Vad är bröstförstoring?

Ingvor Naslund Februari 28, 2016 Hälsa 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Bröstförstoring är nu inte längre ifrågasatts. Det har blivit vanligt att låta dig förstora brösten. Ändå är det en stor operation. Den här artikeln ger dig med alla typer av information om bröstförstoring.

Varför bröstförstoring?

Många kvinnor känner sig osäkra om sina bröst. Eftersom de hittar dem för liten, för svag eller ful. Även kvinnor finner sina bröst efter graviditeten ofta inte vacker. Dan anses ofta vara en bröstförstoring. Dagens mode bidrar till detta. Stora bröst vid denna tid är den idealiska.

Vad exakt är bröstförstoring?

Bröstförstoring är en operation där kvinnors bröst förstoras. Är lika naturligt som möjligt bröst konstruerad med hjälp av protesmaterial eller naturlig vävnad. Ofta är implantat placerade, vilka är fyllda med silikon, eller med vatten.

Hur denna operation görs?

Bröstförstoring tar i genomsnitt ca 1 till 2 timmar. De proteser är genom ett snitt på undersidan av bröstet, i hudveckets tjocklek, lämnade i bröstet. Det kan också ske genom ett snitt i armhålan eller intill bröstvårtan. Proteserna är placerade mellan bröstmuskeln och bröstkörtel. Det är också möjligt att protesen är placerad direkt nedanför revbenen. När operationen är nästan över kommer att bli en särskild anknytning till bröstet. Detta förhållande ger stöd till brösten. Avlopp sätts in i såret. Avlopp är faktiskt rör som är anslutna till två små flaskor, så att exsudatet från såret kan utmatas. I början, det finns en hel del vätska som produceras av kroppen. När det finns nästan ingen fukt som produceras i avloppet avlägsnas.

Vilka är riskerna med bröstförstoring?

Eftersom implantat placeras på kroppen reagerar på detta, det är ju trots allt något märkligt placerad i kroppen. Kroppen ger en naturlig reaktion: detta inte hör hemma här. Detta kallas "främmande kroppsreaktion". Skapas ärr kapsel runt protesen. Ibland uppstår här mycket känsliga trottoarer eller en deposition på kalk. Som ett resultat, kan formen av bröstet förändras så att en ny operation behövs.
De silikonproteser som består av silikon plast och en saltlösning eller silikongel. Eftersom protesen kan bära protesen kan läcka. Detta kallas "svettas". Eftersom protesen läcker, strömmar vätskan i kroppen. I USA, silikonproteser förbjudna därför. Läkare oeniga om fenomenet "svettas" med implantat.
Inte bara proteser utgör en risk, men också driften Flashy kan utgöra en risk. Som kan inträffa blödning vid varje operation. Infektioner kan uppstå eller kan uppstå oönskad ärrbildning.

Vad händer efter operationen?

Efter operationen börjar återhämtningen. Patienten ska regelbundet kontrolleras av en läkare. Dessutom är det ofta så att efter en tid proteser måste bytas ut.

Hur mycket kostar en bröstförstoring?

Genomsnittlig kostnad för silikonproteser såsom ?? 4000, =. Se till att du går till en kvalificerad plastikkirurg på ett sjukhus eller klinik. Se upp för bröstförstoring utomlands och efterfrågan föregår alltid ett omfattande samråd.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Utväxt av din gömma henne
Nästa artikel Disorders: Infertilitet
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha