Vad äter en inteckning?

Birta Forsberg Februari 26, 2016 Miscellanea 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
I sitt eget hem är ett värde som byggts upp av återbetalningar och eventuella vinster från huset. Ägarna till ett hus så småningom kan sälja sina hem och spela mervärdet, men de kan också extrahera värdet delvis ut ur huset genom en inteckning äter. Villaägare köpte sitt hem för de levande. Ytterligare tanke var att bygga en kraft i huset. Kraften genereras av amorteringar och öka andrahandsvärde. Huspriserna kan också hårda väskor, men över en längre period perspektiv, köpa ett hem är en god investering.
Förr i tiden var det möjligt att utvinna värdet delvis ut ur huset genom att upprätta en inteckning på huset. Upp till ett visst värde av huset, bankerna var villiga att ge ägarna ett förskott på deras mervärde. Bankerna sprang alltså knappast en risk, eftersom huset var väl värt mer än den totala hypotekslån.

Vad äter en inteckning?

Normalt har en inteckning ingås för att köpa ett hus med det. Det finns dock en inteckning som skall lämnas i form av en inteckning äter. Banken ger i detta fall uppgår till husägare för att komplettera sina inkomster delta. Pengarna kommer att användas för att investera i huset, men pengarna kommer att användas för konsumtion.

Pengar från bostads äter är diskretionär

Pengarna från banken i form av en inteckning äter är diskretionär. Det finns, så att säga, ger lån med huset som säkerhet. Beloppet kan användas för att öka inkomsten för en viss tid tillsammans för att slutföra, är destinationen för de pengar gratis. Inteckning härrör från det kan också samfinansieras med övervärdet ut ur huset. På detta sätt blir det inga extra kostnader på grund av den extra inteckning.

Är inteckning ränta på lånet äter avdragsgill?

Nej, kommer pengarna inte användas för en renovering eller förbättring av egenskapen så inteckning inte är avdragsgill. Som ett resultat, brutto avbetalning är lika med netto avbetalning.

Varför äter en inteckning exit?

Villaägare med högt mervärde, kan bara dra nytta av denna ackumulerade kapitalet vid den tidpunkt då hem säljs. I fallet är det inte avsikten är att sälja huset, övervärdet finns kvar i huset. Efter döden av husägare, kommer fastigheten i dödsboet och huset kommer att säljas av de anhöriga. Ägarna kan fortfarande dra nytta av det ackumulerade mervärdet genom att etablera äter en inteckning på huset.

Ingen inteckning äter mer av Code of Conduct inteckningar

Sedan augusti 2011, strängare krav på att ge bolån. Detta var nödvändigt för att förhindra till exempel alltför lån beviljades på grundval av inkomsten. Äter pant användes tidigare för att fylla inkomsten delta. Koden nu ofta i praktiken att lån testas först på resultatet. Detta gör det belopp som skall tillhandahållas kommer ofta att falla låg. Detta är trots det faktum att det finns ett stort överskott värde är i hemmet.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha