Varför Thai kvinnor är så smal?

Lindevi Kroon Februari 29, 2016 Hälsa 179 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Thailändska kvinnor är smal, smal och tätt och förblir så under hela sitt liv. De kan äta vad de vill, för att komma fram utan ett uns. Åtminstone så det verkar. Och hur gamla de är, verkar det de förblir evigt ung och smal. Hur gör de det? Vad är deras hemlighet? De är trevliga, vänliga och skrattar. I Thailand ser du inget fett Thai. Är det på grund av värmen i Thailand? Är det en fråga om kultur eller goda gener? Är det på grund av deras matvanor?

Tjocka thailändska kvinnor

Till en fabel hjälp från världen, gör det finns tjocka thailändska kvinnor! Speciellt eftersom det bland annat snabbmatskedjor finns i Thailand, tjocknar den genomsnittliga thailändska. Särskilt de unga västerländsk snabbt. Fetma börjar i Sydostasien för att vara ett stort problem, särskilt bland unga människor. Rikedom, snabbmat, mindre fysiskt arbete är alla skäl att den thailändska tjocknar. Det finns mer hjärtsvikt och diabetes i den thailändska än tidigare. Den äldre förblir tämligen trogen sin egen kultur och inte tjockna så snabbt som den yngre generationen. Men den genomsnittliga thailändska kvinnan förblir smal, smal och graciös.

Kokosmjölk

Nästan dagligen finns kokosmjölk på menyn av thailändsk kvinna. Kokosmjölk innehåller fett, men fett kokosmjölk är viktigt fett. Fett som kroppen behöver för att fungera korrekt. Kokosmjölk är mycket näringsrik och hälsosam. Kokosmjölk har 33 kalorier per 100 gram.

Chili Peppers

Varm mat, i enlighet med den Thai stor effekt på matsmältningen. Genom att regelbundet äta chilipeppar accelererar matsmältningen.

Bröd

Få thailändska kvinnor äter bröd. Ät bröd tillhör inte den dagliga rutinen av den thailändska kvinnan. I Nederländerna finns det en verklig brödkultur, något de inte vet i Thailand. Hårdost och fett kött äta thailändsk kvinna. Än mindre en smörgås med ost. De äter mycket räkor, ris och kyckling.

Frukost

Thailändsk kvinna mycket lätt frukost. De börjar ofta på morgonen med ris för frukost eller en gröt av korn sätter ämnesomsättning igång.

Lunch

Lunchen består av thailändska hustru ofta ris med wokade grönsaker och vissa kyckling eller fläsk.

Kväll

På kvällen, äta thailändsk kvinna ganska tidigt, 17,00-19,00. De äter i kvällsljus och små portioner. De delar som den thailändska kvinnan äter mycket mindre än vad vi är vana vid i Nederländerna eller i väster. Thailändsk kvinna kan äta hela dagen, men de alltid äter små portioner.

Efterrätt

Generellt thailändska kvinnor älskar söta. Särskilt deras dessert av ägg, socker och kokosmjölk är en favorit.

Levnadssätt

Det sätt att leva, deras matvanor, vilken typ av mat och påskynda matsmältningen alla hjälper till att hålla den thailändska kvinnan permanent smal. Thailändska kvinnor äter oftare än i Nederländerna, men de äter mindre portioner, äta mer grönsaker och väldigt lite kött, använder mycket kalk, ananas, chili och galangal.

Byggnad

Byggandet av den thailändska kvinnan har också att göra det säker på att de är så små. De är nu byggt en gång mycket finare än de fasta nederländska kvinnor.

Temperatur

Det är något som vi måste ta hänsyn till. Om vi ​​fryser i Nederländerna vill hjärtligt biljettpris. I Thailand, medeltemperaturen under året med cirka 32 grader Celsius. I denna varma miljö, är det lättare att äta lätt mat som är lätt att smälta.

Thailändska köket

Och thailändska rätter är läcker! Vem har lust att äta godis om du har en sådan underbar kök till ditt förfogande? Färsk fisk, många örter och grönsaker och allt lika färgglada och aptitväckande läckra! Även den thailändska kvinnan har också en svaghet för choklad.

Sport

Massor av sport gör thailändsk kvinna. Thailändska kvinnor i storstäder som inte fungerar i fälten, göra mer sport. Men är fysiskt arbete, till exempel att arbeta på risfälten eller tenderar gummiträd bara en annan dag för många thailändska kvinnor i mindre byar. Thailändsk kvinna arbetar långa dagar, ofta mer än 10 timmar per dag. Massor av möjligheter till mellanmål inte.

Balans

Thailändsk kvinna är generellt bättre balanserad: de är balanserade. Emotionella eaters är knappast i Thailand. De har knappast lider av hetsätning. De har knappt lidit av fluktuerande vikt. De skrattar mycket och gillar att se den positiva sidan av livet. Trots att de thailändska kvinnorna verkligen med mycket motgångar de har alltid hopp. Hoppas att ingen av dem minskar. De förlitar sig på ett positivt resultat. Varje ny dag är en ny början. De börjar varje ny dag med ett leende.

Håll åtgärd

Men vad är den verkliga hemligheten att den thailändska kvinnan är så smal? Moderation. Inga stora skyltar att skryta, men ofta en liten del. Det är egentligen inte en tankeställare, men det är hoppfull. Inte äta för mycket, äta mindre portioner och oftare på en dag, en hel del föränderliga och färgade grönsaker, lite kött och inget bröd eller ost. Och inte att förglömma deras speciell ingrediens: Massor av skratt, kärlek och mod aldrig förlorat hoppet. För den thailändska kvinnan fungerar, om det fungerar för den holländska kvinnan ???
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha