Varför din egen begravning regi?

Standard begravningen ständigt reduceras och det kan inte galen nog. Fler människor också fastställa alla aspekter av sin begravning och en sätter det oftast tätt. Möjligheter finns i överflöd och vi gör en ökad användning av. Vad gör oss så glad att styra vår egen ände?

Begravningen

I de flesta fall är det helt enkelt en sorgsen möte. I det ögonblick du slutligen de kära att släppa taget. Naturligtvis mannen ?? ?? långt borta, men fysiskt han eller hon är fortfarande kvar. Men det blir till en begravning definitiv. Vad det än är återigen viktigt, annars tiden kommer aldrig att du kan börja ta itu med förlusten och ge den en plats i ditt liv.
Nederländerna har kremering eller begravning, och längs med begravningen är begravningen.

En annan man annan begravning

Det var i det förflutna avvecklas ganska standard och även delas in i olika klasser, där uppenbarligen en annan prislapp hängde på, nu detta allt mindre och det blir anpassning. Med eller utan försäkring kommer att ges en twist alltmer till en begravning. Detta är inte förvånande i sig, eftersom å ena sidan har vi tänka mer på många aspekter av livet och döden och å andra sidan att vi är alla olika och ett liv i uppfyllelse kan bli ganska ett passande slut.
Detta tränger fler och fler människor som du kan uttrycka dina specifika krav, fryser det och lägg din begravning bladen är en förlängning av ditt liv. Uppenbarligen finns det gott om människor som hittar en vag begravning ritual och ingenting intresserar dig. En vanlig begravning eller nästan ingenting, är tillräckligt för dessa människor och som måste respekteras. Alla vill ha det på sitt eget sätt och det är också ett privat sätt.
Capture
För en tredjedel av den holländska befolkningen är nu så att vi kommer att ha etablerat åtminstone vissa aspekter av begravningen. Aspekter som går utöver begravning eller kremering och säga något om personen. Alltifrån bara favoritmusik för att fånga hela riktning och allt däremellan.
Varför?
Det finns några studier som utförts under de senaste åren som ger en bra idé, varför gör folk vill ha mer att säga till under den korta perioden mellan deras jordiska död. Endast en relativt liten grupp, 25%, har motivet att de vill befria de sörjande. Det är i detta bara en fråga om uppförande och de anhöriga har också glömma det, att hålla med det huvud i en svår tid, och någon att ge ett värdigt avsked.
En betydligt större andel vill rollen på jorden ?? nära ?? med något som ligger på den person som de har alltid legat i linje. Vem kan bättre än personen själv! I mer än 80% av fallen, personen i fråga föreslog då diskutera detta med din partner och / eller andra nära och kära och sedan komma till en konkret plan. Inom nämnda 80% har så ?? s 30% angav att de lider av en obotlig sjukdom och att om sett att lägga fast uppgång.
Scenariot kommer att testas i ett antal fall, också på en annan part och registreras. Men allt det är in till notarien. Detta, inte så mycket från misstanke om att de anhöriga inte skulle följa manuset, men för att undvika missförstånd. Vilket är naturligtvis så det borde vara känt att skriptet ändå ligger hos notarius publicus. I själva verket är det inte nödvändigt att spela in detta på ett liknande sätt.

Vad är det som spelas in där?

  • Som nämnts är det i många fall för att göra hela scenariot, med början från vad som skall göras med kroppen.
  • Är det då en begravning eller kremering. Vilket också kan funderat på en sten med text och en kremering eller det något specifikt med axeln behöver göras.
  • Då ?? som är inbjudna ?? runt hörnet. Om det finns flera delar, som gör att du har i det. Hur ska det meddelas och vara här själv levererade texter.
  • Finns det någon text inte överföras någon gång under begravningen. Om det är att prata med någon, vem gör detta och gör han eller hon göra det. Dessutom, alltid tittar på situationen eller den berörda här alls personen är kapabel till. Även detta kan Väder kopplas med en copywriter.
  • Det finns fler människor som har ett litet ord kan / vill prata och om så är fallet, som bestäms detta efter du dör.
  • Vill många dekorera ?? ?? eller till och åtstramning. När det gäller dressing, vad gör du vill och vad detta följe kommer att gå efter begravningen.
  • Skulle det efter begravningen ett budskap till publiken och i så fall vad.
  • Finns det aspekter som är utanför standard häfte ?? ?? gå genom vad lagstiftaren har lagt ned över begravda. Om så är fallet, bör det bli tillfrågad om tillstånd.

På detta sätt kan du spela in hela processen och kan dras ut till skåpet som ett scenario, vid den tidpunkt då det är relevant. Det finns ganska standard ?? ?? begravnings samhällen, men det finns också de som ?? ur lådan ?? verk och sannolikheten att det är fullt tillfredsställande, är vanligtvis större i det senare. Även detta kan givetvis fastställas i förväg.

Slutligen

Vi talar mest om en mycket känslomässig tid, och fler och fler människor anledning att reglera när de är fullt kapabla att bestämma allt själva. Vilket, som sagt, inte alltid kommer att få människor som är sjuka. De vill bara att det fasta stänga den sista biten, så de själva vilja se. Folk är i allmänhet inte deprimerad, vissa gör det medvetet under en sjukdomsprocess och ibland kommer att kontrollera. Oavsett skälen är, alla i hans / hennes värde och göra det möjligt att föra till protokollet vad personen vill. En slutlig bidragsansökan, kan också vara en vacker process.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha