Vatten Variationer, 10 tips för dricksvatten

Vatten är ett flytande näringsämne som hjälper smälta och andra näringsämnen till energi. Smarta människor sätter en kanna vatten på sitt skrivbord för att dricka den torr under dagen. För gäster är en välkommen för sig själv kanske kan ta itu med vatten och häll upp ett glas vatten. I bra hotell är ofta en kanna vatten redo i lobbyn för att peka ut sig själv. Men det finns många varianter att vattnet dricka vatten ännu roligare, gör godare och hälsosammare.

Innehåll:

 • 1. Vatten med citronsaft
 • 2. Vattencitronskivor
 • 3. Vatten med kalk
 • 4. Vatten med myntablad
 • 5. Gör din egen mineralvatten
 • 6. Vatten med citrongräs te
 • 7. filtrerat vatten
 • 8. Vatten med ättika
 • 9. Vatten med vinäger och natriumbikarbonat
 • 10. Vatten från flaskan

1. Vatten med citronsaft

De flesta människor vet att du kan dricka vatten med citron. Tryck på en halv eller hel citron och sätta juice i en liter vatten. Vattnet går från frisk smak utan att vara alltför sura. Vatten med citron är även rekommenderas som ett sätt att förlora denna vikt. Nämligen citron stimulerar lipolys eller fettförbränning.

2. Vattencitronskivor

I stället för citron pressa dig några skivor citron i kan kasta. Då måste du först rengör huden, företrädesvis av honom något galler. Så smaker är också friare. Dessutom säkerställer denna rengöringsoperation att eventuella bekämpningsmedel avlägsnas.

3. Vatten med kalk

Vad är sant av citron kan du göra med en lime. En kalk smakar som en citron för mycket att äta så åtföljs av en liter vatten en lime ger en läcker, fräsch och naturlig smak smak till vattnet. Precis som med citron eller du kan pressa en kalk eller kalk göra skivor i vattnet.

4. Vatten med myntablad

Två kvistar färsk mynta, kan du göra bra i en burk med vatten. Vattnet får på detta sätt en uppfriskande smak. Ju längre du håller myntet i vattnet, desto starkare kommer att smaka. Men det inte smaka så färsk som mynta te; men inte helt nödvändigt eftersom det är de subtila smakvariationer vatten.

5. Gör din egen mineralvatten

Vatten du kan blanda det med lite rent naturligt salt. Använd inte bordssalt eller bordssalt eftersom det bara finns en mineral i. Använd oraffinerat Celtic havssalt eller Himalaya salt; det finns 85 mineraler. Vad du gör är detta: du gör första plats i en förslutningsbar flaska en blandning av havssalt och vatten. Du lägger till vattnet så mycket salt tills lite salt längst ner till vänster som inte längre löser sig. Vattnet sedan mättad. Detta vatten blandas med havsutsikt salt'sole "som nämns. Nästa göra en daglig tesked vatten en halv liter vatten du dricker det. Så du inte bara få vatten inuti men också viktiga mineraler. Du kan också använda denna mineraliserad vatten till vatten med citron eller mynta vatten

6. Vatten med citrongräs te

Tea där mycket citrongräs eller citrongräs igenom är liknande iced te är läcker. Men du kan också använda andra smakvariationer. Du kan blanda en kopp lemongrass te med en liter vatten och dricker det kallt. Om du dricker hela dagen lätt och uppfriskande vatten.

7. filtrerat vatten

Kranvatten i Nederländerna är i allmänhet ganska friska. Men också här förorenad mark på ledningarna och det finns alla typer av oönskade partiklar i vattnet. Det finns således en alltför hög koncentration av aluminium i vatten är i slutändan kan leda till hjärnskador och sjukdom. Vad är därför rekommenderas användningen av ett vattenfilter. Med filtrerat vatten kan du dricka kaffe och te, och godare vatten.

8. Vatten med ättika

Det kanske låter galet att vatten med ättika att dricka, men brukade vara så att ett mycket vanligt sätt att göra dig själv en uppfriskande dryck. Dessutom, lite vinäger ganska frisk. I den organiska butiken kan köpa alla typer av vinäger i olika smaker. Den vanliga vit vinäger kommer att smaka bäst.

9. Vatten med vinäger och natriumbikarbonat

Tidigare folk gjorde sina egna mousserande saft vatten med vinäger och natriumbikarbonat för att blanda. Natriumbikarbonat är sällan tillgängliga i Nederländerna, men i England och Tyskland kan du köpa det som bakpulver. Självklart är det tillgängligt via Internet samt i vissa specialbutiker. Det är ett organ som är bröd att stiga, som jäst. Natriumbikarbonat reagerar med vinäger leaving'bubbeltjes 'sättas till vattnet. Det är inte tillrådligt att dricka liter dem, precis som du inte börja dricka gallon Spa rött, men ibland är det en härlig smak variation.

10. Vatten från flaskan

Den sista tips är att köpa en något dyrare flaska mineralvatten vid speciella tillfällen. Vatten är i själva verket mycket bättre än öl eller vin men vi sällan tänker att köpa en fin typ av vatten. Inte alla typer av vatten är bra. Från märket San Pellegrino är känt att uran är i och gezondheidssorganisaties har sagt att barn bör dricka under 12 år San Pellegrino. San Pellegrino tillhör Nestlé-koncernen. Bra märken av mineralvatten är:
 • Evian,
 • Gerolsteiner,
 • Ferrarelle,
 • Perrier
 • Saint Geron,
 • Volvic,
 • Voss.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha