Vegetarianer desto mindre riskerar Infarction


Att vara vegetarian är inte längre bara en fråga om mode, men även hälsa.
De som utövar friska främst grundas på konsumtionen av frukt och grönsaker är mindre utsatt för risken att utveckla hjärtproblem, såsom hjärtinfarkt.

Och "resultatet av en komplex undersökning som organiseras av en grupp forskare från Storbritannien, enligt vilken risken att utveckla hjärtsjukdom, en vegetarian, är 33% lägre än oddsen av en icke-vegetarisk står inför.
Allätare, de brukar äta nästan 400-450 gram kött per vecka. Detta är en hög siffra jämfört med den mängd som rekommenderas av dietister rekommenderar att köttkonsumtionen 2, max 3 gånger i veckan.

Experter föreslår också alternativa rött kött till vitt.
Rött kött, till exempel, är mycket rik på fett som bidrar till utvecklingen av dåligt kolesterol som sedan ligger till grund för stora hjärtproblem, såsom stroke eller hjärtinfarkt.

Den analys som genomförts av brittiska forskare, verkar vara i linje med resultaten av en studie som genomförts tidigare i samma ämne.
I själva verket, förklarade de att forskarna gjorde studien inte upptäcka något nytt jämfört med vad vi redan visste, nämligen att en kost rik på färska grönsaker, frukt, nötter, frön och andra vegetabiliska livsmedel är mycket fördelaktigt och användbar för vår kropp.
De som följer en strikt vegetarisk kost är i själva verket kolesterol och mycket lägre tryck och det är därför de är mindre känsliga för hjärtarisker.

Enligt veganer, förespråkarna för en vegetarisk kost, vår hälsa beror inte bara på hur mycket mat vi äter men också skadligt för hälsosam mat som vi införa. Det följer därför vikten av att öva en hälsosam, balanserad och korrekt, baserat på konsumtionen av frukt och grönsaker i stora mängder.

Enligt Dr Francesca Crowe, en nutritionist och professor i Storbritannien, "vår kropp är konstruerad för att behöva ämnen från animaliska produkter, för att hålla sig frisk."

I själva verket, betonar Crowe, "den totala kvantitet av livsmedel som härrör från djurprodukter kan orsaka irreparabla skador på kroppen genom att öka risken för att utveckla hjärtsjukdom."

Det finns även andra faktorer som predisponerar en person att hjärtproblem och det får aldrig tas i benet: det är röken, förtrogenhet med vissa sjukdomar, övervikt och diabetes.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha