Vandring utrustning ... att starta

Fler och fler människor vandra, den frumpy idén lyckligtvis äntligen börjar. För det första för att det är hälsosamt, dels eftersom, om du har en liten titt där du går, kan du se vackra landskap. Men bra kläder och framför allt skor, vi inte göra mycket skillnad än. Detta samtidigt som särskilt bra skor är viktiga.

Allmänt

Siffrorna visar, förutom att du ser dem passera oftare, att fler och fler vandrare kommer och det är bra. Känslan av rörelse, och vem som helst som kan gå kan gå, är ett stort steg framåt i civiliserat land. Det är så enkelt. Men om det någonsin sker lika motiverat är en annan sak. Även med promenader, kan du nå fula skador och om att medvetenheten finns, är diskutabelt.
Naturligtvis det beror på vad du gör, ibland ett hån mot parken är också gång, men det betyder inte att du ska vara med komplett utrustning på vägen. Ändå gäller för alla hike som du behöver för att titta på dina skor ändå.

Kläder

Kläder kan vara mycket olika, men det är bra att det är andas kläder och sedan tror att du av linne eller bomull. På lite längre promenad är lite extra ?? s form av kläder, inte en lyx. Med utbytbara vädret i Nederländerna kan bara vara en oväntad dusch från himlen eller den underbara solen försvinner bakom ett moln och känns fräschare. En tröja runt axlarna kan vara tillräckligt.
Om du verkligen kommer att gå en hel del sedan en ryggsäck med några godbitar samt bekväma. Till exempel:
  • Flaska vatten eller annan dryck
  • Något att äta enkel
  • Pappershanddukar
  • Desinfektionsmedel lotion
  • Karta eller navigation
  • Telefon ?? man vet aldrig!
  • Rena strumpor

Sko

Tror vi ofta tycker fortfarande att ta längs vissa saker om vi drar ut ?? bättre skon vi snart för dyrt. Men walking sko kommer i alla prisklasser.
Om du inte vill göra, se till att du ordentligt platta och andas skor bär att ingenstans nypa. En sportsko kan ge en lösning, men inte alltid. Om du planerar att verkligen börja gå regelbundet investera i fötterna.
Nu finns det också en stor mångfald när det gäller drift och tillhörande sko, men du måste börja någonstans och så godtyckligt ett antal vandring försökte där man åtminstone i Nederländerna med fötterna bör kunna.
Vilken typ av saker?
Om du är i det, du bara märker att en hel del promenader, och priset är inte allt. Detta framgår av följande tre par skor.
Merrell, Solo Origins. Denna lilla kvinnliga ser sko är lätt, ger bra stöd och är jättegott. Det finns krockkuddar i sulan och miljövänlig. Så ?? n 100 €
Meidl Meran Lady. Denna robusta skor kan fortfarande ha mer än den platta holländska landet. Skon känns underbart smidig, både läder exteriör och vadderad insida. Så ?? n 190 euro.
Hanwag Canyon Wide. Denna sko är något mindre robust än den tidigare, men känns mjuk när du sätter skon. Runs något tyngre än den tidigare skon. Fördelen med denna sko är att du också genom den lösa sanden att promenera längs. Så ?? n 180 euro.
Vilken sko för foten?
Speciellt avgöra var du måste ha skorna. Mångfalden är stor och om du går över stenar är verkligen helt annorlunda än när du tar enbart asfalt. Ta skorna också något bredare, eftersom dina fötter har tillräckligt med utrymme för långa promenader. Gå bara lite, och inte ledas av externa ren.

Slutligen

För alla finns det en sko, men bättre promenader sko börjar med det ?? s 80 € och kan stiga till så ?? n 400. När det gäller kläder måste vara välsmakande, kan andas och inte för hårt.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha