Vad är verkliga turn-offs för kvinnor?

En flicka dekorerar är nästan lika äventyrligt som en skattjakt, där finns alla typer av oväntade fällor runt den. Vilka är de viktigaste sakerna att kvinnor söker hos män? Hur hindrar ni din dejt eller en konversation med den söta kvinnan inte hamnar i papperskorgen? Vilka är de stora turn-offs för kvinnor när det gäller män?

Pipsqueak

Kvinnor älskar ofta inte av talare. En smidig talk kan bäst förstås, men det bör inte vara för mycket skryt att komma och titta. Men det är bra att vara lite mystisk att komma utan alltför mycket för att vara en skrämmande manlig kurs. Då kan du se en kvinna smälta snart.

Svartsjuka

Ofta människor ser svartsjuka som något vackert och naturligt. Du behöver inte förlora din älskade, så att du är rädd att de kan fuska. Även om det inte galet att vara lite försiktig eftersom en av fyra personer fuskar, är det ändå bättre att visa förtroende. Kanske du just nu att alla troende maiden've slagna på kroken. Och om inte? Sedan finns det gott om fisk i dammen, eller hur? Så oroa dig inte om det.

Ha en relation med din telefon

Vad är viktigare? Din telefon? Eller den vackra kvinnan som du talar med? Om du ständigt kontrollera den till dina vänner på Facebook eller Twitter, behöver du inte uppmärksamma den du pratar med dem och bli sedd. Så snabbt stoppa detta, eftersom det inte bara är antisocial, oförskämd och onödigt, men också en stor besvikelse.

Inte själv

Inte så tuff om du ännu inte. Var dig själv, men behålla en liten maskulin. Kvinnor vill ha en riktig man.
En riktig man:
 • Uppför sig väl och är inte klumpig bonde
 • Får mycket respekt från alla runt omkring honom
 • Ser pålitlig
 • Ser odlar
 • Ser intelligenta ut
 • Inte skvaller
 • Gör inga dåliga skämt
 • Är alltid vänliga
 • Visar genuint intresse
 • Aldrig blir aggressiv
 • Aldrig kommer för sent
 • Välklädd
 • Alltid förblir ödmjuk

Dålig timing

Om en man med en kvinna inte kan prata och plötsligt snabbt gummi gör i hans mun är redan helt fel. En kvinna kanske tror att du vill kyssa så uppenbart att hon har något att låta det gå ?? ??. Så dålig timing kan kosta dig en kyss direkt. Se till att du alltid väl förberedd för ett samtal med en kvinna. Borsta tänderna eller göra det bit tuggummi i förväg. Erbjuder ett tuggummi till kvinnan? Inte, det är ganska överföra till: här, ett tuggummi, du stinker!

En otäck miljö

Ett stökigt sovrum och smutsiga blad, allvar nu! Det kan inte vara. Se till att du visar att hygienen är viktigt för dig. Om du vill att ditt sovrum lyckas skruva upp, du hade lika gärna alla gå bröst kan berätta skämt från början. Sedan avslaget hade kommit mindre hårt.

En egoist i sängen

Sex är något du gör med z ?? s två erfarenheter och där du ska gå njuta av tillsammans. Det finns massor av gånger när kvinnor tänker: är det allt? Kvinnor vill vara som bortskämda av trevlig attraktiv kille, så inte ligga ner rakt på ryggen. Ta sedan nästa är inte förvånande kör att göra som en kvinna tyder på att hon inte har haft. Om du bara ta och inte, så du inte förväntar dig telefonen nästa dag glödhet tillstånd.

Glömde att ha en stil

Du ser ofta män med något fel strumpor eller hatt, som en kvinna kommer att tänka snart snart konstiga saker. En man, till exempel, är också kängor blir snabbt en avstängning för kvinnor. Nyare forskning har visat att det finns inga berg i Nederländerna, lämnar den verkliga behovet av lådorna inte tänka mycket. Hur din egen stil, men akta dig lite.

Låtsas inte att du är rik

Makt och pengar är alltid en massa vackra kvinnor är viktigt. Du ser nog fula gamla män med en vacker kvinna promenader. Av sin natur, har de ofta inte är skyldiga. Lyckligtvis, de flesta kvinnor i ditt närområde är egentligen inte intresserad av pengar, men det är bara en besvikelse. Gå inte skryta om pengar om du har en hel del av dem och inte alls om du inte har det.

Inte njuta av livet

Se till att du är en hedonist. Det är trevligt för dig själv, men som du också få en mycket mer övertygad om kvinnorna. Är inte en tråkig kille som inte har något att säga, eftersom han stack tråkiga liv. Lev ditt liv och du kommer att få en annan vivant i den kvinnliga formen.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha