Vad tjänar de fotbollsspelare i Bayern München?

Jämfört med löner på Real Madrid och Chelsea Bayern München är fortfarande i genomsnitt något bakom, men som alla europeiska klubbar betalar dem deras bästa fotboll generösa veckolöner. Bayern München får genom de nya europeiska framgångarna mer och mer internationell uppmärksamhet. Det är bra för försäljning av varor. Fotbollsklubben har de flesta europeiska framgångar tysk fotboll med namn. Inte bara sport, men också ekonomiskt under 2013 var ett bra år för Bayern München. Uppenbarligen spelarna har ekonomiskt också gynnas.

Över Bayern München

Inledningsvis var MTV München fotbollsklubben bildades den 27 februari 1900. På grund av oenighet inom klubben har elva ledamöter beslutade samma kväll en ny klubb som skall fastställas, nämligen FC Bayern München. År 1963 var den nuvarande Bundesliga grundades. Inledningsvis Bayern hade fortfarande inte på högsta nivå. De var tvungna att lyckas hitta arbete från den regionala ligan. Efter två säsonger, kom de i Bundesliga, där de alltid har varit. Efter marknadsföring, blir de lika tredje. I koppen hade de ännu större framgång. Genom att vinna detta de var i Europa. De då också lika vann Europacupen II. Särskilt i Tyskland, har fotbollsklubben varit mycket framgångsrikt. De har nu vunnit 24 gånger Bundesliga fem gånger och Champions League / Europacupen

Försäljningen av Bayern München

I slutet av 2013 meddelade klubben att de har uppnått en rekordomsättning på ?? 432800000 i den föregående säsongen. I detta belopp ingår driften av arenan. Utan resultaten från arenan där, var de fortfarande på ?? 393 miljoner. En säsong Bayern har tidigare uppnått en omsättning på ?? 332 miljoner. Ökningen berodde främst på intäkter från sponsring och marknadsföring och, naturligtvis, från varuexponering. Genom att vinna Champions League är fler toppar och andra prylar som säljs av klubben.

Vad tjänar de högsta tjänar fotbollsspelare på Bayern München?

Den rikliga inkomster från tränare kan du redan se att det finns tillräckligt med pengar flyttas. Pep Guardiola förtjänar en jättestor 12,8 £ miljoner per år. Med detta han överträffar sina kollegor ?? s andra toppklubbar. Här är en lista över de andra höga flygblad i klubben.

Nederländska anställd av Bayern München

Jämfört med andra internationella klubbar, spelar en slående antal fotbollsspelare från Belgien ingår i klubben av året 2013/2014. Det finns bara en holländaren i tjänsten, men det är samma eller en av de bästa spelarna, nämligen Arjen Robben. Andra holländska fotbollsspelare har gjort en del av den här klubben. Mark van Bommel har spelat fotboll från 2006 till 2010. Andra spelare ingår Jan Wouters och Roy Makaay. Dessutom har många holländska tränare utbildade fotbollslag i Bundesliga, men bara en i Bayern München, med Louis van Gaal.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha