Varför vi gråter?

En klump i halsen och en förträngd känsla, det kommer ett rop upp? Varför människor gråter ändå? Varför bebisar gråta? På den här artikeln jag ge min åsikt om gråt. Var den kommer ifrån, och varför kvinnor tycker att det är trevligt att se män gråta.

Vad händer om vi gråta?

Halsen pressar lite tight eller om du känner och klump i halsen. Ditt ansikte tar en viss attityd. Hjärträntehöjningar för att gråta, och gråt efter hjärtfrekvensen sjunker igen. Enligt Michelle Hendriks, som har forskat till människor som gråter under en film, luft gråter under en film inte. Det förbättrar humöret, men gråter det gör för känslomässiga reaktioner som hjälpa till att återställa den fysiologiska balansen.

Varför vi gråter?

Tårar ofta som ett uttryck för smärta, sorg, frustration, maktlöshet, eller ens sett jubel. Detta är vettigt, jag antar själv. Det verkar som att du kan även bli beroende av gråta. Jag återfinna lite överdriven, jag tror inte att någon kan bli beroende av gråta. Gråt händer du fortfarande göra det? Det finns antagligen människor som kommandot ?? krokodiltårar ?? vidare kan frammana. Men jag tror inte att det kan vara beroendeframkallande.
Tillbaka i medeltiden, munkar grät också som de bad till Gud med ursäkten att de gjorde en bön. Även i 18th Century riva en statussymbol av mannen. Jag gillar artikeln ?? Men varför schimpansen gråter eller inte ??? Läs Heleen Pott, verkar det som om gråt var en gång ett slags trend. Som om alla grät för sitt eget nöjes skull, för att få en bra känsla. Dessutom skulle det vara ett sätt att gråta urladdning göra deprimerade hormoner. Crying är frisk, eftersom vi har mindre stress och det står för ärlighet. Det verkar som om fler människor gråta över de små frustration som vi känner hjälplösa, då de gråter när avlidna människor och separationer.

Varför gråta bebis ?? S?

Baby ?? s har sitt eget sätt, men stress kan göra klart att prata. Grät därför barn ?? s mer, och har barn ?? s också gråta för att bli av med sin stress lite. Enligt Solter skulle du barn ?? s bättre att gråta än du äter dem eller försöker att stoppa dem från att gråta.

Vad är det för mening att gråta?

Många människor tror att gråt är renande. Detta kan inte alltid vara så. Om någon tröst efter en bra gråta kan opluchten det, men om dessa tårar bara ignorerar eller avvisar ditt humör kan bara bli värre. Tears större effekt än ord, och kan se till att du får ett starkare band med någon. Den andra har en känsla av att du känner dig tillräckligt bra till mods att gråta med honom / henne och du ge honom / henne bekant. Om du verkligen kan hjälpa någon gråta då du visar en del av ditt inre jag, eftersom många människor skäms för att gråta. Du kommer att tas på allvar snarare ett problem om det finns tårar att se. Det är också ofta i ett gräl som gråter som mindre klandervärt sett och få andra som inte gråter skulden. Det är en annan nackdel att gråta. Jag tror att fortfarande gråta ansvarsfrihet kan vara ett bra sätt att stress.

Män och rop

Eftersom jag har min egen åsikt i de tidigare tidningarna redan några har antytt, jag vill sätta en massa män och gråt. Män är inte cool ?? ?? när de gråter och människor förväntar sig inte att män kommer att gråta snart. En person gråter mer än den andra, det beror på om någon kan lämna bra i andra eller snabbt är känslomässigt. Kvinnor gråter två till fem gånger mer än män, är det på grund av det kvinnliga könshormonet prolaktin. Män försöker ofta att undvika starka känslor. I pojkar som har lite mer vuxit upp kan du se att de uttrycker sina känslor mindre. En pojke på 10 kan vara helt nöjd om en ny bil i sin leksak samling, medan en man av 19 ler bara när han kan köpa sin bil. Då verkar vara en mycket vanlig sak.
Män gråter så mindre snabbt eller hålla den i. De sätter saker där de är från honom och inte påverkar deras dag sådant ansvar. Jag har tittat på några forum och det konstaterades att flickorna var glad att se sin vän gråta. Tjejer älskar att se att pojkar har ibland en mjuk insida. Du har också killar som aldrig verkar gråta, men gråter ut och få saker när ingen ser dem. Såsom i sängen. Jag tycker personligen att det också ?? bra ?? som en pojke kan gråta mig. Då vet du att han har ett hjärta i den meningen att han bryr sig om saker eller personer. För män i sig är naturligtvis inte alls svårt att gråta, och jag tror att hon skulle hellre gråta hos flickor. Deras vänner ser mig, de verkligen inte gråta, eftersom de har för mycket ära för.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha