Vad quercetin?

Vissa webbplatser är mirakel tillskrivs quercetin, så länge man tar det som ett komplement. Du skulle kunna göra mer med aerobic och get'schone "blodkärl. Sådana påståenden är av kommersiell natur. Quercetin är i god färsk frukt och grönsaker och även grönt te. Därför är det inte nödvändigt att inkludera den syntetiska varianten av quercetin tills du kommer att marknadsföra din hälsa.

Innehåll:

  • Quercetin tillägg?
  • Den flavonol quercetin
  • Quercetin mot cancer
  • Quercetin minskar komplikationer av diabetes
  • Quercetin är bra för hjärtat och blod
  • Quercetin berikade C-vitamin
  • Fibromyalgi och quercetin
  • Quercetin fungerar inhibera histamin
  • Var är quercetin?

Quercetin tillägg?

Quercetin säljs som ett komplement, men är i många typer av färska livsmedel. Det är inte nödvändigt att ta det som ett komplement. Dessutom visar forskning gång på gång tillverkade av syntetiska kemikalier lika aldrig den biologiska komponenten. Kosttillskott säljs till uppfylla de hälso rädsla för människan från en vinst synvinkel. Vissa forskare har undersökningar som gjorts med syntetiserade quercetin och fann att detta ämne bara cancerframkallande, medan den organiska ämne som finns i frukt och grönsaker förebygger cancer. I den här artikeln beskrivs endast effekter av quercetin som bygger på vetenskap.

Den flavonol quercetin

I anläggningen livsmedel är mycket mer näringsämnen än bara vitaminer och mineraler. Dessa kallas fytonäringsämnen eller fytokemikalier. I USA kallas dessa phytonutrients forskare ibland icke-näringsämnen, en märklig term nedbrytning för sådana särskild kategori näringsämnen. Veta Information Forskare bekräftar att de fortfarande inte känner till alla fytonäringsämnen och kemiskt framställda vitaminer såsom betakaroten är cancerframkallande, till skillnad från organiskt, ursprungliga substansen. Det finns flera kategorier av fytonäringsämnen. Quercetin är en bioflavonoid. Ekologiskt innebär att det är av naturligt ursprung. Flavonoider är indelade i olika undergrupper. En är flavonol. Quercetin är en flavonol med stor helande kraft. Denna komponent är en av de mest utbredda fytonäringsämnen.
Schematisk bild av kemisk quercetin

Quercetin mot cancer

Forskning av det holländska forskningsinstitutet TNO har funnit att polyfenol quercetin oönskade celltillväxt, såsom cancertumörer emot. Denna flavonol inhiberar också inflammation och oxidativ stress som bland annat kan leda till cancer och diabetes. De antiinflammatoriska egenskaper är bra mot hjärt-kärlsjukdomar. Svensk forskning har också visat att naturlig quercetin har anti-cancerogena egenskaper.

Quercetin minskar komplikationer av diabetes

Många av de komplikationer av diabetes, såsom glaukom, katarakt och neuropati orsakad av sorbitoltraject, ett förfarande i vilket glukos omvandlas till sorbitol och fruktos. Via enzymet aldosreduktas sätts quercetin genom intag av orsakerna till diabetes komplikationer sluta. Hos försöksdjur inhibitorer för aldosreduktas minska neurologiska symptom som förknippas med sjukdomsprocessen vid sockersjuka. Quercetin har visat sig en aldosreduktashämmare. Det minskar de negativa effekterna av omvandlingar av socker i kroppen.

Quercetin är bra för hjärtat och blod

Quercetin håller blodkärlen i optimal kondition. Den oxycholesterolaanslag till väggarna i blodkärlen blir mindre troligt om de regelbundet äter hälsosam mat med detta phytonutrient. Det förbättrar cirkulationen av blod och minskar risken för högt blodtryck. Under 2011 TNO publicerat en studie som visar att quercetin från grönsaker är bra för hjärthälsa. Den förhindrar den oxidativa stressen som oxycholesterolafzettingen till väggarna i blodkärlen, arterioskleros, hjärtsjukdomar, såsom ett resultat av vilket hjärtsvikt, hjärtinfarkt och angina pectoris kan förhindras.

Quercetin berikade C-vitamin

Quercetin är en antioxidant i sig och förhindrar inflammation på cellnivå. Dessutom, genom att öka aktiviteten av C-vitamin, den mest välkända antioxidanten. Som ett resultat har quercetin extra hälsofördelar. Det faktum att många fytonäringsämnen förstärker effekten av C-vitamin stöder högre hälsovärde tillskrivs naturliga vitaminer från frukt och grönsaker till förmån för C-vitamin i tablettform eller konstgjord tillsats i fabrieksprodcten.

Fibromyalgi och quercetin

De antiinflammatoriska egenskaperna hos kvercetin är ett bra botemedel för fibromyalgi. Det är en sjukdom muskelvärk, huvudvärk, sömnlöshet och muskelstelhet främsta klagomål. Fibromyalgi kännetecknas av smärtsamma trycket på vissa bilagor av senor såsom armbågar, axlar, nacke, knän och höfter. I laboratoriemiljö har gjorts vetenskapliga tester visar en medicinsk effekt av quercetin mot dessa fibromyalgi.
Quercetin är, bland annat citrusfrukter och stärker vitamin C i Citrus

Quercetin fungerar inhibera histamin

Histamin reglerar en mängd olika biologiska processer. Det är en indikator på allergiska reaktioner. Genom att ta nätaggregat med quercetin minskar produktionen av histamin. Detta kan ha två orsaker: antingen histamin produktionen dämpas eller organet anser att det är onödigt att skapa histamin quercetin förhindrar allergiska reaktioner. Man misstänker att den senare mekanismen används. I vilket fall, är det bevisat att de personer med stofallergies hösnuva och hjälper till att lösa upp en stor del på deras allergi.

Var är quercetin?

Quercetin är bönor, gräslök, äpplen, lök, libbsticka, kapris, röda druvor, citrusfrukter, hallon, björnbär, tranbär, björnbär, tomater, broccoli, gröna bladgrönsaker, tranbär, körsbär, rött vin, grönt te och rönn.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha