Vad är AfterPay?

AfterPay är en av de mest populära sätten att betala retroaktivt för konsumenter över Internet. AfterPay online ger återförsäljare möjlighet att erbjuda efteråt betalningar en av de betalningsmetoder. Efterskottsbetalning verkar normalt, men på nätet är det inte alltid verkar vara så.

De flesta betalningsalternativ fungerar endast med förskottsbetalning och efter betalning i många webbutiker inte möjligt. De flesta konsumenter föredrar att få en produkt först och sedan bara vill betala för det.
 AfterPay grundades 2010 för att sätta stopp för det. AfterPay gör det möjligt för konsumenterna att betala tillbaka på ett säkert och tillförlitligt sätt. AfterPay är en ledande och specialiserad på tjänster med anknytning till betalningar efteråt.

Hur AfterPay?

AfterPay är extremt lätt! Om du gör inköp på nätet på din favorit online-butik, gå till kassan för din butik och fyll i dina uppgifter. Du väljer Afterpay och sedan beställningsprocessen är klar.
 Du kommer att få din beställning och sedan kommer du att få en faktura att betala. Du kommer att ha två veckor på sig att möta en betalning och du kommer att få en faktura via e-post. Du kan sedan välja att betala via knappen betalning eller genom internetbank. Detta gör du i det ögonblick då du känner för det eller inom föreskriven tid.

AfterPay för affärspartner

Vill du få din försäljning upp och ner dina bekymmer? Då Afterpay är lösningen! AfterPay gör en ökning av omvandlingen av 15% är möjlig. 30% av konsumenterna nu föredrar att betala efteråt och Afterpay tar också risken och betala fakturan på.
 Thuiswinkel.org rekommenderar att ge tillbaka löner och konsumenternas krav åtminstone en efterskottsbetalning betalningssätt som är möjligt att utföra leveransgarantin. AfterPay vid denna tidpunkt är ett utmärkt tillfälle att uppfylla detta krav.

Se det för att betala

Fler och fler konsumenter är glada att betala för online köp. Du vill först se en produkt och sedan bara betala! Fler och fler webbutiker Afterpay erbjuda och det är så lätt.
 AfterPay är perfekt när du inte håller ett kreditkort redo eller när Internetbank kan inte uppnå. AfterPay kombinerar ordning och betalar helt orelaterade! Efterfrågan via en offert och ta reda på hur du kan använda Afterpay. Du kan också kontakta oss via 0513 744 110.

Sedan 2014 Afterpay är en del av Bertelsmann-gruppen

AfterPay har inte heller gått obemärkt förbi och har sedan 2014 också en del av Bertelsmann-koncernen, med mer än 6,0000 i 21 länder. Bertelsmann-koncernen är ett mediaföretag och aktiv inom många olika områden. AfterPay kan snabbt genom detta område och enklare vidga sina vyer.
 För närvarande Afterpay inbyggt i tusentals nätbutiker och systemet fungerar med partners och leverantörer runt om i världen. AfterPay i framtiden är inte bara tillgängliga via internet, men även i vanliga butiker.
  

(0)
(0)
Tidigare artikel Billiga flyg till Berlin
Nästa artikel Paratyroidhormon

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha