. Sedan bildandet av Rikskriminalpolisen, finns det en kommissionär, nämligen Mr Bouman, som är chef för Rikskriminalpolisen.

Karriär

Innan han kom till Amsterdam, var han chef för IJsselland. År 1981 utexaminerades han från Polishögskolan. Sedan examen har han innehaft olika positioner inom polisen. Från lokal polischef detektiv.

Salvage offer MH17

Pieter-Jaap rensades för den mödosamma uppgiften att Capital Repatriering delegation planet MH17 den 17 juli 2014 östra Ukraina kraschade. Hans arbetsuppgifter observerades i Amsterdam. Han valdes för uppgiften i Ukraina på grund av sin stora erfarenhet. Han rapporteras regelbundet på uppdrag av ett pressmeddelande. Dessa inkluderar pressreleaser finns på webbplatsen för den nationella regeringen.
Pieter-Jaap var i Kiev för att förhandla med den ukrainska regeringen och att samarbeta med Australien och Malaysia, för att diskutera med den nederländska regeringen och Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa. Den 2 maj är 2015 återsändande uppdrag slutförts.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha