Var kan jag över gränsen från Frankrike till Italien?

Mattis Hedberg December 27, 2015 Underhållning 120 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Om du vill ta sig över gränsen till Italien från Frankrike, har du flera vägar och justera att välja mellan. Beroende på din destination, men också av den tid du har till förfogande, det finns så många som 12 gränsövergångar. Foto: Google Earth ">
Foto: Google Earth

12 överfarter från Frankrike till Italien

Om du vill ta sig över gränsen till Italien från Frankrike, har du flera vägar och justera att välja mellan. Beroende på din destination, men också av den tid du har till förfogande, det finns så många som 12 gränsövergångar. I de flesta fall du måste ta itu med Alperna där du är över eller under den borde. Speciellt när du har tid att resa, kan du gå från en överraskning för nästa höst på grund av den fantastiska utsikten kommer du att se.
Den här artikeln beskrivs praktiskt taget alla passerar från Frankrike till Italien. Det är de viktigaste vägarna som fått uppmärksamhet. Korsningarna beskrivs börjar med övergången till Medelhavet i norr till Mont Blanc. Det börjar också gränsen mellan Schweiz och Italien.
Övergång 1: A8 / E74
Franska / italienska gränsen i södra Frankrike, öster om Monaco. Du kör längs den franska sydkusten mot Italien. Motorvägen fortsätter längs den italienska kusten i regionen Ligurien mot Genoa.
Övergång 2: E74
Nära den italienska staden San Michele finns två steg där du kan korsa den fransk-italienska gränsen. En av dessa vägar är Route National / Via Nazionale E74 löper från kuststaden Ventimiglia till Alessandria.
Transition 3: E74
På samma sätt som anges ovan är att tunnla Tende. Denna tunnel tar dig från Frankrike till Italien och vice versa. Tunneln kommer att ta dig under Col de Tende av den ursprungliga pass. Om du följer vägen från den franska staden Tende mot Italien, ser du precis innan tunneln till vänster vägen upp som den gamla vägen var att ta passet. Grusvägen har så många som 48 hårnålskurvor och anses vara en av de finaste och definitivt mest utmanande vägar i Alperna som av motorcyklister. Tunneln som förbinder Frankrike och Italien på denna plats går tillbaka till 1882 och är den äldsta av Alperna. Tunneln är smal så bilister i mötande trafik att passera som their're ut.
Övergång 4: D97
Från Frankrike dig från platsen för Isola i nationalparken Mercantour, den D97 fortsätter upp i bergen. Genom plats Isola 2000 följ vägen över gränsen. Denna väg är äventyrlig och inte följt av Italien på ett bra sätt. Du kan köra genom småvägar till Vinadio, som du får tillbaka på flera huvudgator och vägar kan fortsätta resan.
Övergång 5: D900 / SS21
Halvvägs mellan franska Barcelonnette Guilestre är avfarten till D900 mot Italien. Om du kör på vägen och gränsen till Italien, är banan automatiskt passerar SS21. Denna väg leder dig så småningom till Cuneo. Faktiskt också passera platsen Vinadio som anges i beskrivningen av gränsen nära Isola.
Övergång 6: D205 / SP251
Från det område som kallas Parc Naturel Regional du Queyras, kan du följa D205 från Molines en Queyras mot den italienska gränsen. Vägen slingrar sig genom alplandskap och fortsätter efter gränsövergången som SP251 riktning Saluzzo.
Övergång 7: N94 / SS24
Kommer från Briançon följa N94 mot Italien. Du kommer att passera den franska staden Montgenevre och strax innan den italienska Claviere du passerar gränsen. Vägen heter SS24 och vidare till Cesana Torinese. Från denna stad kan välja en genväg eller motorvägen mot Turin.
Övergång 8: Roubion / Pian del Colle
Kommer från Briançon följ N94 mot Italien, som tidigare beskrivningen. Men några kilometer efter Briançon, nära staden La Vachette ta D994G. Denna natursköna vägen vevolg dig tills strax innan byn Roubion. Där kan du välja den väg som leder dig fram till den italienska gränsen. Detta gör att du kan glömma på vintern, då det är stängt.
Övergång 9: E70 Fréjustunneln
En av de mer huvudvägarna från Frankrike till Italien, vägen genom Fréjustunneln. Chambery är A43 mot gränsen. Vägen fortsätter efter tunneln och motorvägen mot Turin. Den Fréjustunneln är 12,87 km lång och öppnades 1980. I juni 2005 fanns det en allvarlig olycka med ett dödsfall beklagligt. Efter denna olycka, tunneln var några månader av användning.
Övergång 10: D1006 / SS25
Från den franska byn Lansevillard du kör längs Lac du Mont Cenis mot den italienska gränsen. Genom flera byar, när du passerar gränsen är din anslutning till motorvägen mellan Fréjustunneln och Turin.
Övergång 11: D1090 / SS26
Området är på grund av de många krigen mellan tidigare kungar upprepade gånger ägare av ?? ?? förändrats. Savoie familj har haft stor betydelse i denna region och att spår är fortfarande synliga. Många av ortnamn är huvudsakligen fransktalande. Vid fastställandet av Konungariket Italien en tydlig linje har dragits 1861. Mellan städerna Bourg Saint Maurice och Pré Saint Didier, vägen D1090 / SS26 med halvvägs gränsövergången. Eftertryck presentera utsikt över Mont Blanc, som ligger i närheten.
Övergång 12: E25 Mont Blanc-tunneln
Från Genève kör E25 mot Chamonix. Från denna franska plats kan du ta Mont Blanc-tunneln till Italien. Tunneln är 11,6 kilometer lång och består av en 8,60 meter bred tunnel med två körfält. Byggandet av Mont Blanc-tunneln började 1959 och sex år senare öppnade han för användning. Den 24 mar 1999 flög in i mitten av tunneln en belgisk lastbil lastad med margarin och mjöl i brand. På grund av den branta sluttningen tunneln fungerade som en skorsten och branden var underblåst av den kalla luftströmmen. Under branden 41 människor dödades. Tre år senare, tills tunneln öppnades
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha