Vad är en räntepaus?

Kiara Ceder December 26, 2015 Miscellanea 17 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Villaägare måste uppfylla månadsvis med sina skyldigheter gentemot banken. Med finansiella bakslag, kan det finnas tillfälliga betalningsproblem. Genom att ställa in en ränte paus i villaägare betalar mindre på tillfälligt lån. ING meddelade i December 2012 att de aktivt kommer att närma sig kunder där det misstänks att de kämpar för att bära de månatliga amorteringar. Banken erbjuder möjligheten att inrätta en tillfällig paus intresse. På så sätt kan kunden uthärda en svår ekonomisk period och bättre tider efterskott igen ikapp.
Till exempel kan av arbetslöshet, funktionshinder eller en tillfällig svacka i försäljningen av fristående nå villaägare i ekonomisk kris. Tillfälligt de inte att kunna uppfylla de månatliga betalningar. Bankerna har också gynnats av hem för att undvika tvungen att säljas. På grund av nedgången i bostadspriserna, har intressen bankerna blivit ännu större. De vet att huset inte kan gå att producera tillräckligt för att betala av med de återstående inteckning. Banker idag vill tänka bättre med sina kunder, men det är mestadels av egenintresse.

En tillfällig räntepaus

En tillfällig paus ränta liknar betalningsanstånd. Banken kommer i samråd med kunden tillfälligt bära lägre mängder av inteckning för att husägare mer luft. Banken kommer dock inte bara gå göra det. Det måste finnas en tanke på att förbättra sin finansiella ställning. En familj som har byggt upp höga skuldnivåer kan tillhandahållas betalningsanstånd, men det är faktiskt i det här fallet redan säker på att det inte heller kan uppfyllas efter uppskovsperioden skyldigheter. Efter pausen kommer månadsavgiften stiga på grund av ett underskott måste göras upp.

När betalningsproblem kommer i samråd med banken

Med betalningsproblem är ofta för sent slog larm. När du vet att det finns betalningsproblem kommer att uppstå, bör du redan kontakta banken. En försening i betalningen av ett par månader inte fånga den med en räntepaus. Banken kommer också att inte längre är villiga att göra det, eftersom den resulterande underskottet kommer först måste fångas upp.

Förhalning är ingen förlåtelse

Orättvist är ofta tänkt att det finns något att nöja sig med banken och de nöja sig med en lägre ersättning. Detta kommer inte att göra, men de kan ge tillfälligt uppskjutande av en del av överenskommelsen om betalningen. Bankerna är kommersiella företag som strävar efter att få det lånade beloppet i sin helhet. Deras första prioritet är att vara ekonomiskt egen vinning. En betalningsplan är också av intresse för banken. På så sätt kan du undvika större ekonomiska skador vara.

Ingen räntekostnader på uppskjutna beloppet

Om du skjuta upp betalningen av en del of've fick inteckning, bör du fundera på att du också har en lägre skatteförmån. När du möter den avdragsgilla intresset är. Detta kan också ha en inverkan på höjden av den preliminära restitution. Den preliminära återbetalning kan vara för hög, vilket innebär att efter den årliga skatten del av förskottet mottagna måste betala tillbaka till skattemyndigheten.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha