Vattenfast mascara

De flesta kvinnor kan inte tänka mig att det inte finns någon mascara. Den vanligaste bit av smink, vad som faktiskt är viktigast för många ett ansikte. Det livar upp sinnet och ögonen som gör det mesta av ansiktet, en väl tillämpad mascara för att hämta och uppdatera hela ansiktet. Och även fukt, var det tänkt, eftersom vattenfast mascara fångar allt är bra på.

Mascara som inte körs

Den gråtande kvinna ansikte med svarta märken i ansiktet eller mörka droppar från under ögat mot att köra käken. Kanske kvinnan gråter mer och vi trodde därför att en lösning skulle komma hit, men det kunde lika väl fuktiga ögon som svar på vinden i ansiktet eller perfekt fortsätta att se, även om du dyker i en pool.
Hur som helst, kan vattenfast mascara har allt ?? eller så du tror. Men ljuset lite mer nyanserad. Där du först måste titta på skillnaden mellan vattenavvisande ?? ?? ?? Och ?? vattentät. Den första kan ha en del fukt, men en rask dopp i sin tur överlever detta mascara är inte. Om du verkligen vill vara säker måste det därför vara vattentäta!

Avlägsna mascara

Inser du bort vattenfast mascara är inte bara ett ansikte tvål. Välj helt enkelt en speciell ögon upremover. Varje varumärke har en, men om du har känsliga ögon, måste du se bra ut det som passar dig. De starka oljeaktiga produkter sätta i vissa människor ett slags filter på ögat och det är inte behaglig. Den svåra delen är att dessa produkter fungerar bäst att ta bort vattenfast mascara.
Emellertid, är strukturen av de olika märken olika och kan framkalla irritation och den andra ett icke. Om du har känsliga ögon, är det lättare att först fråga vad testare.
Ta bort hur?
Aldrig omfattande svep, vilket gör en hel del kvinnor gör, men i ögat upremover bomullstrasa bomullsrondeller att införa ögonen. Bara hålla på, 20 till 30 sekunder, och sedan torka av den där så sedan dess. Detta förhindrar att din hud blir slack snabbt.

Vilken mascara för ögonen?

Strängt taget är det en mycket personlig fråga. När allt kommer omkring, alla upplever tjockleken av ämnet, borsten / kam, är färgintensiteten annorlunda. Det är sant att det finns några gamla godingar ?? ?? som gör det bra i år och oskiljaktigt från samlingar av olika märken. Alltid uppmärksamma i butiken, eftersom många av de berömda mascara ?? s du kan få en vattentät och inte vattentät version. Några av dessa exempel är:
  • Lancome, Hypnose ?? en vacker mascaraborste med en relativt liten
  • Dior Svart ut ?? en fullständig, varm och djup blick
  • Clinique High Impact ?? ganska tunt är den vackraste
  • L ?? Oreal, False Lash Teleskop ?? populär bland unga kvinnor, bland annat prismässigt

I synnerhet är den bredbara effekten, för de flesta människor av avgörande betydelse. Detta inkluderar även att hopklumpning av mascara på. Mascara bör inte koagulera och därmed ger dig borsten prydligt från halsen och stänga mascara omedelbart efter användning. Sen går längs den längsta och förblir d trevlig krämig substans.
Ansökan hur?
Ansök om maximal effekt alltid två skikt i följd. Det beror på ditt utseende om du tar med eftertryck de nedre fransarna, eller bara toppen fransarna bra starter. Dessutom kan du gå för mer dramatisk look gäller även tre skikt. Detta åtföljs ofta med en fin eyeliner och ögonskugga djup färg.
Förvänta dig inte mirakel från mascara ?? oss säga, att förnya eller curl. Självklart gör något, men faktiskt alla minimal. Vill du verkligen längre ögonfransar, kan du göra tillägg eller helt enkelt lösögonfransar. Skruva ögonfransar fungerar bra. Lite entusiasm för en ännu bättre effekt och sedan tillämpa mascara.

Ibland vattentät?

Det kan fortfarande. Du kan köpa en vanlig mascara och att du vill använda mycket ibland men vattenfast mascara du kan uppbåda och transparent mascara på din vanliga mascara. Detta sätter ett lager av mascara och gör vad du brukar göra en vattenfast mascara.
Uppenbarligen som ett handtag när du tar bort vattenfast mascara. Dessutom kan denna transparent mascara också användas för att få ögonbrynen prydligt i modellen. Tyvärr finns det få varumärken som har en sådan mascara i området, så ibland det ser bra ut. Bland annat har Clinique en.

Slutligen

Det finns många vattentäta mascara ?? s på marknaden och du kan inte säga om man är bäst. Det är mycket personligt. Ta en testare med eller sätta på nya ögon i butiken på mascara. Se bara till att mascaran är ren innan den producerar. Gör ditt val i vad som bäst ser ut och hur det känns.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Jag använder vattenfast mascara, men på sistone har jag s kväll en svart smutsfläck under ögonen och även över ögonlocket. Jag själv känner att huden runt mina ögon blir fetare, kan därför komma och vad kan jag göra åt det?

Det bör inte göra för en sann vattenfast mascara. Efter mascara du smeta på håret inte huden. Det finns dock en skillnad mellan vattentätt och vattenavvisande. Det sistnämnda kan ha mindre fukt betreft.Verder vad som kan vara fransarna är något fetare, t.ex.. Med en fetare hud och gnugga fingrarna runt ögonen. se till att de lashes rätt inför dina mascara ger är helt fria från fett.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha