Vad är jojo effekt

Anke Samuelsson Januari 7, 2016 Hälsa 46 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vem känner inte det, du kommer linjer, kommer på vikt långsamt och du falla tillbaka i gamla vanor och tar dig tillbaka till vikt. Anslut ännu, kommer du att vara tyngre än tidigare. Det kan vara den mest frustrerande när du arbetar med att banta. Vad är fel och vad eller gå helst alltid mot jojo effekt?

Jojo och ??

Många människor vet jojon ?? ?? som leksaker. Det är en rulle som rullar på ett snöre i handen och igen på sena rullar. Eller göra ?? jojo ?? och gå upp och ner och det är precis vad som hände med din vikt uppstår när du prova olika dieter följd.

När allt är dåligt?

Men är alla dessa dieter eller på annat sätt, i bokhandlar och på internet finns det nästan snubblar över? Ja och nej, eftersom det finns dieter som ger ett visst näringsämne helt från kosten och du insisterar på att hela ditt liv är inte lätt, eftersom det redan är väl när det gäller näringsämnen. Men genom att tillämpa detta faller dig ur kurs under din diet perioden. Olyckligtvis den speciella näringsämne någon gång ändå igen runt hörnet, även om det är i mindre utsträckning. Resultatet är att du förlorar vikt ?? s sakta komma tillbaka.
Gå ner i vikt kan med diet, är tyngdförsörjning görs med en annan attityd.
Oavsett om du äter en riktad vissa rätter som är gjorda och göra dig upp i vikt minskar. Om du kan inte fullt ut till slutet av tiden för att hålla detta, du kommer någon gång att gå upp i vikt. Och slutligen, vi vet också kraschdieter. Egentligen drygt bara vatten och bröd i livet, kan minska din vikt snabbt. Men detta kommer inte att göra förrän i slutet av tiden, så när du börjar äta normalt igen, ta på vikt.
Psykiska effekt
Lägg till det fysiska också lugna den psykologiska effekten av yo-yo ?? och på. Det kan ge dig en känsla av hjälplöshet och om du inte har någon makt över din egen kropp. Möjligheten är i detta för bara öka du använder rigorösa sätt om du förlorar självkontroll och komma till en ätstörning.

Vad ska man göra?

Bara några kilo ?? s förlorade
Det finns flera saker du bör hålla utkik efter om du vill gå ner i vikt. Är några sommar kilo ?? s varje år ?? som ?? bör tas bort, så är det oftast inte så ?? s stora problem. Du håller fast när det gäller alla extra ?? s, flytta dig lite mer och du kilo ?? s är ofta så bort.
Strukturell övervikt
Det är annorlunda om du har strukturell överviktig. När allt kommer omkring, måste du först ta reda på vad orsaken är. Äter du verkligen för mycket, och om så är fallet, vad gör du äter exakt. I samråd kommer du direkt kan lägga en plan som också kommer att arbeta med tanke på framtiden. Inga normala näringsämnen ut tänder, för då du dömd för livet. Men möjligen bara några skalning tillbaka och lägga till något som inte har verkligen sitter i din kost. Du måste finnas inom du fortsätter att få vitaminer.
Tänke
Då kan du vara säker på att du förlorar i fred, inte många kilo per vecka ?? är så och detta görs i kombination med tillräcklig träning.
Så länge du förbrukar mer än vad som kommer in för att äta och dricka, faller dig. Du behöver bara flytta ett sådant sätt att det inte är straff. Efter allt, du behöver inte framhärda. Se till att du gör något, vad som helst för att passa in perfekt i ditt livsmönster.
Därför placerar ett tänkesätt, där mat och dryck från det extra ?? s ibland är bra, om alls normalt för dig är också en dag som mycket lite att äta för att kompensera häromdagen. Det måste vara i balans. En bra balans mellan motion och mat / dryck bör vara och måste kunna hålla. Sedan, så det borde vara något som är realistiskt och väl att hålla ut till slutet av tiden. Du går på olika sätt med kroppen ?? din vikt, dina näringsämnen, flytta dig ?? de är oupplösligt förenade.

Slutligen

Jojo ?? och är inget nytt, men med allt detta ?? s dietgurun som håller på att öka, har vi sätts på prov. Du är benägna att göra bara för att prova något, för efter allt låter så logiskt. En annan tänkesätt är det enda som verkligen kan arbeta fram till slutet av tiden.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha