Var hittar du information om stil och stavning?

Har du frågor om holländsk stil eller stavning? Kan hittas språk råd gratis på nätet. Praktiska råd om det holländska språket för ditt arbete, skola eller privata kan hittas på samhället Vårt språk och holländarna. En översikt av online-rådgivning om språkanvändning och gratis online lexikon inklusive holländska Stichting och Van Dale. Men även om rymdanvändning, online-motion och teater nederländska spel.

Föreningen Vårt språk

Föreningen Vårt språk är en förening för språkälskare, inklusive en personlig dagbok, ett språk Advisory Service och en webbplats. På webbplatsen för Föreningen Vårt språk är Information ges om det holländska språket. Under rubriken ?? språkråd ?? Du hittar bland annat:
  • en alfabetisk förteckning över alla språkliga råd;
  • de 25 mest populära språk råd, till exempel på deras ?? / dem ??, ?? vad / vilka ?? och kommatecken för det ?? / ?? det;
  • en tematisk översikt över nyckelord uppdelad i stavningsregler, ordval, stil och skiljetecken. Som bland pluralform, till exempel, ?? Varför är frågan plural av fotograf fotografer och inga fotografer? När allt kommer omkring är det skriv - bokstäver ??? behandlas.

Den nederländska språk unionen

Den nederländska språk unionen är en politisk organisation, som arbetar i det holländska språket, utbildning och litteratur. På webbplatsen det ger detaljerad information om olika aspekter av holländska. Under rubriken ?? språk ?? Du hittar bland annat:
  • en alfabetisk lista över språk och tematiska råd om bland annat stavning, grammatik och ordvalet, t.ex. på geografiska namn eller titulatur;
  • en gratis online-lexikon för det holländska språket;
  • en guide till de officiella stavningsregler baserade på standard uttal, och etymologi enhetlighet.

Stiftelsen nederländska

Den nederländska stiftelsen finner det önskvärt att det holländska språket anglicised och försöka motverka detta genom oöversatt till engelska till nederländska. Stiftelsen har på sin webbplats en förteckning över nederländska alternativ oöversatta engelska :. Ordlistan är avsedd att hjälpa dem som vill behärska sitt språk vara mindre av engelska lån.

Van Dale Uitgevers

Dale är en utgivare av ordböcker, däribland Tjock Dale ?? ??, men ger också språkutbildning och en översättningsbyrå. På webbplatsen för Van Dale är också en gratis online kortfattad ordlistan.

Nederlandsewoorden.nl

På webbplatsen ett lexikon, stavningsregler och språkligt enkelt och tydligt sätta på nätet. Dess användning är gratis.

Plattform Signalering Felaktig Använd Space

Plattformen Signalering Felaktig Använd Space försöker stoppa onödig eller felaktig användning av utrymmen i ord. Webbplatsen för SOS, är särskilt inriktad på regeln språk som sammansatta ord ska skrivas ihop. Om så är nödvändigt ett bindestreck bör användas för att göra en sammansatt ord tydligt, men inte utrymme. Webbplatsen är en alfabetisk lista över exempel på felaktig utrymme.

Ytterligare nederländska

På webbplatsen finns teori och övningar för alla viktiga delar av holländska. Teorin handlar om grammatik, stavning och stil, som kompletteras med övningar och nycklar. Under ordförråd ord och deras betydelse kan läras och det finns språk spel till språkutveckling. De röda färgade komponenter är fritt tillgängliga.

Bättre spel

Webbplatsen kan hjälpa dig att räkna ut de grundläggande reglerna för spelen. Varje dag kan du få ett test och övervaka densamma. Detta kommer att göra dig bättre och bättre i spel. Dessutom hittar du information om bland annat verb, ord av tvivel, känner ord, pluralformer, diminutiver, mellanslag och bindestreck, kapitalisering, skiljetecken och stil fel

TatataTaal!

NTR Programmet TatataTaal! är språkkunskaper, språkkunskaper och förmåga att improvisera med språkcenter. En trevlig teaterpjäs om det holländska språket.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha