Vad sägs om den kvinnliga orgasmen tillsammans

Vad sägs om den kvinnliga orgasmen faktiskt inmekaar? Vilka fysiska förändringar sker i kroppen av kvinnan när hon blir upphetsad och cums.

Spänningen Fasen

Om du är sexuellt stimulerad, kan detta ske genom att se, lukta eller röra en attraktiv partner skapar sexuell upphetsning. Denna spänning kan också orsakas av en sexuell fantasi eller tanke. Vid denna tidpunkt, det finns mer blodflöde till vaginan, som sedan fuktig. När spänningen ökar, så det finns mer blod till yttre blygdläpparna promenad gör klitoris och de inre läppar som sväller och mörkare i färg. Om spänningen är ännu större, är andning och hjärtfrekvensen snabbare och blir den längsta och djupaste delen av slidan bredare.
Allt en kvinna blir sexuellt upphetsad, den fysiska förändringen hos kvinnor mindre uppenbara som en man. För varje kvinnas erfarenhet av denna fysisk förändring är annorlunda. Hur snabbt dessa förändringar inträffar varierar med varje person och varje situation. Ibland kvinnor känner sig mycket upphetsad, men vagina fortfarande är torrt, och ibland det omvända fallet. Då kvinnan inte upphetsad ännu, men slidan är mycket fuktigt.

Orgasm

I en orgasm dra musklerna runt slidan tillsammans ett antal gånger. Detta orsakas av sexuell upphetsning. Livmodern kan dra ihop eftersom livmodern består av muskelvävnad.
Kvinnan finns olika sätt att uppnå en orgasm. Spänningen fasen är alltid på detta. Men hur länge som varar varierar från kvinna till kvinna. Ibland spänningen seksule redan är mycket hög, och därefter spänningen fasen kan vara ganska kort. Men ibland sexuella spänningen har ännu inte helt uppförda, och varar längre hetwat.
De flesta kvinnor behöver en längre upphetsning fas för att uppnå en orgasm. Men till skillnad från män, kan kvinnor vara klar strax efter den andra kom flera gånger. Det finns också kvinnor från scratch inom några minuter kan nå en orgasm.
För att komma fram är klitorisstimulering nödvändigt att orgasm, lyckas detta ofta inte bara av samhället självt. Många människor tror att mannen och kvinnan bör vara redo samtidigt. Detta missförstånd är ofta hörs. Men för varje person är varaktigheten av spänningen fasen mycket olika, och kommer klimax det kanske mer som en annan. Det finns också många kvinnor som orgasm utan tillfredsställande känsla efter samlag.

Återhämtningsfasen

I återhämtningsfasen försvinner känslan av spänning snabbt eller långsamt kroppen. Slidan blir mindre blod, och svullnad av blygdläpparna och klitoris är på väg ner.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Om man och hustru samtidigt mer upphetsad under samlag, uppstår när mannen under platåfasen ytterligare hård erektion, med ytterligare incitament för kvinnan, som då även under hennes orgasm veroorzaken.Goed dra komma och tight klingande än tillsammans lätt gjort.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha