Vad är terrorism?

Vad är monterad lik terrorism? Är det existerar över huvud taget? När någon är en terrorist, kan en amerikan vara en terrorist. Eller relaterade till terrorism endast genom tron, etc. Jag beskriver som terrorism: Dödandet av oskyldiga människor. Hur de flesta människor skulle beskriva terrorism. Terrorism är ämnet för dagen. När skulle det sluta skulle man kunna säga. Aldrig !!! Så länge som den största terror inte sluta kommer inte att stoppa terrorismen.

Al-Qaida, Hamas osv


Al-Qaida, Hamas, alla vet dem. Den stora terrorisitengroepen i världen. Men vad gör de och varför de gör det. Är det för att de gillar det eller för att de vill tillhöra.
De dödar oskyldiga civila, och de gör det ofta av hämnd. Resultat av en självmords bilbomb är vad vi hör dagligen i nyheterna. Saker börjar helt enkelt vara för. Små barn och kvinnor deltar. Situationen är mycket allvarlig. En mamma gick på gatan och ser sitt barn framför henne är död-shot. Vad ska du fortfarande göra som en mor, precis som om ingenting händer eller bara säga att du måste ha tålamod. Trevligt och lätt sagt än gjort. Vad skulle vi göra i en sådan situation.

Irak

Människor dödas dagligen i Irak av amerikanska soldater, som ofta inte betraktas som terrorism. Hur skulle nu kommit, eftersom det helt enkelt vanor. Är det kanske för att de gör vad de vill. Attentaten mot World Trade Center som tog nästan 3000 människor dog chockade hela världen och alla såg det som en stor terroristishe attack. I Irak finns det nu cirka 800.000 människor har dött och det är inte ses som en terroristattack. Amerikanska soldater som mördar folk och våldtar kvinnor gick på nyheterna och sedan låtsas som ingenting är på gång. FN ser det helt enkelt som ett misstag.
George W. Busch har en hel del liv till hans namn. Can att man aldrig omhändertagna att barn och kvinnor dör. Stat som han tänkte aldrig när han går att sova där på den tiden folk mördades och hemlöshet säker?
Tror han att han aldrig kan bekämpa terrorismen, om han själv är den största terroristen i världen, medan de flesta människor inte vet det. Hur många kvinnor är inte våldtas i Irak och hur många oskyldiga människor inte har gått sin fasta död. Är inte det terrorism?
I ordlistan ordet terrorism beskrivas på följande sätt: störa ett samhälle genom terrordåd, med en politisk målsättning.
Det är amerikanerna inte lyckas? Hans handlingar då ingen terror? De flesta tror inte. Alla vill det slutar. Terrorismen kommer bara att sluta när den största terrorist stannar.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Hey dude, trevlig geschreven.Ik'm också ganska säker på att de anhöriga till de tusentals offren för World Trade Center och Pentagon delar du uppfattning. :-p :-( du inte är helt konsekvent. Det är bra att Coalition of the Willing i Irak och Afghanistan har fallit eftersom båda länderna undertrycktes av personer med terrorist tendenser. Och okej Hussein inte hade några massförstörelsevapen, men vad jag tycker är viktigt är att miljontals människor i Irak nu lever i frihet. De kan säga vad de vill utan rädsla för att de får en kula i huvudet. Terrorism måste förhindras med ett förebyggande strejk. Vad de gjorde var mot den fria världen fel och måste därför bestraffas avsevärt. Kriget mot terrorismen måste fortsätta. Du sparar liv från terroristernas tortyr ", hindra dig oskyldiga liv från den här världen genom att sätta terrorister under press. Det är olyckligt att Gitmo är stängt på grund det var terrorister eller torterad, men räddades av vilken tortyr är människoliv och förhindra attacker. Det måste också behandlas med någon som stöder terrorism. Och om alla har bara att kapitulera vissa sekretess så var det. Om jag vet att jag lever längre, då gör vi det. Hotet är fortfarande verklig. Al-Qaida fortfarande överallt är medlemmar, global spridning över hela världen. Och nej jag är inte PVV följa jag CDA medlem.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha