Vad är aromaterapi?

Aromaterapi är hundra år gamla och tillhör den sk alternativ medicin. Läkemedel som inte faller inom standard delen och är baserad på behandlings lukter. Som med så många behandlingar inom den alternativa kretsen, är det också regelbundet på kollisionskurs med skeptikerna. En fråga att försöka ?? eller inte.

Vad är det?

Aromaterapi är ett holistiskt terapi som en använder eteriska oljor. Detta beror på att kropp och själ är ett och dessutom finns det en hel del symptom som uttrycker sig fysiskt, men har sina rötter i psyket. Eteriska oljor har en stark inverkan på psyket och dessutom finns också eteriska oljor som har en direkt effekt på kroppen.
Eterisk olja
Eteriska oljor, eller kanske mer känd som eteriska oljor är extrakt av växten eller trädet. Dessa oljor extraheras för terapeutiska sessioner, bland andra. Eftersom så mycket tid och material som behövs för att fylla en flaska, vi alltid talar om relativt dyra produkter. Naturligtvis finns också uppblandat, utspädd eller helt kemiska varianter och är särskilt delikat luktar ?? ?? användas. Vissa har dock en stark kemisk luft och ignorera det väsentliga i doft och smak för vad människan kan göra.
Den verkliga eterisk olja ofta utvinns genom ångdestillation. Ångan leds på detta sätt så att säga, av växten. Oljan avdunstar tillsammans med ånga och när den har svalnat och har kommit tillbaka vatten, under tiden den flytande oljan kan utvinnas. Ett annat sätt är pressning, men kan bara då kan oljan extraheras genom huden. Citrus är ett bra exempel.

Ansökan under behandling

Massage
Massage av fler och fler människor ses som en typ av underhåll för kroppen och passar en hälsosam livsstil. Massage skapar en mycket djup avslappning av kroppen, förutom du lär känna din kropp är bara bra på massage. Det är skild från den massage som vi åberopar när något är fel, eftersom massage är alltid bra för kropp och själ.
Under en massage, dofter kommit att tillämpas av terapeuten genom både näsan och genom huden in i kroppen och hitta en väg in i blodomloppet. Olika lukter har naturligtvis olika effekter, så det är alltid skräddarsy, vilken doft du söker. Plus blandar att om du hittar en behaglig doft, du går djupare och lugnare andning. Detta är bra för kroppen. Det finns dofter som lugnar eller stimulera och din totala känslan kan förändras, ofta människor som luktar trevliga dofter känner också mer bekväm.
Vaporize / dimbildning
Många människor avdunsta eterisk olja, men inte alltid tänkt på att göra det i rätt proportioner, så att oljan är också uppvärmd fastigheter av ljus / värmeljus. Dessutom är värme sprids på ett sätt som är relativt snabb att göra lukten. För behandlingar ?? ofta i andra hand kretsen - dessa oljor används för att göra patienten lugn och avslappnad och så behandlingen är fortfarande mer att komma till sin rätt. Detta kan variera från en vanlig massage för att utföra zonterapi massage, regressionsterapi, hot stone massage eller Reiki session. Faktum är att du bara en form av aromaterapi under en annan session och går bra ihop.
Ett annat sätt att avdunstning är doften diffusor. Det finns särskilda enheter på marknaden som blandar vatten med eteriska oljor och är så placerade som besprutning i luften.
Slutligen, det finns fortfarande några droppar på stenen som kan göras. Dessa tegelstenar av en ganska poröst material. Eftersom lukten är inte uppvärmd, är det en mycket långsammare process men säkert och kan ?? natten eller på en plantskola utan risk ?? s tillämpas.

Slutligen

Aroma på något sätt som används kan bidra till återhämtningen. Det är inte alla vetenskapligt etablerade och om du som måste uppleva är alternativet kretsen inte gjort, men betyder inte att det inte fungerar. Nog trädgårdsköks åtgärder från den gamla goda tiden är inte vetenskapligt bevisat, men erfarenheten säger oss att de inte fungerar. Samt aromterapi.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha