Vad Hearthstone: Heroes of Warcraft?

Heart: Heroes of Warcraft är ett spel utvecklat av Blizzard. Det är ett handelsföretag kortspel som du kan göra på nätet och det har redan erövrat många hjärtan. Vad i helvete är detta faktiskt ett spel och hur fungerar det? Hur kan du vinna spelet och hur fungerar det exakt?

Vad är Hearhtstone: Heroes of Warcraft?

Stenhäll: Heroes of Warcraft är ofta förkortat till Hearthstone. Det är ett dataspel som har utvecklats av Blizzard. Blizzard har också utvecklat spel som World of Warcraft, Starcraft och Diablo III. Det är ett online-handel kortspel starring tecken och föremål från World of Warcraft-spelet. Spelet är gratis att spela, men det finns också några betalda funktioner. Spelet tillkännagavs i mars 2013, samt därefter lanserades i stängd beta. Öppen beta av Hearthstone lanserades i januari 2014 och är att spela från detta ögonblick för alla.

Vad är ett handelsföretag kortspel?

Hearthstone är ett handelsföretag kortspel, och det betyder att du spelar med kort. Varje kort har sin egen funktion och kan hjälpa dig att vinna spelet. Det finns flera välkända handel kortspel som Magic the Gathering och Pokémon. Hearthstone är ett spel som bara har online-spel. Det finns inga fysiska kartor över att få.

Avsikten

Båda spelarna har en kortlek med trettio kort och båda börjar med trettio liv. Avsikten är att släppa döda din motståndare med hjälp av korten. Varje kort har vissa egenskaper och genom att kombinera dessa med varandra, kan du prova att slå din motståndare. Den använder bland annat hantlangare trollformler och vapen.

Mana

I Hearthstone använder Mana. Varje spelare börjar med en mana och varje runda det blir en extra mana när med högst tio. Varje kort kostar också mana. Och dyrare kortet är, desto bättre är det oftast är. Spelare två får alltid ett extra kort som ?? myntet ?? nämns. Detta gör att du kan använda en enda ytterligare mana. Det finns också vissa kort att tolv mana kostnader och så faktiskt ospelbar. Dessa kort, emellertid, kan bli billigare med gott exempel, antalet andra kort i handen eller skada du har lidit.

Champions Hearthstone

På Hearthstone du alltid spela med en mästare. Följande mästarna tillhör möjligheterna:
  • Druid
  • Hunter
  • Mage
  • Paladin
  • Priest
  • Skälm
  • Shaman
  • Warlock
  • Krigare

Varje mästare har sin egen förmåga. Sålunda kan exempelvis, kan MAGE göra en skada på ett slumpmässigt mål och präst kan läka ett mål för två.

Spelar Metoder Hearthstone

I Hearthstone har flera metoder för spel för att spela spelet. Dessa spel ?? ??, ?? Practice ?? ?? Och ?? Arena. Du har också den "Tavern bråk", där du kan ange dina specifika utmaningar mot andra spelare. Och slutligen har du "Adventure" alternativet. För detta äventyr måste du betala pengar. Du spelar sedan mot datorn för att vinna speciella kort.
Spela
I visningsläget, spelar du mot andra spelare med sina egna däck. Du kan göra detta däck själv eller använda en av de standardkortlekar. Du behöver inte spela mot datorn här, men så mot riktiga spelare. Även du har en rang och ju mer du vinner, desto högre din placering vara slut. Du kommer alltid att spela mot människor med liknande rang.
Praxis
Praxis är platsen att vara att lära sig och förstå spelet bättre. Du kan också gå däck testa dig för att se om det fungerar som du hade i åtanke. Du kan bestämma på vilken mästare du spelar och lära sig speltyper är alla där.
Arena
På Arena att montera en kortlek med trettio kort. Vet du välja mellan tre slumpmässigt kort och sedan spela mot människor som har också sammanställt ett däck som denna. Du kan spela tills du har vunnit eller förlorat tre gånger tolv gånger. I slutet får du priser och ju mer du vinner, desto bättre priser. Du är alltid att få en booster pack med ett antal kort. Du kan också guldstoft och vinn biljetter. En match arun kostar 150 guld eller 1,79 €. Om du vinner sju eller fler gånger, får du minst 150 guld.

Hur får man biljetter?

För att få Det finns ett stort antal baskartor i spelet för att fortsätta. Dessa kort får du vara bättre med en viss mästare, och kostar mer pengar. Det finns dock en hel del kort som du kan få genom att investera ensam. Detta innebär att du gör det till exempel arena spel och så förtjänar booster packs. Du kan också köpa booster packs i butiken. Slutligen du draften kort. Detta görs med damm. Du kan sälja biljetter ?? ?? Skapa damm och andra kort, eller använda damm som du har vunnit i din liga körningar.

Hur får man guld?

Guld du kan få genom arenan att spela, eller genom att utföra uppdrag. Varje dag får du en strävan där du har 40, 60 eller 100 guld kan komma överens.

Praxis

För att bli bättre på Heart, måste du träna mycket. Ju mer du spelar spelet, desto bättre förstår vilka kort är och vad du kan göra åt det. Det kan också vara lämpligt att på nätet titta på andra spela det ut på YouTube eller Twitch.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha