Vad kan du göra mot olika former av håravfall?

Att förlora ditt hår är både för kvinnor och män något riktigt otäckt. Allt som berövar människor deras värdighet och kan ge en mycket olycklig känsla. Så många som två tredjedelar av män vid sin 40: e anständigt skallighet. Mindre känt är att göra ett eller fyra kvinnor under sitt liv tar en onaturlig form av håravfall. Vad kan du göra för att bromsa olika former av håravfall eller gå helt emot? En förlust av omkring 50 till 100 hårstrån per dag är helt normalt. Tyvärr har många olika orsaker, så någon kan förlora tillfällig eller mer långt hår, vilket gör håret gallring eller kala fläckar på huvudet där. Mediciner eller kemoterapi är välkända exempel. Genetiska anlag är också en avgörande faktor.
Dessutom kan hormonella störningar eller dålig blodcirkulation i hårbotten spela en roll. Mer inom sitt eget intressesfär orsaker som alltför fettdieten, kronisk stress eller obalans i kosten.
För de olika orsakerna till håravfall, det finns flera naturliga metoder, eftersom de kan hjälpa dig att använda för att förbättra situationen.

Rutin livsstilsrelaterad håravfall

Innan du panik av håravfall, är det klokt att diskutera med en farmaceut vilka läkemedel och relaterade resurser du använder för närvarande. Många läkemedel har en tydlig inverkan på hälsan hos ditt hår.
Om ditt håravfall började efter en diet är definitivt skäl att överväga att anpassa din kost och mer balanserad mat att gå.
När stress eller sjukdom är orsaken till håravfall verkligen försöka ändra din livsstil och släppa stress minska tekniker såsom yoga, djupandning eller meditation nu en permanent del av din dagliga rutin. Chansen är sedan snart förbättring sker i håravfall.

Vad göra när hormonella störningar?

Efter genetisk predisposition hormonell obalans är den främsta orsaken till håravfall. I synnerhet överproduktion av dihydrotestosteron i hårsäcken hormonet verkar ha ett starkt samband med den snabba förlusten av hår. DHT styrs av ett enzym vid namn 5-alfa-reduktas, som produceras i prostatan, binjurarna, och hårbotten. Inflytandet är huvudsakligen i en ökning av mer hud på skallen. Av denna anledning är det lämpligt att minska konsumtionen av mättat fett, raffinerat socker och förädlade livsmedel.
Även en låg sköldkörtelfunktion kan orsaka håravfall. För detta är det lämpligt att äta alger eller kelpextracten svälja tillägg. Dessa livsmedel eller kosttillskott är faktiskt rik på jod, vilket tenderar att gynna funktion i sköldkörteln. Drick därför också föredrar kranvatten; den innehåller fluor och klor; två faktorer som begränsar den korrekta absorptionen av jod. Dessutom kan dricka kokosmjölk stimulera sköldkörteln.
När klimakteriet orsakar håret blir tunnare, be läkaren om läkemedel som innehåller naturligt progesteron att optimera hormonbalans. Detta säkerställer också att ditt hår är så det var innan.

Hur kan du anpassa den bästa dieten?

Se till att du äter en balanserad kost och regelbunden. Se också till att du äter tillräckligt med grönsaker, bönor, orostade nötter, fisk och kyckling. Även väsentliga fetter som finns i valnötter, frön, fisk och avokado är viktiga för friskt hår.
Eftersom vår mat i dessa tider ibland inte har tillräckligt med hälsosamma ämnen är det lämpligt att svälja i ett brett spektrum enzympreparat, liksom vitamin B-komplex, och mineraler zink och kisel.

Vad kan du göra för att främja spridningen av hårbotten?

Rosemary eterisk olja har använts i århundraden för att förbättra blodcirkulationen i hårbotten. Det enklaste sättet är att lägga till några droppar till din balsam och blandningen att massera väl, lämna några minuter och skölj sedan av. Även hårbotten massage rekommenderas; lämnar det upp genom att göra en frisör som har lärt sig att massera hårbotten bäst.
Dessutom finns det många resurser på marknaden för försäljning för att förhindra håravfall och skallighet. Och de är inte bara för män utan även för kvinnor. Observera dock att du köper en agent som är utformad för ditt kön, eftersom orsakerna till håravfall kan vara mycket olika hos män och kvinnor och därmed också olika produkter som kan minska håravfall baksidan av kompositionen.
(0)
(0)

Kommentarer - 3

HalloIk'm lider av håravfall, men två år jag har håravfall. Jag gick till en hälsokostaffär för ett läkemedel. Det gick bra, men efter några månader fick jag en hel del hår i andra platser, t.ex.. ben, arm, rygg, mage och många andra platser. Jag slutade sedan med medicineringen och gick till en särskild läkare, hon gav mig åter en medicin. Jag använder denna medicin i mer än tre månader, men jag ser ingen skillnad ?? Då bestämde jag mig för att göra en särskild hårinpackning med vitlök, olivolja, citron och ägg. Jag såg fortfarande ingen skillnad ?? Jag har baby hår växer var igår jag kammade mitt hår och ville se om min bebis hår har blivit längre, men mina barn hår faller ut, jag kamma mitt hår och min kam är HeLa gånger full av hår. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag använder piller men ingenting, jag använder speciella masker för mitt hår, men ingenting, jag medicin, men ingenting. Folk blir längre hår men jag får mitt håravfall och hår kortare och kortare ?? Vad ska jag göra? Jag har två år kvar!

Jag heter Hank, jag har håravfall och vill göra något om vem du hjälpa mig?

Hej, jag har en fråga. Mitt hår faller med att plocka ut och måste göra allt det tunna haar.wat? Jag sväljer även om D-vitamin droppar särskilt hudläkare. vad är det ted höna till håravfall. Jag prova något växa, men tyvärr fungerar det. Jag hoppas på en lösning. Jag sväljer trots att C-vitamin och än en till z multi.Mvgr Sylvia

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också