Vad är en boendeförsäkring?

Den bostadsförsäkring säljs under olika namn. Detta är en försäkring som kommer att ta över en del av inteckning i arbetslöshet eller funktionshinder. Förr i tiden, för att dessa typer av försäkringar säljs med stränga villkor ha rätt till förmåner. Standarder har antagits som var strängare än villkoren för berättigande till en WAO, WIA eller WW nytta. Ett tag denna politik säljs med avgifter ökade från 40 procent av bidraget. Detta i kombination med höga krav för att få förmåner, har sett till att dessa försäkringar knappast stängas.

Vad håller boendekostnaderna i försäkring?

En inteckning baseras på nuvarande inkomst. Av arbetslöshet eller funktionshinder du måste ta itu med en nedgång i intäkter. Trots denna nedgång gå fasta månatliga inteckning passera. Arbetslösheten är en anställd de två första månaderna till 75 procent av slutlönen. Därefter sjunker inkomsten ytterligare till 70 procent av lönen. Minskningen av intäkter i fråga om funktionshinder kan bli ännu större.

Täck mot invaliditet och arbetslöshet

Nyckelkomponenten i denna politik är arbetsoförmågan täckning. Vid full invalid efter en betalning av hela försäkringsbeloppet. Till exempel kan du komma överens med försäkringsbolaget att full månatliga arbetslösheten ?? 400 betalas under en period av tio år. Vid delinvalidpension får i det här fallet endast betalat en del av beloppet. Invaliditetsgraden bestämmer förmånens storlek.
I ekonomiskt svåra tider, försäkringsbolag är noga med att försäkra sig mot arbetslöshet. Detta förstärks eftersom människor ofta bara benägna att ta en sådan försäkring i händelse av överhängande arbetslöshet. De flesta försäkringsbolag redan erbjudit dessa försäkringar i det förflutna är inte längre täcker mot arbetslöshet.

Är det smart att teckna försäkring boendekostnaderna?

Som med nästan alla försäkringar är, du vet att det i förväg eller inte det är klokt att teckna en försäkring. I händelse blir du oförmögen i framtiden, i efterhand var det klokt att ta ut bostadsförsäkring. Du måste göra ett beslut baserat på risk och kostnad. Beslutet kommer till stor del att bero på det belopp som du måste betala varje månad för försäkring.
För villaägare som har en maximal inteckning baserat på den totala inkomsten, kan det vara klokt att ta en sådan försäkring. På så sätt kan du acceptera risken för att personer med funktionshinder ofta får täcka en rimligt låg summa. En ytterligare fördel är att premien för sjukförsäkring är avdragsgill från inkomstskatt.
Du måste först vara ordentligt jämföra villkoren för olika leverantörer. Eftersom det finns några stora skillnader i täckning. Till exempel, det gör en stor skillnad från vilken grad av funktionsnedsättning ska betala försäkringsbolaget. Skillnaderna i premierna kan vara betydande. Du måste först göra klokt i att fundera på om du verkligen behöver denna försäkring.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha