Varför eller ingen brukshund

Varför ett separat stycke om arbetande hundar? Mycket enkelt, arbetande hundar har ofta en söt valp och dess utseende eftersom de är mycket känsliga för impulsköp. Det är viktigt att du vet vad som är en arbetande hund, vad det innebär att ha en brukshund och hur du kan få den mest kul med och från.

Vad är en brukshund?

Arbetande hundar är hundar med en enorm vilja att behaga. De är hundar som kan avstigning till nästan robotar.
Under arbetande hundar attack inkluderar:
  • herdar
  • Border collies
  • huskies och husky-liknande
  • vissa utländska korsning hundar.

Fallgrop

Dessa hundar har en valp ofta en björn-liknande utseende, vilket är något som många människor omedelbart bli kär. Många människor som går på jakt efter en hund ser främst till utseendet på hunden, särskilt när det är en valp. Det finns också människor som verkligen faller på den grova en herde eller slaviska en border collie. Det ser ut från distans alla ut roliga. Och det är i dessa hundar en stor fallgrop.
Många människor söker en hund där de går en bit tre gånger om dagen vandring och där de går utöver ibland uppleva en lång promenad. Hundarna är mycket mer hemma och kanske chefen en gång per vecka är fortfarande på rätt kurs. Om du arbetar med en hund hemma att inte göra någonting och du tränar inte heller utöver grundläggande lydnad till honom, då är chansen att i stället för en fin vän skaffa hund problem hemma.

Vad gör en brukshund

Det är en brukshund är viktigt att ett antal timmar per dag utbildning med honom och han får veta att det finns en chef över honom säga att han måste lyda. Det blir en brukshund eller om du går med honom doggydancen, agility kommer att göra, eller att du tränar honom i galnaste cirkuskonster. Om han bara hålls både mentalt och fysiskt upptagen. Det verkar också som en brukshund blir aldrig trött. På grund av sin förmåga att arbeta och den stress som innebär att göra dem mer adrenalin med att än genomsnittet hunden.
Det är också viktigt att ha insikt i vad du gör under träningen. Om du håller den i hålen än en brukshund utbildning kan du ta. Han kommer då att bestämma hur han ska spela. Och om du inte spelar med dina regler men enligt hunden, då du fäster den hund som han är ledare och inte dig. Varje hund, men en brukshund för säker, måste lära sig och vet att det finns en chef över honom som han måste lyda.

Vad händer när en brukshund inte får vad han behöver

Om du vill behålla en brukshund endast som husdjur då är chansen att han skulle bli uttråkad och gå efter sitt eget arbete. Och då kan han gå till exempel saker i huset rivning, eller katter i huset kommer att öka, eller huset kommer att följa extrem.
Generellt fungerar som hundar att ta över ledningen när deras ägare är inte verkligen chefen. Och sedan de förväntar sig att en stor vilja att behaga när de vill ha det. Och så har du en irriterande hund som kräver uppmärksamhet under hela dagen. Han kan ta över ledarskapet i huset och de människor som kommer att korrigera bor i huset som han finner lämpligt.

Tänk på det noga innan du tar ett jobb i hundkoja

Om du verkligen vill köpa en brukshund och du vill gå för det, tänka i förväg vad du vill lära honom i de få timmar som du har att arbeta med honom. Och lämnar dig väl informerad om karaktären av den hund som du väljer.
Noggrant välja en brukshund, och om du är osäker, gör det inte. Sedan leta efter en annan typ av hund. Det finns också gott om trevliga hundar att öva med fritids hund, men som också bara hålla som sällskapsdjur.
Mer information om tävlingar, karaktärer och olika arbetsgrupper hundar kan hittas här här.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha