Varför Crossen är så bra för en löpare

Många löpare är inte är bekant med tvär tävlingar, tävlingar som handlar nästan uteslutande grusvägar. Det är olyckligt, eftersom korsningar är mycket bekvämt att vara en bra löpare. I Nederländerna är det känt som ett kors i Belgien de kallar det längdskidåkning. En vacker och viktig del av löpning. I den här artikeln beskrivs betydelsen av korset för en löpare som vill bli bättre / starkare / snabbare.

Styrka och stabilitet

Den största fördelen med Crossen är att man får en viss grad av hållfasthet och stabilitet. Genom smuts vägar och höjd bör du alltid rätt och stabiliseras. Dina fötter och vrister är mycket starkare där. Crossen också en utmärkt bålstabilitet session. Dina stabilitets muskler är ständigt på jobbet. Detta leder naturligtvis till mer kropp stabilitet och bättre bålstabilitet leder till bättre form promenader / löpteknik och hastighet. Vem skulle inte vilja det?

Skada fri

Det faktum att du får mer bålstabilitet och stärker benen kursen redan har en minskning av skador. Men den korsar sig producerar också färre skador än en ras eller uthållighet på vägen. När korsar ytan är mjuk. Detta leder till en mindre tung toppkraft på kroppen ben)) under landning. Du kan förstå att om toppkraften är mindre du mindre sannolikt åsamkas shinsplints skador, knäskador och skador på hälsenan. En ytterligare fördel är att om du har färre värk och skador du kan träna mer, vilket naturligtvis är alltid trevligt och ger en extra förbättrad kondition.

Slagsmål i stället för tid

En trevlig aspekt av kors är att tiden spelar ingen roll, du behöver inte titta på klockan varje kilometer ansträngda om du kommer att vara tillräckligt hård eller för mjuk. Du kan bara njuta av striden med andra löpare och försöka slå. Du kan göra det genom att that hill lite svårare eller springa iväg, men också lite svårare att accelerera ut ur en kurva. Så Crossen nästa match också ett roligt spel.
Tips: Upptäck wedstrijdparours under uppvärmningen. Om du redan är lite bekant med parocurs och du vet var du kan lagra ditt arbete.

Njuta av naturen är hälsosamt

I Nederländerna njuter vi av vår gråa lilla naturen medan det är bevisat att jogga i naturen bidrar till att göra bra beslut. Detta skulle bidra att köra i naturen att fatta beslut som bidrar till lång sikt. Köra i staden, levererar impulsiva beslut. Även luften i naturen friskare än i staden. Vad av avgaser, som inte är så mycket i naturen.
Ja, naturligtvis du behöver göra är inte nödvändigtvis en tvär kapplöpning för att uppleva fördelarna av resor, du kan också bara avslutat sista slicka i skogen.

Var och när kan jag gå kors?

På platsen för nederländska löpare kan du hitta en kör kalender där du kan välja på ytan. Traditionellt, mest kors hölls på vintern, men numera finns tillgängliga året runt stranden och boslopen. Den mest kända är kors Park Walk i Tilburg, Sylvester Cross i Soest, Cross Abbey i Kerkrade och Mastbos Cross i Breda.
Lycka till med kors!
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha