Vara i linje med en hög proteinhalt frukost

Alef Gunnarsson Februari 29, 2016 Miscellanea 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

En ny studie, utförd av "University of Missouri fann att en hög proteinhalt frukost hjälper människor som försöker gå ner i vikt, hålla sig i form.
Experimentet genomfördes på ett urval av 20 överviktiga kvinnor i åldern mellan 18 och 20 år och delas in i tre grupper. Den första gruppen fick inte frukost, har andra konsumeras livsmedel rika på protein, medan den tredje gruppen förtärde en vanlig frukost med spannmål, frukt och yoghurt.
Frukost kastades patienterna innehöll totalt 350 kalorier. Volontärerna fick också svara på en rad frågor och utsattes för omfattande blodprover.

ÄTA PROTIENE HÅLLER Sazi MER "LONG

Under studien fann forskarna att patienter som förtärde ett protein måltid för frukost, omedelbart anade de en stor känsla av mättnad, lägre instinkt att äta skräp produkter och bättre koncentration. Dessa människor har också dramatiskt minskad aptit och de äter mindre under dagen.

3 FRUKOST Perfekt för dem som vill bantar

Resultaten av experimentet, då, ledde till slutsatsen att det är bra att associera med frukost, konsumtionen av minst ett livsmedelsprotein baserat.
Här är alltså är några tips för en snabb frukost, hälsosamma och balanserade, perfekt för alla smaker.
Frukost föreslagit, det är att använda två hårdkokta ägg, ett par skivor bröd med ett tunt lager av smör eller med ostskivor. Alternativt kan du sprida på bröd med ett lager av sylt, i måttliga mängder. Det bästa att välja sylt innehåller pektin som en naturlig förtjockningsmedel.
Nackdelen av sylt, i själva verket ligger i deras höga innehåll av konstgjorda tillsatser och sötningsmedel.
Om man i stället, du är en älskare av spannmålsflingor och du kan inte göra något mindre, här är en annan idé för din frukost. Välj flingor inte särskilt söt och Versal i en kopp mjölk eller yoghurt rikligt. Ett alternativ till den vanliga frukosten består av pannkakor täckt med sylt eller honung.
Glöm inte att följa din frukost med massor av färska eller torkade frukter: äpplen, till exempel, är ett utmärkt val, liksom valnötter eller mandlar blandas i yoghurt, kiwi, plommon eller en välsmakande apelsinjuice .

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha