Vad är Bitcoins?

Lizetta Fronberg Februari 28, 2016 Miscellanea 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Bitcoin är en modern valuta, som du betalar på internet. Sedan 2009 är det möjligt via internet för att betala med Bitcoins eller att ta emot dem. Bitcoins finns inga konkreta mynt eller sedlar, är Bitcoin en valuta som är i molnet. Men du kan köpa eller sälja bara grejer. Men vad Bitcoins exakt, och hur du betalar för det här?

Vad är Bitcoins?

Bitcoin är en valuta, Bitcoins är alltså en form av pengar, men digitalt. De Bitcoins är i molnet, på en inter så. Vara Bitcoins sig inte se eller röra, det finns inga mynt eller sedlar, men Bitcoins har samma värde som "riktiga" pengar. Du kan köpa riktiga saker eller sälja den. Eftersom Bitcoins i molnet är, kan du alltid och överallt.

Hur får man Bitcoins?

För att få Bitcoins, behöver du en Bitcoin adress. Denna adress kan jämföras med ett PayPal-konto, men utan bankuppgifter. Denna adress kan finnas andra personer som du skickar Bitcoins. Vem som helst kan skicka Bitcoins till din adress, här kommer du inte har behörighet att ta hand om. Avsändaren behöver bara veta din Bitcoin adress. Mottagnings Bitcoins du kan göra vad du vill. Du kan köpa saker med det på anslutna butiker eller webbplatser, eller så kan bytas vid valutaväxling för euro. Bli Bitcoins från din Bitcoin adress omedelbart automatiskt omvandla dem till euro ?? s och få dem insatta på ditt bankkonto. Du kan också köpa Bitcoins på en Bitcoin-valutaväxling på Internet. Det finns också så kallade utbytesplatser. På dessa platser är köpare och säljare av Bitcoins förde tillsammans, här kan du inbördes komma överens om priset.

Där du kan betala med Bitcoins?

Betala med Bitcoins blir allt vanligare. Med alla typer av webbplatser kan du betala med Bitcoins och även på olika butiker. I Nederländerna är Arnhem staden där du kan betala på de flesta ställen med Bitcoins. De platser där du kan betala med Bitcoins har ett klistermärke eller en knapp med texten ?? ?? vi accepterar Bitcoin. Webbplatsen Bitcoinspot du kan hitta en lista över platser där du kan betala med Bitcoins. Exempel på butiker där du kan betala med Bitcoins är Thuisbezorgd, Bitcoinplaats, olika restauranger, och det finns även driver skolor där så är möjligt. Varje dag komma tillbaka några butiker eller webbplatser där du kan betala med Bitcoins. Det förväntas att för 2030 kan betalas som helst med Bitcoins.

Hur kan du betala med Bitcoins?

Att betala med Bitcoins du behöver för att skanna en QR-kod på din dator, surfplatta eller telefon. För detta måste du ladda ner en qr scanner app, kan detta alla smartphones och moderna datorer. Efter det behöver du bara klicka på ett antal saker att betala för, såsom Bitcoin postadress och mängden Bitcoins. Du behöver inte lämna ut personuppgifter som ditt namn eller bankkontonummer för att ta emot eller betala med Bitcoins.

Hur många är Bitcoins värda?

Eftersom Bitcoins inte är bundna till en bank eller någon annan enhet som regeringen, det finns ingen fast växelkurs. Värdet på Bitcoins bestäms av utbud och efterfrågan och antalet Bitcoins i omlopp. Nuvärdet av Bitcoins kan hittas på Bitcoinspot.

Vilka är fördelarna med Bitcoins?

Bitcoins kan tyckas mycket nytt och därmed komplicerade eller skrämmande, men den digitala valutan har förvisso fördelar. Dessa fördelar är huvudsakligen belägna i anonymitet transaktioner, transaktionshastighet, minimala risker och det faktum att du inte är ansluten till en bank eller en statlig myndighet.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha