Vad man ska äta på vintern för att förhindra säsongs krämpor

Lall Gunnarsson Februari 28, 2016 Miscellanea 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Vinter, som vi mycket väl vet, är en säsong "på egen risk" för vår hälsa, på grund av fallande temperaturer, ankomsten av den första kylan och återlämnande av influensavirus. Resultatet är att vi blir sjuka lättare, eftersom det ofta tenderar vi att försumma vår kropp och, framför allt, makt.

Det enklaste sättet att få sjuka så snart temperaturen sjunker äter dåligt och glömmer att korrekt bota kroppen, som är mycket mer känslig och känsligare än normalt under hösten, under övergången från sommarvärmen till vintern frost.

Ät gott att förhindra säsongs sjukdomar

Det första steget mot en järn även i höst och vinter är att äta bra. Genom att välja rätt mat, i själva verket, inte bara vi förstärker immunförsvaret, skyddar kroppen från insidan, men vi hålla formen genom att förse kroppen med alla de näringsämnen som behövs för att möta säsongen "hårdare" av året. Här är några regler för att undvika misstag.

Mjölksyra

Öka ditt intag av mjölksyrabakterier i höst är en bra start mot en felfri hälsa. I slutet av hösten stimulerade kroppens funktioner med en kurs av probiotika: äta en yoghurt berikad vit levande yoghurt varje morgon. Om du är laktosintoleranta oroa dig inte: är kommersiellt tillgängliga yoghurt burk eller en dryck gjord av ris eller soja, perfekt för ditt problem och berikade mjölkenzymer och probiotika.

Antioxidanter

För att maximera ditt intag av antioxidanter, äta mycket frukt röd / lila som blåbär eller vinbär. Om du inte har tillgång till färska bär, koncentrerad juice är också bra som du hittar i snabbköpet.

C-vitamin

C-vitamin är ett måste i höst och vinter. Detta vitamin utomordentliga egenskaper är den bästa medicinen mot säsongs sjukdomar och syndrom para. Var kan jag hitta det? Först i apelsiner och andra citrusfrukter, men även i kiwi, i paprikor, tomater, broccoli, spenat, och så vidare.

Vatten och mineralsalter

Glöm inte att korrekt återfukta din kropp. På vintern tenderar vi att dricka mindre, men det är ett allvarligt fel, eftersom kroppen behöver ständig fukt. Dessutom genom vattnet kroppen absorberar också viktiga mineraler. När du blir sjuk, då måste man dricka mer att rena sig från gifter och hjälper kroppen balansera sina biorytmer.

Säg adjö till antibiotika och läkemedel: äta gott och du kommer att glömma säsongs krämpor.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha