Vad är rädslan för att rodna?

Dietmar Svärd Februari 27, 2016 Miscellanea 21 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Rädsla för rodnad innebär att du är rädd att rodna en hel del när du är i centrum för uppmärksamheten. Resultatet blir ofta att vi befinner oss är bara extra rött. Många människor lider av denna rädsla och glöm inte vad jag ska göra. Vad är rädslan för att rodna faktiskt exakt och hur kan du bli av med din rädsla för att rodna?

Vad är spolning?

Flushing innebär att dina kinder ?? och ibland också hela ansiktet eller på halsen ?? rött. Rodnande är en helt normal reaktion i kroppen och kan ha många orsaker. Till exempel, någon snabbt rött när han eller hon har för mycket att dricka. Även värme och kyla kan vara en anledning att rodna. De flesta människor förknippar främst rodna av skam. Någon som skäms är alldeles röd.

Rädsla för rodnad

Blush är rädslan för att vara röd i sällskap. Någon som lider av rädsla för rodnad, inte blir röd när den uppmärksamhet han eller hon befinner sig. Då ofta skapar en ond cirkel. Fokus ligger helt på den röda ?? inte ?? att personen i fråga är bara extra rött. Detta kan vara mycket irriterande, eftersom det kan orsaka problem för många situationer. Någon som är huvudsakligen verksamt i ?? inte bli röd under ett möte ?? bör inte alls vad som sägs.

Där rädsla för rodnande orsakad av

De flesta människor utvecklar rädsla för att rodna under skoltiden. Till exempel bör de säga något i klassen och få den nervösa. Kanske det någonsin funnits någon skrattar, pekar på den röda ansiktet, vilket gör medvetenhet växte. Väldigt ofta är rädslan för att rodna mer än rädsla för att vara röd. Det kan ha att göra med osäkerhet och djupt rotade problem. Det är möjligt att någon med rädsla för att rodna mycket exempel var mobbad i det förflutna och får dem att känna mycket obehagligt. Blush Ångest är också ofta kopplade till ångest. Folk är livrädda för att misslyckas.

Röd färg kamouflage

Kvinnor väljer ofta sina kinder lite kamouflage exempelvis foundation och puder. På grund av detta, naturligtvis, är de röda kinder och röda ansikte mycket mindre. Det kan vara ett användbart verktyg för att bli av med rädslan. Men du bör ha i åtanke är dock att många kvinnor är rädda inte försvinner och återkomma så snart som de inte längre bära smink.

Vad kan du göra mot rädslan för att rodna?

Rädsla för rodnad kan vara ganska svårt att lösa, eftersom det oftast har att göra med det underliggande problemet. Här är det möjligt att be om professionell hjälp, till exempel när en socialarbetare. Det kan också hjälpa till exempel att göra en NLP utbildning. Med denna typ av utbildning, du är ofta medveten om dina egna handlingar och lära sig att göra din mindre trångt. Hitta särskilt en metod som fungerar för dig och att du kan hjälpa din ångest. Det är särskilt viktigt att du lär dig att inse att det inte alls dåligt att få ett rött huvud. Ändå är det lättare sagt än gjort, och därför en särskild utbildning hjälper dig att bli av med din ångest.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha