Vad är hemligheten bakom en framgångsrik relation

Birgel Södergren Februari 28, 2016 Hälsa 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vad är hemligheten bakom en framgångsrik relation? I vilken utsträckning är det möjligt att tillämpa vissa rekommendationer och aspekter i det dagliga relationen mellan kärlek partners?

Vad är hemligheten bakom en framgångsrik relation?

Det viktiga är att hålla se varandra "positiva aspekter". Detta betyder inte att du ska ignorera de otäcka och obehagliga aspekter. Men hur du reagerar är särskilt känsliga. Självklart har vi alla våra goda och våra dåliga dagar och vi alla ibland irriterad mot varandra. Så ibland en ömsesidig irritation eller fel notering kan kallas mycket logiskt. Men försöker vanligtvis att fördjupa sig i den andra personen och fråga dig själv "Vad är orsaken?" min partner gör en sådan anmärkning. Fråga efter denna anledning och inte alltid gå direkt på defensiven.

En IK eller ett sätt relation?

Är partner i ett förhållande mer än två gånger i WE IK?
Denna fyra områden är centrala:
 • Det finns massor av positiva aspekter i relationen? Såsom vänskap, intimitet och lekfullhet.
 • Hur gör man hantera konflikter i ett förhållande?
 • I vilken utsträckning parterna skiljer sig åt i personlighet? Inte kan eller kommer de att anpassa sig till den andra.
 • På vilket sätt att sätta bygga ett meningsfullt liv tillsammans med sina egna värderingar och mål?

 • Dessa områden är ofta också centrala partner när man går in i terapi. Som kommer att titta på historien om båda parter.

  Love Lab

  Psykolog John Gottman och hans fru Julie tillsammans leda Gottman Institute i Washington. Ganska passande namnet "Love Lab". Här kan man vända sig till när de vill förbättra ömsesidiga förbindelser. John Gottman har påpekat i sin kärlek Lab hundratals par. Han övervakar deras hjärtfrekvens under interaktioner, studera känslor och observera hur partners grälar så sätt han river upp bit för bit hemligheten till en framgångsrik relation. Vad gör vissa flockar gärna bo tillsammans, medan andra par bryta upp?

  Försummelse Förhållande

  Numera verkar det största problemet kvarhålla människor under en relation till "woo" varandra och ofta sluta prata. Särskilt om det finns barn. De är bara fokuserat på vardagen och hålla sig i rörelse upp röran. De försummar deras förhållande mer eller mindre, eftersom de tror att det är okej. Men även om du har en vacker Rolls Royce. Om du försummar detta kommer han så småningom sluta. Detsamma gäller för en relation: "Du måste underhålla."
  En studie, där kameror med par hängdes hemma, visar att endast älskare 35 minuter i veckan att prata med varandra !! Varav större delen av samtalet handlar om sysslor. "Du kallar rörmokaren som" "som plockar upp barnen från skolan" och "glöm inte att din mamma kommer tillsammans i morgon." Dessa är inte de samtal som ökar intimitet.

  Vad kan vi förvänta oss av kärlek?

  Kanske förväntar vi oss ibland för mycket av kärlek? Men när ens förväntningar om en relation försvagas, kan det ibland vara mycket olycklig. Den mest lyckosamma är de partners som upprätthåller deras förväntningar. De förväntar sig att de kommer att behandlas med vänlighet, ömhet och medkänsla. När din partner ignorerar dig, kan du lugnt säga något. Låt dem vet att du inte acceptera en sådan behandling. Räkna med att vara omhuldade är helt rimligt. Men det finns också förväntningar, som inte är rimlig. Känslan av en varaktig kärlek. Kärlek kan dock vara djupare, om man fortsätter att arbeta på relationen. Du bör fortsätta att uppdatera kunskapen om din partner och förblir öppna för vem den andra är och vill vara. Det är inte heller realistiskt att tro att problemen aldrig kommer att vara i en relation.

  Problem i ett förhållande

  Cirka 69% av problemen i ett förhållande är svårt eller omöjligt att lösa. Detta är ofta konfliktfyllda tecken och / eller andra preferenser. Du kan inte ändra din partner. Ofta är det också sant att vissa aspekter av din tidig relation tyckte om din partner. Men detta, efter år av att vara tillsammans, inte längre kan uppskatta. Människor kan enkelt ändra. Särskilt genom några större händelser, som ibland ger liv med det. Försök så ofta som möjligt för att se positionen för den andra och för att förstå. I stället för en ja nietes ringa för att ingå. Syftar till att upprätta en dialog. Framgångsrika partners sätter varandras goda sidor under ett förstoringsglas och göra de negativa punkterna mindre viktiga. Misslyckade partners är inriktade på varandras gränser. De inte vårda vad de har och alltid letar efter något annat.

  Argumentera i ett förhållande

  Gräl är inte så illa. Endast vissa människor få igenom en kamp ibland så överväldigade av känslor som de inte kan tänka ordentligt. Logiskt, men det är bättre att ange då att du bara behöver en paus för att lugna ner sig.
  Det finns fyra typer gräl beteende:
 • Direkt kritik pekar på personen. Så inte tala om specifika beteenden.
 • Att skylla rätt att försvara sig själv.
 • En vägg acceleration och okänslig.
 • När människor är föraktfull.

 • Förakt är det mest förödande för en relation. Eftersom du säger, "Jag är över dig, och jag tycker att det är löjligt vad du säger." Förakt får inte bara påverka förhållandet, men också påverka hälsan hos båda parter. Detta beror på att det ser så många negativa känslor. Det undergräver också respekt och utan respekt kan det inte finnas någon kärlek.

  Interaktion

  För varje negativ interaktion måste fortfarande vara minst tre positiva interaktioner. I ett förhållande påverkas fortfarande små möjligheter till positiv växelverkan. Båda du läser tidningar. Be din partner säger något om en artikel i sin tidning. Du kan ignorera det, men du kan också säga "gee, vad som är intressant." På den tiden då ge dig hans uppmärksamhet som positivt. Ett kraftfullt verktyg i ett förhållande. Du behöver inte alltid måste organisera middagar med tända ljus. Men det är viktigt att hålla romantiken vid liv och fortsätta att genomföra intima samtal. Hålla varandra och vårda väder

  Vad kan jag göra?

  Råd som vem som helst kan ansöka direkt i deras förhållande? Be din partner vad deras "dröm" att vara. Eller be din partner, "hur kan jag bättre älskar dig"
    Like 0   Dislike 0
  Kommentarer (0)
  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha