Veganer: Vad egentligen äta?

Britmari Nordstrom Januari 28, 2016 Miscellanea 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

I växtbaserad kost, kött, mejeriprodukter och andra animaliska produkter anses off-limits. Idag är vi med Brendan Brazier: en prisbelönt tidigare maratonlöpare, men också en bok författare och skapare av en linje av näringsprodukter. Det kan lyfta mycket tunga saker, köra långa sträckor och har mejslade abs ... om du undrar: ja, och är vegan.

Tack vare honom, veganer behöver inte förklara att undvika animaliska produkter är ett urval av sund livsstil: allt jag behöver göra är att visa människor en bild av henne och säga "detta är hur veganism kan göra dig frisk" .

Naturligtvis, människor har alltid frågor i ämnet: en diet som undviker kött och mejeriprodukter är inte precis normen. Vad äter du? Hur gör proteiner? Du kan drabbas av järnbrist? Och om det gör ont? Svaret på dessa frågor och i allmänhet, på vegetabiliska dieter kan ge direkt Brendan Brazier, vilket är varför du har bett honom några av de mest återkommande.

1. Vad du äter och hur du berika ditt protein diet?

Jag äter grönsaker, bönor, ärtor, frön i allmänhet: hampa, chia, lin; även grönsaker.

2. Vilken är din favorit hemlagad mat?

Du verkligen gillar pizzor berikade med bönor, linser, frön och rödbetor solros: förbereda basen och sedan lägga grönsakerna och koka ... lätt, eller hur?

3. Vad du äter när du reser?

Jag gillar massor av olika typer av smoothies. Min linje av näringsprodukter tillåter mig att få protein i form av pulveriserad choklad med mandel smör, banan och blåbär: en smoothie är riktigt bra! Det är som en pralin med mandel.

4. Vad äter du i en vanlig dag?

Jag brukar köra på morgonen, så jag vaknar och dricka något energigivande före träning, gå ut för att köra, sedan när jag dricker en smoothie. Jag äter massor av frukt, nötter och frön. Och jag älskar bröd! Till lunch jag gå honom till avokado, groddar och vissa salsa strikt fett. Till middag, vanligtvis förbereder jag en stor sallad, med alla olika typer av grönsaker: sallad mix, kål, avokado, groddar. Även några nori sjögräs och morötter, rödbetor och gurkor.

5. Vad tror du förbereda sig för dessert?

Jag brukar bara frukt, men ibland också äta kakor, såsom sylt tårtor med datum, nötter och kokos. De är riktigt bra!

6. Vilka är dina favoritrestauranger?

Jag ofta många restauranger i hela världen: Raw Organic i Toronto, den Thrive Juice Bar i Waterloo; Los Angeles föredrar Real Food Daily och Café tacksamhet; Jag gillar att gå till New York till Jivamukti Café och Candle 79.

7. Vilka order i dessa restauranger?

Jag går i etapper, men vanligtvis föredrar jag blandade rätter, som kan göras från spannmål eller nudel, med tempeh eller tofu och ångkokta grönsaker, såsom bönor eller kikärter svarta.

8. Undvik också några livsmedel som inte är av animaliskt ursprung?

Vitt mjöl, och alla typer av mjöl. Men också soja och vassle, allt som är högförädlade och oljor bearbetas. Uppenbarligen alla raffinerade kolhydrater.

9. Har du någonsin "fusk" på vegankost?

Jag ansluter sig till vegankost eftersom jag inte vill äta mer mat: Jag gillar inte kött eller mejeriprodukter, och därför min smak uppskattar vad jag äter.

10. Vilken är den bästa delen av vegankost?

Jag känner mig riktigt bra, jag har mycket energi, jag behövde inte mycket sömn, de har möjlighet att återhämta sig snabbt efter fysisk träning, kan göra vad jag vill, egentligen, när det gäller alla tjänster. Inte är beroende av stimulantia som kaffe och socker, har också ännu större mental klarhet och förmåga säkert över genomsnittet.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha