Vad kostar det att gifta sig?

Bröllop: det måste vara den bästa dagen i ditt liv. Men vad många vill veta är hur mycket en komplett bröllop exakt kosta. Du kan gifta sig med olika budgetar. Gifta sig, vilka kostnader?

Gifta sig, giftermål

Som gifter sig vill att detta ska vara den bästa dagen i livet. Eftersom du slutligen gifta bara en gång. Omkring två gånger eller till och med tre gånger, men det kommer att fortsätta att gifta sig med en av de bästa dagarna i ditt liv. Gifta mig med dig gör av kärlek, eftersom du vill dela resten av ditt liv med andra. Vissa gifta av praktiska skäl.
Hur många gift kostnaden beror på flera viktiga faktorer:
 • Den budget som paret har att spendera
 • Den budget som paret vill tillbringa
 • En mottagning och / eller parter
 • Antalet inbjudna
 • Kläderna kommer att bära brudparet
 • Placeringen av äktenskap och mottagning / fest
 • Alternativ: fotograf, blommor, kort, tackkort, musik, mat, dryck, transport

Brudklänning, bröllopsklänning

En brudklänning är ofta en stor utgift. Detta kan uppgå till flera tusen euro. Ett tämligen överkomligt brudklänning kommer att kosta mellan 250 och 750 euro. Men det kan också väljas för att klä sig i stil: till exempel en galaklänning eller en fin sommarklänning. Dessa är ofta mellan 50 och 250 euro.
Mannen kan välja en kostym, jacka eller kostym. Medelpris mellan 200 och 600 euro. Men det finns billigare kostymer till salu, främst i större sätt. De kostar mellan 50 och 250 euro. En kostym eller klänning hyra är också möjligt. Hyran är vanligtvis mellan 25 och 200 euro, beroende på typ och varumärke.

Vigseln: kostnad

Vigseln själv kan vara billig eller dyr. Vissa kommuner erbjuder en fri dag och tid som finns och som kan vara fri gift. Detta är ofta i mindre städer och byar i fallet. Ofta är det en liten belopp som gått förlorat extrakten. Äktenskapet licens kostar i genomsnitt 15 till 25 euro. På populära dagar som fredag ​​eller lördag, kan kostnaden för kommunen köra hög. Kommunen erbjuder ibland en annan plats som kan vara gift, det finns också extra avgifter. Att gifta sig kostar i genomsnitt mellan 200 och 250 euro för en lördag detta är mellan 400 och 450 euro.
Kyrklig vigsel kostar i allmänhet pengar också: en är ett bidrag betalas till kyrkan. Kostnaderna är mellan 100 och 500 euro. Detta är med olika alternativ såsom blommor, dekorationer, musik etc.
Vigselringar är tillgängliga från 200 euro, ovanför dig vackra vigselringar. Priset är per par. De kan vara naturligtvis mycket dyrt, upp till flera tusen euro per par. Som verkligen ser inget annat än ett bröllop band för showen fanns en vilja att göra under äktenskapet kan också köpa falska vigselringar för 3 euro.

Transport: bröllop bil, vagn med hästar

Transport till bröllopet plats själv kan drivas av en släkting eller låt det rida, är detta det billigaste. Som råkar vara en familj, Vrind eller kunskap som är vackra eller ovanliga bil kommer att göra tillgängliga gratis, är lycklig. Vem vill hyra en bil med ett genomsnitt på 50 till 150 euro per timme förloras, men detta kan stiga till mycket speciella bilar.
En vagn med två hästar gör kostnader i genomsnitt mellan 300 och 500 euro. Beroende på hur långt tränare och coaching med hästar måste resa och även hur långt bör alla om.

Läge mottagning / partiet och antalet gäster

Här ligger en stor del av kostnaden: partiet eller mottagning. Detta kan ha betydelse när det gäller pris, men kan också hållas mycket billigt. Det beror i första hand på vad som valts som plats: på paret hemma eller i familjens hem är uppenbarligen det billigaste. Ett tält i trädgården set är också ganska billigt. En partytält av 8x4 meter kommer att kosta cirka 200 euro för tre dagar, inklusive upp och nedmontering, 12x6 meter 700 euro. En robust tält med aluminium 10x10 meter kostar cirka 750 euro. Ett tält kan eventuellt värmas. Dessutom kan det läggas i ett golv, som visserligen är att rekommendera på gräs.
Hyr ett möte rum kostar mellan 12:50 och 25 euro per person. Det krävs vanligtvis ett minimalt antal gäster. Kontrollera med flera företag. Tänk på ett kafé, en restaurang, en sport etc. Ibland priset på rummet finns också separat och kostnaden för sprit därefter beräknas.
Antalet gäster är viktigt för priset av festivalen, men inte riktigt: du kan bara bjuda in ett fåtal personer och dessa mycket dyr mat, dryck etc. erbjudande, eller många människor älskar inbjudningar och lågbudget part. Men antalet deltagare ger en indikation på den totala kostnaden.
Mat: en kan välja hemlagad mat eller skänka bort och / eller leverans. En kall buffé kostar 6 € pp, men kan gå upp till 15 euro per person eller ännu mer. Kakan är också en viktig del: detta kan göras för att göra låg-budget för 2-3 euro per person, eller dyrt. Gör din egen är ännu billigare! Drycken får ge den hyrda hallen, ett tält kan göra detta genom att tillhandahålla en uthyrare eller göra det själv, och på en fest hemma. Kostnad: 30 cent till två euro i genomsnitt per dryck

Andra alternativ

Tackade göra eller låta göra 50 cent till fem euro per tack
Fotograf: familj / vän eller hyra: 0 € till 1000 €
Musik: vända dig eller DJ / band: 0 euro till 2.000 euro
Blommor: brudbukett, corsages, pryder sig själva eller har det gjort av florist: 25 euro till 500 euro

Lågbudget gifta priset

Som verkligen low-budget vill gifta sig, bara för staden, med en liten grupp av inbjudna gäster, en fest hemma med mat och tårta, är följande kommentar:
 • Kläder och vigselringar: 300 euro
 • Rådets 15 till 250 euro
 • Transport: Gratis
 • Plats, tårta, mat och dryck: upp till € 150
 • Övrigt: familj fotograf, musiken i, gör ditt eget tackade: 5 €

Lågbudget gifta fortfarande en trevlig liten fest, vackra ringar och fina kläder, så kostar cirka 450 euro till 700 euro. Tips: fråga om någon vill ta en kamera och vill ta bilder. Så du får de bästa bilderna från olika vinklar. Det finns alltid ganska trevligt mellan att förstora.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha