Vad som ska ingå i din resa apoteket?

Vad har du att ta exakt i ditt reseapotek för att möjliggöra eventuella överraskningar? I själva verket är det fullt möjligt att du inte exakt på utländska marknader är samma läkemedel eller produkt som du behöver. Mediciner kan utomlands har ett annat namn. Det är viktigt att veta den aktiva beståndsdelen av läkemedlet. På grundval av detta, apotekare kan du göra rätt leverans. Den bästa metoden är att bygga en lista över vad du definitivt ta in din reseapotek. Ett antal läkemedel och du bryr kit kan du säkert inte glömt.

Läkemedel du tar hemma

Om ditt hem varje dag på medicinering för ditt blodtryck eller magproblem, kan detta verkligen inte glömt hemma. Av dina dagliga mediciner har du förmodligen för mycket av ett recept så att du kan ta det här. Du kan också bara göra ett extra recept av din läkare, så att du kan använda den utomlands.

Även i din reseapotek: botemedel mot diarré

En bra botemedel mot diarré på semester är Imodium. Om du fortfarande skulle ha diarré, bör du dricka tillräckligt med vatten för att förhindra uttorkning. Alltid dricka vatten som du är säker på att det är drickbart eller inte har blivit smittad. I svåra fall diarré behandlas med antibiotika. Små barn bör hållas med diarré ganska bra i ögat så att de inte visar några tecken på uttorkning. Det är på barn ?? s rekommenderas också att administrera vätskeersättning salter. På så sätt kan de återfå styrka snabbt.

Medicin för magproblem

Glöm absolut inget botemedel för stigande magbesvär. På semester du äter, när allt kommer omkring, vad och vad mer, gör din mage som snabbt slog överbelastad. Ett glas vin eller cocktail kan förvirra din mage. Ett välkänt botemedel mot magbesvär Motilium. Vara väl förberedd och ta några Motilium kapslar under resan.

Feber och smärta

Feber och smärta styras med paracetamol. Exempel innefattar Dafalgan och Nurofen. I andra länder ska du inte be om ett varumärke. Bara be om en medicin som paracetamol som den aktiva ingrediensen är närvarande. Alla paracetamol läkemedel är lämpliga för smärta och feber effektivt.

Åksjuka

Samtidigt reser, kan människor blir sjuka. När resa med bil, buss, tåg eller flyg kan du bli sjuk eller yr och illamående. Dessa är de typiska symptomen på åksjuka. Förebyggande måste du se till att du aldrig på en fullständig eller tom mage resan gripande. Reser i färdriktningen är också en bra idé. Om dessa tips inte hjälper alls, då finns det mirakelmedicin Touristil du kan skydda dem irriterande åksjuka.

Solskyddsmedel

I varma och soliga klimat, du kan naturligtvis inte glömma din solkräm. Sunblock skyddar barn och vuxna mot brännskador på huden. Vuxna eller personer med mörk hud är naturligtvis mindre benägna att brännskador på huden. När barnet ?? är du alltid välja en hög skyddsfaktor. Gnid du gör en halvtimme innan du går i solen. Smörjelse bör du definitivt upprepas varannan till tre timmar. Efter bad krämen är borta och fettet i ditt barn så igen. Barn som för första gången i solen kommer stryk ditt bästa i en solkräm med faktor 50.

Behandling av sår

Ingen är immun mot sår och de kan uppstå vid de mest oväntade tillfällen och platser. Dessutom är risken för skador är större om du reser med barn. Se till att du är i din vård kit innehåller desinfektionsmedel, plåster, kataplasmer, salvor och en sax.

Preventivmedel

Det är mycket möjligt att du märker vid ankomsten till din destination du har glömt ditt preventivmedel. Det är vanligt för kvinnor att ta sina piller hemma glöms bort. Ge en extra recept så att du kan gå och hämta din p-piller fortfarande på apoteket. Om du inte är säker på maximalt skydd, då du inte kan älska bättre. Vet också att du är skyddad suboptimal mer diarré. Om du är på semester och risken är stor att det finns en kärlek romantik kan uppstå, så ska du göra klokt i att ta kondomer. Som en man som du gör detta för att skydda dig själv och som en kvinna som du ser några att ge till din potentiella partner. Naturligtvis kondomer skyddar mot sexuellt överförbara sjukdomar.
Beroende på din destination och ditt hälsotillstånd kan naturligtvis fortfarande finns saker i din reseapotek. Se alltid till retur bra på det du kom upp kort på din sista resa.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha