Vad är ett gränsfall sjukdom?

Ordet "Borderline" betyder ordagrant "gränsen". "Borderline störning betyder bokstavligen" störning av vad personen i fråga och "gränsen" innebär att de inte vill passera eller vill gå. " Borderline är en personlighetsstörning och avser således någon hans eller hennes personlighet. Detta tillstånd är normalt uppenbart mellan 18 och 25 år. Eftersom detta är en fas i livet där många förändringar för utveckling av personlighet, symptomen ofta inte erkänd som en sjukdom. Det är odiagnostiserade i princip och så det följer finns det ofta ett nästan felhantering. BPD förekommer hos både män och kvinnor.

Diagnos

Flera diagnoser visade att Borderline uppkommer efter att ha fått mer erfarenhet med en psykisk eller traumatisk glans. Dessa är situationer som sexuella övergrepp, känslomässig utpressning, adoption och skilsmässa.
Detta personlighetsstörning åtföljs ofta av missbruk, självskade, ständiga självmordstankar, som har en kooky självbild eller en ätstörning.
En diagnos är ofta inte lätt bestämmas eftersom många symptom liknar de av andra personlighetsstörningar eller ärftliga förhållanden. En stor skillnad finns i extrem panik som uppkommer så snart personen lämnas ensam, eller kanske inte är synliga i kapacitet. Det ofta krampaktig beteende den berörda personen skall noteras på ett sådant sätt att det finns underliggande och också tittar på de ackumulerade attribut.
Om en person med låg självkänsla tittar upp och ser sig mot andra misslyckas men sedan plocka upp tråden igen, trånga en person med Borderline bokstavligt och bildligt. "Högre" andra är faktiskt placeras i en högre box ", som är inte att ändra precis som i åtanke. Borderline patienter är också ofta inte kommer att kunna bibehålla långsiktiga relationer.

Terapi för Borderline

Den vanligaste behandlingen för Borderline störning var ständigt psykoterapi. Idag finns det mycket mer skrivits om, bland annat genom experterna själva. Detta skapar alla typer av nya metoder, bland annat "Apartment Normalisering baserad behandling. Denna behandling kommer från England och undervisar patienten alise. Mentalise betyder egentligen ingenting annat än förståelse för sitt eget beteende och eventuella tankar spelar i huvudet. Denna form av terapi ges i grupp, genom vilken man kan lära av varandra och kan känna empati bättre i den andra, utan domaren snabbt över "i vilken box" den andra personen ska placeras.
Känslor och terapi
Prata om känslor och tankar är alltid bra, vilket är varför vissa personer med borderline psykoterapi en utmärkt behandlingsmetod. Att vara ärlig om allt som händer på en annan. Antag att det finns mycket mer som händer, men hälften inte veta, att patienten kommer aldrig att bli fullt stöd och stödjas.
En annan modern metod för behandling av Borderline störning är "schema terapi. I denna form av terapi tittar på ditt inre barn, det vill säga vad som tidigare gått igenom patienten och hur situationen är fortfarande med dem. Den har något ifrån EMDR terapi är lika intensivt arbetat med lyhördhet. Denna behandling är i allmänhet också arbeta i grupp, genom vilken man kan dela alla resultat här igen omedelbart och kan lära av varandra berättelse.
Neuro Lingvistisk Programmering
NLP och NEI är också fina behandlingar. Dessa metoder undersöker också den inre styrka och hur den bäst kan hantera. Den sista två har dock en mer andlig beröring, vilket gör en utmärkt styrning är av stor betydelse. Lyckligtvis finns det på Internet dessa dagar att hitta en fullständig förteckning över arbetsterapeuter, vilket gör det lättare här för att göra ett rätt val.

Medicinering

Den vanligaste medicinen för Borderline störning är antipsykotika, antidepressiva, lugnande medel och sömntabletter. I varje fall är det viktigt att en drog som kan säkerställa att tillräcklig Serotonin skapas. Detta material skapar ett gott humör och glada tankar.
Det finns kosttillskott på marknaden som innehåller signalsubstanser, men detta får endast användas under strikt medicinsk övervakning. Antag att patienten erhåller för mycket biverkningar av medicineringen kemiska, då är det ett kosttillskott sådan ersättare praktisk.

Påverkan på miljön

Eftersom personer med borderline sjukdom ofta faller snabbt i panik eller otillbörlig tycks reagera, är en ofta missförstås för hans eller hennes beteende. Det är ogillat, särskilt unga människor är ofta utsatta för, som sedan blir ännu mer isolerade.
Den ideala situationen skulle beviljas att alla förstår den andra, men tyvärr i verkligheten är ofta inte fallet. Fortfarande diagnosen är felaktig eller bedöms alltför snabbt om vad som händer kan vara. Lyckligtvis finns det fler kompetenscentrum som ger experter tillsammans, så att de kan lära av varandra. Historier berättas, som sedan sammanställs i en bok och fler människor blir medvetna om vad Borderline faktiskt verkligen handlar om. Eftersom denna personlighet var, tills nyligen, i princip, kan bara förstås av patienterna själva.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha