Varför jag inte får fett?

Viktökning verkar enkelt, men är inte för alla så enkelt. Vissa människor är bara inte fetare, trots att de alla äta lite ohälsosamt och läckra. Snacks, kakor, kex, chips och läsk är eller förtjockningsmedel, för vissa kan det på obestämd tid äta och dricka utan att gå upp i vikt. Varför inte fett, är ofta en bakomliggande orsak såsom stress, en överaktiv sköldkörtel, hormonstörning eller för mycket motion. Undervikt ?? hälsa ger tillsammans med det.

Att vara alltför mager

Idag, fler och fler människor är överviktiga. Det är verkligen ett problem i vårt samhälle. Felaktig och överdriven kost i kombination med lite motion för att spela en viktig roll i detta. Övervikt ger hälsa med det. Detta har ökat risken för hjärtsjukdomar, diabetes, vissa cancerformer, högt blodtryck, sömnapné, ledsjukdomar och andra sjukdomar. Mer än 10 procent av befolkningen är överviktiga, mer än 32 procent är måttligt överviktiga.
Undervikt, eller för tunn, är mindre vanligt. Av alla vuxna lider 2 procent undervikt. När unga människor under 18 år är under vanligt. Cirka 10 till 13 procent av ungdomarna är underviktiga. För barn upp till 8 år, har denna grupp den högsta. Undervikt talas när BMI är lägre än 18,5. Det gör också midjemått eller höft omkrets mätt i kvinnor. Detta är inte alltid överensstämmer med BMI, särskilt i fetma. Undervikt ger, liksom fetma riskerar hälsan som helst. Detta kan, anemi, trötthet, brist på menstruation och osteoporos inträffar.

Varför jag inte får fett?

De flesta människor bara tänka på att banta, men ett litet antal människor kommer bara anländer. Detta verkar enkelt, men för vissa är det verkligen förtjockning dvs fram ett problem. Med svårighet kommer i en månad och en halv till ett kilo i. Anländer show för dessa människor är ofta ännu svårare än att förlora vikt.
Det finns flera orsaker till undervikt. Ibland är det en sjukdom, en psykisk störning, utan också en ohälsosam livsstil kan orsaka underviktig. Följande orsakar oro för undervikt:
 • Anorexia nervosa
 • Bulimia nervosa
 • Ätstörning
 • Rumination syndrom
 • Stress
 • Depression
 • För mycket sport / motion
 • Hypertyreos aktiva sköldkörteln
 • Cancer
 • Hormon Disorder
 • Medicinering
 • Andra sjukdomar

Inte alltid orsaken är lätt upptäckas. Vissa människor har en naturligt hög ämnesomsättning. Kroppen förbrukar mer energi i vila än vanligt. Detta gör det svårt att komma till. Särskilt kroppen i tillväxt, vid en ålder mellan 12 och 20 år, förbrukar mer energi. Undervikt därför är vanligare hos unga människor.

Ansvarig anländer

Vem vill komma fram, tänker snabbt på kakor, godis, kakor och läsk. Det är sannerligen många av de produkter som kommer. Men vem vill komma i vikt, kommer att finna att dessa produkter inte hjälper. De kan äta vad de vill. Tror du verkligen anländer, kommer det måste ske på ett ansvarsfullt och hälsosamt sätt att hålla ämnesomsättningen går. Minsta äta var tredje timme är viktig. Kroppen levereras som kontinuerlig bränsle och blir därmed inte överklagas till reserver.
Högt kaloriintag hjälper till att gå upp i vikt, men det betyder inte kalorier måste vara ohälsosam mat. Näringsrik kost är också rikt på kalorier: pasta, ris, potatis, kött, frukt, mejeriprodukter och ägg. Det är också möjligt att göra en shake eller smoothie av olika typer av mejeriprodukter och / eller frukt. Detta är särskilt användbart för personer som har svårt att äta.
Få tillräckligt med sömn är viktigt. Det är känt att människor som sover för lite, snabbt gå upp i vikt eftersom de äter mer. Men ofta denna oro än ohälsosamma livsmedel såsom snacks och snacks. Detta beror på att människor som får för lite sömn, förlorar sin koncentration. Kroppen skriker sedan för socker som oppepmiddel. Detta har hos människor och lägre vikt, ofta inte det önskade resultatet. Så på anländer tillräckligt med sömn är viktigt. Under sömnen återställer kroppen.

Till en dietist

Det låter konstigt att gå till en dietist om du måste vara framme men dessa är inte bara för människor som vill gå ner i vikt. En dietist tittar på din kost och hjälper dig skickade en ansvarig näring. Människor som vill komma fram, kommer regelbundet vägas och få kostråd tillsammans. Det är också bra att hålla en matdagbok. Så du kan se tillbaka exakt vad du åt, hur mycket och om du har nått dem. Dietisten kommer att hjälpa till med matdagbok. Dietisten är inte alltid ersätts av sjukförsäkringen. Informera till försäkringsgivaren.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha