Vandra i Tana bergen i Teneriffa

I väster, nordväst om Teneriffa till Punta de Teno halvön ligger Tana bergen. Med sina 17 miljoner år gammal, detta är den äldsta delen av ön. Detta berg är en klar vinnare att vandra. Vackra vyer, över berg, djupa raviner, vacker natur och ingenting annat än lugn och ro, frisk luft och ditt goda humör. Här kan du glömma tid helt!

Promenader i Tana bergen

Här kan du gå i tystnad, omgiven av bisarra bergslandskap där tiden tycks stå helt stilla. Det känns väldigt ensam här mitt platån med stora stenar och djupa raviner. För erfarna vandrare är det en utmanande upplevelse att vandra här. Rekommenderas: steg säker, uthållighet och inte lider av svindel.

Vad gör du stöter på när hon gick i Tana bergen?

I Tana bergen kan du njuta av naturen parken där sex markerade vandringsleder. När lilla informationspunkt i parken förutom informationen kan du få lite promenader. Här vandrar huvudsakligen av åkrar, landsvägar, åsar, dalar, raviner, steniga vägar, stenar och block. Du får många kurvor mot vulkaniska bergsformationer, vulkanisk sten och ingenting annat än lugn och ro mot. Genom stela klättrar och nedfarter promenader kan vara tung. Du kan också välja så mycket som möjligt att stanna på Tana bergen.

Bergsbyn Masca, pirat byn

I Tana bergen är bergsbyn Masca. En bergsby som var stängd fram till nyligen helt från omvärlden. Bara sedan sent 80-tal, tidigt 90-tal, har bergsbyn en asfalterad väg. Många öbor undvek förrädiska smala vägen och från Masca och vägrar även att köra i mörker. Den smala vägen full av hårnålskurvor och med gapande raviner och djupa raviner bredvid dig, inkräkta på din körning, men vägen och prövning är över det! Masca tänka dig i en annan värld. Tiden har stått stilla här verkligen. Beskrivningar för bergsby i dalen inte når upp till vad du hittar där. Branta berg, klippor, raviner, bergssprickor, några mysiga stugor, här och där en palmträd och ett apelsinträd åsikter att göra munnen vatten, en riktig höjdpunkt!
En typisk konventionell visdom här på ön ?? Masca Vem har inte sett något sett ??.

Den robusta ravin Teneriffa: Ravine Masca, El Barranco de Masca

En särskilt äventyrlig promenad på Teneriffa och Tana bergen, den berömda ?? ?? promenad genom ravinen och frossa Masca. Från bergsbyn Masca du huvudet mot havet, där du kan ta ett svalkande dopp. Promenad genom dalen och ravinen, det finns områden där det inte finns någon vandringsled. Steg Säkerhet är verkligen önskvärt och även för erfarna vandrare i bergen en utmaning. Det finns många branta platser och för dem med en rädsla för höjder olämpliga promenad. Promenader kan tas med en nypa salt, är mer lämpligt utmanande upplevelse.
Bland turisterna på Teneriffa är en mycket populär promenad. Nere i ravinen av Atlanten kom, de flesta föredrar att återvända efter ett dopp i havet med båt till Los Gigantic. Det verkliga testet kommer bara uppleva som en vandrare på återvändande ben av promenad, är det en hård klättra tillbaka till Masca.
Det är en promenad som är mycket värdefullt, men fler turister sig in i promenad och kommer inte fancy dig som en vandrare ensam i världen. Eller övernattning är förbjudet, styr civilgardet här regelbundet! Ravinen tillhör arten av Tana bergen.

Guerguespad.

Vandringen kallas Guerguespad utsikt över El Barranco de Masca, är ett måste i Tana bergen. Återigen: inte lämpar sig för vandrare med yrsel! Återigen, det finns en hel del förvrängnings, branta stigningar. Det är en riktigt svår pjäs på en brant vägg. Vandringen erbjuder fantastisk utsikt över Masca ravinen. Vandringen är väl värt ansträngningen och är en av de vackraste Teneriffa.
Bästa månaderna för att vandra i Tana bergen: mars, april, maj, oktober och november.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha