Vad är en budget coach?

I medierna, vi alltmer mot beteckningen budget tränare. Vad gör en budget tränare och när det ska vara påslagen? För de flesta familjer med stora skulder började det förlora koll på intäkter och kostnader. Så småningom upptäcker de att det alltid måste vara flera konton eftersom det inte finns några pengar på kontot. Det börjar med påminnelser som fortfarande ignoreras. Så småningom ?? samling kommer att överlämnas och problemen förvärras av höga kostnader för insamling. De efterskott inte längre gå in eftersom utgifterna är fortfarande alltför höga i förhållande till sina inkomster. Människor ofta exit från verkligheten. De vet att det finns problem, men försök att ignorera dem.

Vad är en budget coach?

En budget coach är en finansiell tjänst som kan se till att familjer får tillbaka överblick över sin ekonomi igen. Han kommer att hjälpa familjer att göra klart först hur de är ekonomiskt kan. Budgeten coach är oftast bara möjliggörs av ekonomiska problem, för att rensa skräp.

Om det skulle bli en budget tränare att aktiveras?

En budget coach skulle aktiveras så snart det visar sig att hushållen har ingen överblick om ekonomi och därmed problem de inte kan lösa på egen hand.

Vem ska göra det möjligt för budget tränare och betala?

Genom samhället stöd erbjuds också att eliminera skulden. Här, däremot, kan inte alla gå. Detta beror på att familjerna inte uppfyller villkoren för att kvalificera sig, eller att det finns en väntelista. De flesta familjer kan inte vänta på sin situation och måste få hjälp på kort sikt för att förhindra allvarligare följder. En budget chef kan aktiveras av individer, företag och institutioner.

Hur fungerar en budget coach?

Inledningsvis kommer han att få en inblick i de ekonomiska angelägenheter familjen. Alla budget coacher kommer först hålla en inledande intervju i syfte att få situationen kartan. Budget tränare kommer också klargöra vad kunden kan förvänta sig av honom. Budgeten tränare kommer att göra en översikt över inkomster och utgifter på månadsbasis. Det kommer snart att visa sig i frågan. Beroende på den påträffade problemet är en plan skapas. Skriftligt kommer att fastställas hur familjens ekonomiska bekymmer kan bäst lösa. Ofta kommer att komma ner till att göra överenskommelser med fordringsägare. När saker är tillbaka i ordning, drar budgeten buss tillbaka långsamt. Några veckor senare kommer det i allmänhet fortfarande ringa för att diskutera framsteg.

Vad gör en budget coach?

Frekvensen av de olika budget tränare varierar kraftigt. I intervjun, kan coachen fastställa kostnaden för varje enskilt fall. Vissa bussar, men du måste redan före intervjun ?? 55 betalas vid den andra, är detta igen gratis. En annan coach frågade en fast timlön på cirka 40 ??. Via budgetdesk.nl du betalar ingenting om ingenting kan sparas. Om det besparingar kan göras frågar om de gradera 50 procent av besparingarna under det första året med maximalt 300 ??.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

En "normal" hastighet för en budget coach är 50 euro plus moms per timme. En genomsnittlig resa tar nio timmar. Intaget jag göra telefon och gratis. Och faktiskt: Förvandla en budget coach så snart du förlorar översikt: Vänta inte för länge!

Hej, Kan du berätta vad mina alternativ är att arbeta som budget coach? Jag antar att jag behöver först för att få en utbildning. Soft? Var? enz.Alvast tack för tipset.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha