Vad som verkligen betyder något i livet?

Gustav Lindroth Februari 27, 2016 Miscellanea 2 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vem känner inte det? Jag åker dit inte kommentera det eftersom jag ser alltför många människor runt omkring mig som inte ser bortom och livs än vad de gör denna gång i arbete, hobbyer, familj osv ?? och det är också bra. Men för att verkligen komma till kärnan, vilket kommer förmodligen också säga att du ska göra eftergifter. Du kommer eventuellt behöva lägga undan saker, lära sig att det finns en hel värld av lycka och den välkända ?? ?? värld, pengar och ägodelar är inte bara att spara. Det finns en tendens att fler och fler människor ser för vad de verkligen göra dig lycklig, men det finns behov av mod.

Jordiska

Du behöver inte luftiga-fairy att inse och agera på att det finns mer för världen att arbeta hårt för att tjäna så mycket pengar och köpa dyra saker. Det är inte så konstigt för en tid att komma till slutsatsen att det måste finnas mer och härdningen av samhället är med oss. När allt kommer omkring, har härdning också en nära relation med materialism och ont i människan.
Att berget i Tibet är bra, men du behöver inte nödvändigtvis sitta i lotusställning, att komma närmare det väsentliga i livet, och vad du tycker är verkligen viktigt att komma. Det finns mycket enkla saker du kan göra och du också ta det där du kommer att hitta svaren.

Vad kan hjälpa en la minute?

Distraktion
Till att börja med kommer det att tänka, dina egna tankar. Det är din tomt huvud. Och det är lättare sagt än gjort, eftersom upptäcka vad du verkligen bryr dig om, det som håller dig sysselsatt är att lita på dina egna tankar. Det kan vara mycket konfrontera. Och eftersom vi ofta sväljs av rörelse i dag, det är inte bara vända en knopp.
Börja med det du kan dra slutsatsen eller lägga undan, till exempel:
  • TV och radio
  • datorn och telefonen
  • tidskrifter och böcker bort
  • allt annat som kan distrahera, såsom målningar eller andra väggdekorationer

Inspiration
Om du har gjort detta är nästa steg, vad kan du inspirera utan att vara störande. För en, natur och vandring och lyssna på andra är att bra musik, sitter i en bekväm stol. Detta är mycket personligt, men viktigt att komma till dina egna tankar.
Och för att få dig att gå djupt inne ditt riktiga tankar. Fråga dig själv några frågor som kan hjälpa dig, såsom:
  • Vad gör du verkligen viktigt i livet?
  • Var är din passion eller var är ditt hjärta öppet?
  • Vad måste man göra för att verkligen stå på din själ?
  • Där kan du intensivt arg över det?
  • Om det inte finns några hinder, vad skulle du göra nu?

Om du ger dig själv ärliga svar, kan du komma till ett slut. Men förvänta ännu inte har alla svar direkt, ge det tid. Vissa människor tar år och andra vet i korthet vad det handlar om. Även detta är en mycket personlig process. Men så länge du är ärlig mot dig själv och bo, du kommer dit.

Vad kan hjälpa dig i vardagen?

Det passar inte in i allas schema att trycka in en la minute getaway och att uppnå ett antal viktiga frågor. Men det finns också stunder i vardagen för att komma till dig.
Måltider
Deras måltider i fred är alltid viktigt, men använder måltiden också enats om att helt enkelt njuta av vad du får in. Om du också titta på hälsosam mat och du inser vad som händer i just då känns det extra bra. En bra känsla slappnar av och skapar utrymme. Du får ditt sinne från alla möjliga andra saker och när maten går in i magen och in i tarmarna kommer att göra sitt jobb, du är upptagen tankar bort och du automatiskt har utrymme för andra tankar.
PS i början av en hälsosam kost för att begränsa alla med E-nos, och företrädesvis inte äta någon mat som tillagas. Bara bra färskt och varierad, oavsett om det är ett mellanmål eller varm måltid. Om du lägger det steget, du har redan lagt ett stort steg.
Tvätta
Det låter konstigt, men för en hel del människor kan hjälpa lugnande vattnet i processen och därför du inte går till sank myr, oasen i Sahara eller mot Tibet. Du kan alltid ta en stund för dig själv att uppnå. En ljum dusch instans där dusch huvudet precis ovanför huvudet, kan hjälpa men. Just lödder och sedan några minuter i duschen vattnet över huvudet, din kropp släpper ned, kan glida all jäkt för dagen och ger dig utrymme för andra tankar.
Men värmen i badet kan hjälpa dig att rensa huvudet efter en hektisk arbetsdag eller på helger på morgonen, till exempel en eftermiddag till dig själv.

Slutligen

Det är inte så enkelt som det står skrivet, men gör en start genom att sätta ditt tänkande och kanske några små steg, är redan viktigt. Faktum kvarstår att ingen process kan göra för dig, detta är för dig själv. Fördelen är att det är ingens fel ?? ?? är om du inte gör någonting. Personligt ansvar ?? och du inte spelar någon roll, det är uppenbarligen inte rätt tidpunkt. Acceptera det.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (2)
Agneta Qvist
  Like 5   Dislike 2

Vet du vad, jag ska börja i morgon, annars åtminstone i övermorgon ... ;-) ta små steg varje dag en god gärning, kommer du dit!

Gjord Svensson
  Like 2   Dislike 0

En gång ... men fortsätta att ta små steg. Eftersom alltför många människor sätter några steg och sedan stanna. Det är synd.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha