Vad är en spekulation?

Förr i tiden, försäkringsbolag sålde politik som nu är märkta som en spekulation. Men inte alla livförsäkrings spekulation politik. De spekulation affären konsumenter har blivit mycket motvilliga med avseende på försäkringsgivarna. I det förflutna, har försäkringsbolagen anknutna försäkringar säljs veta hur mycket kostar det hade behandlats. Som en följd av detta har försäkringsbolagen lidit renomméskador och måste betalas tillbaka stora summor. Det verkar också som försäkringstagarna är ofta inte väl informerade om riskerna med att investera ?? s.

Vad är en spekulation?

Dessa är liv där värdet kommer att byggas upp till tidsfristen för att betala av kapital till bolåne not att lösas till exempel. Premien betalas investerat i fonder. I jämförelse med de avgifter som betalas, kostnaderna är alldeles för höga. I en tid då aktiekurserna fortsatte att stiga klagade konsumenterna, men vid den tidpunkt då värdet av den politik som förblev lägre konsumenter gick gräva i kostnadsstrukturen. Kostnaden kan öka i vissa fall upp till 40 procent av fyndigheten.

Vilken profiterar politik se ut?

Generellt sådan försäkring är uppdelad i flera delar. Den viktigaste delen är den politik som gör det möjligt för byggandet av en huvudstad. Den största delen av bidraget kommer att användas för detta ändamål. Dessutom finns det ofta ytterligare omslag i politiken. I de flesta fall är detta en livförsäkring. Försäkringen betalar ett belopp för tidig död.

Betalning vid förfall

I försäkring där premien kommer att investeras i fonder, huvudstaden på förfallodagen beror på utvecklingen i fonden. Förr i tiden var försäkringsbolagen helt enkelt anta att långsiktiga investeringar gav högre avkastning jämfört med andra säkrare former av investeringar. På grund av hög kapitalavkastning, skulle de höga kostnaderna har varit mindre problematiskt, men förluster i investeringsfonder är de höga kostnaderna ytterligare.

Kostnader fondförsäkring

I fondförsäkring finns flera dolda kostnader. Du kan tänka på som köp och försäljning av andelar i fonden, provision för förmedling och förvaltning. Dessutom kommer försäkringsgivaren fortfarande ta ut avgifter som de drabbas av för att hantera politik, för att samla in bidrag och liknande. En stor del av dessa kostnader ingick i de första fem till tio års löptid försäkringen. Detta gör de första åren är en mycket stor del av premien förlorade kostnaden. Den försäkrade kan se detta i värdebesked som de får varje år från försäkringsgivaren. Under en period när värdet på deras innehav i investeringsfonder faller också, kan detta vara en bitter syn för den försäkrade. I vissa fall, värdet i policyn var inte mer än tjugo procent av den totala insättning.

Vad är spekulation affären?

Detta är ett samlingsbegrepp för all uppståndelse kring investeringsavtal som inleddes 2006. Den stora ögonöppnare i kostnadsstrukturen för Tros Radar programmet. Förutom affären profiterar var också det program som har förebådade kollaps DSB Bank. Efter Tros Radar har uppmärksammat i sina sändningar Authority for Financial Market Research har gjort till fondförsäkring. De hade också konstatera att det fanns mycket fel med försäkringsbolaget.
(0)
(0)
Tidigare artikel Skulder Problem med skuld
Nästa artikel Effekt av aromamassage

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha