Vad göra när torra ögon?

Kjetil Holmström Februari 27, 2016 Hälsa 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Med torra ögon innebär att det finns för lite tårvätska går till ögonen. En konsekvens av villkoret är att ögat ökas därmed chans att bli inflammerade. Separerar normalt tårkörteln ?? ligger strax ovanför ögat på framsidan av ögonhålan ?? som tillåter fukt från hornhinnan i ögat har en konstant fuktighet. Om det är för liten tår separeras sedan ögat har en brist på fukt. Där du känner igen att torka ögonen och vad kan man göra själv?

Torra ögon

  • Kännetecken för sjukdomen
  • Orsaken
  • Hur kan du minska symptomen?
  • Ytterligare behandling

Kännetecken för sjukdomen

Primärt känner ögon ovana till där det verkar det är något hela tiden under ögonlocken. En obehaglig känsla som om en bit irriterande i ögat. Som ett resultat av torra ögon ser också ströks ut, vilket gör det ser misskött händer. Eftersom ögonen är irriterade, också kör du risken att du sitter på irriterade ögon med alla dess konsekvenser. Ögonen är extra röda och kliande. Vad kan du göra åt det nu, utan att ytterligare skada ögonen?

Orsaken

Tårkörteln ovanför ögat producerar tillräckligt med tårar för att tillföra tillräckligt med vätska för ögat under nuvarande omständigheter. Det finns ett antal skäl till varför riva försörjningen avbryts:
  • genom att bära kontaktlinser. Denna uppfattning har de fysiska känslan av att tillräcklig tår anropas, kan det därför ge en tork sensation. Detta beror på att hornhinnan inte är i kontakt med det fria;
  • genom att ha en kontinuerlig inflammation av ögonlocken, möjligen orsakad av en variant av herpes simplex virus som förekommer i munsår och bältros;
  • genom användning av läkemedel, gör riva produktion avdunstat.

Hittar du i torra områden, eller komma i kontakt med ögonen ofta luftflöde ett kontinuerligt kan drabbas av. Notera att villkoret kan orsakas, och antingen förvärras genom användningen av laserbehandling.

Hur kan du minska symptomen?

Det är viktigt att hemmiljön inte är för torr. Moderna hem har en optimalt fungerande ventilation och ventilation. Dock är luftfuktigheten ofta under par. Åstadkomma en automatisk fukt diffusor eller kontrollera att du har behållare med vatten för att värmaren hänger. På detta sätt, så är klimatet ständigt tillräckligt med fukt i luften, bättre för dina ögon. Dessutom är det viktigt att undvika luftkonditionering och fläktar. Alla luft rörelse orsakar ögonen missgynnade nämligen ytterligare.

Ytterligare behandling

För att ytterligare behandla torra ögon, kan du dra nytta av steriliserat vatten som artificiella tårar som du kan få i form av ögondroppar. Regelbunden dropp förbättrar fukten i ögonen, orsakar symptomen börjar gradvis att minska. Har en variant ögondroppar inte, sedan byta till den andra eftersom du kan också reagera på fukt bevarande. Den långsiktiga uthållighet av sjukdomen än vad som rekommenderas av en medicinsk ögonspecialist som behövs för att bli av med torra ögon.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Kost, bibehålla muskelmassa
Nästa artikel Med barn till museet
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha