Vad gör mot terror telefon callcenter

Telefonen ringer. Man tar på och avsätts på den andra sidan. Ingen säger något. När det händer, sätter det oftast ett call center som hans effektivitet kommer att öka. Metoden är olagligt men ingen ingriper.

Spänning när telefonen ringer

När telefonen ringer, gör det i vissa människors hjärtan som slår snabbare. Det händer med dem flera gånger att anslutningen bryts när de lyfter luren:
  • det är en inbrottstjuv som vill veta om det finns någon hemma?
  • eller någon som bara vill retas?
  • eller ännu värre, en pervers människa?

Antalet uppringaren finner typiskt dem på något telefonboken tillbaka. Först när de är på Internet för att söka, de får saken på spåret: de första siffrorna motsvarar de första siffrorna i antalet kända försäkringskassan. Men varför avbryter företaget på jorden anslutningen om de vill pracka en försäkring?

Driftstopp förödande vid callcenter

Vad verkar absurt vid första anblicken, är en allmänt använd metod. För att öka deras effektivitet, nämligen callcenter arbetar med datorprogram. Som beräkna när nästa samtal bör inledas för att säkerställa att de anställda 60 minuter per timme, kunder kan för att hjälpa dig. Genom att sätta upp en ny anslutning i onödan slösa tid, är uteslutet. Därför datorn redan en annan konversation börjar redan innan en anställd är gratis.
Men eftersom datorer inte är clairvoyant, programmerare att använda sig av ett trick bygger på ständigt uppdaterade uppgifter, beräknar programvaran ständigt statist den tidpunkt då ett nytt samtal måste inledas. Denna metod kallas på fackspråk "Predictive uppringning", löst översatt som "Predictive uppringning ??.

Tusen telefonsamtal

Uttrycket "predictive" är dock alltför ambitiös i detta avseende. Minst två procent är från alla anslutningar, medan adressaten redan har spelat in, bryts av datorn eftersom ingen anställd är gratis.
Helst telefonen ringer bara en kort stund, men i värsta fall samtalet inte avbryts om det finns någon på linjen. Till exempel är en samtalscentral på uppdrag av ett företag, säg, 50 000 samtal. Felgraden, den så kallade "över uppringningsfaktor" är två procent. Detta motsvarar mer än 1000 gratis samtal.

Gratis samtal är att betrakta som spam?

Man kan undra om den metod som använts, gratis telefonsamtal från datorer, inte också ses som en form av spam. Och spam idag är inte bara ett harmlöst brott. Leverantörer som är flera gånger av misstag, kan förvänta sig en rejäl böter.
Branschorganisationer i det förflutna ibland påpekade att metoden inte är faktiskt tillåtet, men att dusvere har callcenter fortfarande inte riktigt avstånd. Det finns alldeles för mycket pengar inblandade: med "Predictive uppringning" effektiviteten av ett call center med upp till 20 procent kan ökas. Då du tar några irriterade kunder vill starta.

Call center alltmer arbetar på provisionsbasis

Vissa telemarketing företag frivilligt underkasta sig en hederskodex. Men kryllar svarta får i branschen. Och alla telemarketing företag är under ständig press. Där en gång order på ett fast belopp och ett visst antal adresser tilldelades, de flesta företag idag är verksamma på provisionsbasis. Call Centers tjänar så, bortsett från en liten fast bas endast när de anställda sälja något. Få telemarketing få en fast timlön, de flesta löner relaterade till utförandet. Detta kan innebära att säljarna är kreativa ?? ?? eller ens aggressiva ?? ?? vara.

Häng upp utan dåligt samvete

I vår fritid, efter timmar, callcenter sväng höger vid full fart. Men hur obekvämt ett telefonsamtal kommer, många människor är det svårt att helt enkelt ?? Nej ?? att säga och hänga upp. Förresten, kan du lätt känna igen mindre legitima callcenter:
  • De kallar också ?? kväll efter halva nio på söndag;
  • de inte omedelbart anpassa sin produkt till att börja med en ursäkt;
  • de ljuger för dig;
  • försöka övertala att köpa även om du har tydligt sagt nej.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha