Vad gör mindfulness med din hjärna

Vad händer när du använder mindfulness? Vad händer i hjärnan när mindfulness tekniker tillåter i ditt liv? Mindfulness är ett sätt att leva och ett sätt att se på saker och ting. Vi lever i en snabb värld vi är vana vid att göra flera saker samtidigt. Men hur medvetna vi faktiskt gör dessa saker. Och hur medvetna vi lever? Den här artikeln förklarar vad som händer i hjärnan mindfulness när du låter i ditt liv.

Vad är uppmärksamhet

Mindfulness är, enkelt uttryckt, den medvetna upplevelsen av de aktiviteter du utför i ditt liv. Vi vet alla det fenomen som vi befinner oss i bilen och köra hem. Ibland med det som en annan tankevärld som skrämmer dig och tänka ?? Åh, jag är redan här ??. Du har kommit en lång väg omedvetet. Ett annat exempel är att äta en kaka. Plötsligt inser du att din cookie är. Du har inte insett att cookien var redan halvvägs där. Mindfulness är en teknik där du inte längre har dessa konstiga stunder. Du kör medvetet i bilen, och du äter en kaka på ditt medvetna. Här kan du inte få distraherade av saker som händer runt omkring dig. Du är så medvetna om de saker du för tillfället gör och inte är medvetslös med flera saker samtidigt.
Mindfulness gör oss mer medvetna liv och därmed förbättra livskvaliteten. I praktiken är detta en mycket svår teknik att lära sig. Men som ordspråket säger, övning ger färdighet ?? ??.

Anslutningar i hjärnan

Varje del i hjärnan har en specifik funktion. Till exempel finns det en del som är allokerad till syn, lukt, rörelse, sinnesrörelse, och så vidare. Det finns även en del av hjärnan som bara syftar till att känna igen ansikten. Med särskilda tekniska prylar som fMRI och EEG nu kan se in i hjärnan utan att behöva operera. Eftersom hjärnan avger en färg i viss aktivitet, kan det ses att äga rum i exakt vilken del av hjärnan vissa verksamheter.
Liksom andra organ i kroppen, kan våra hjärnor anpassa sig. Om du tittar på dina muskler är ett bra exempel på att förändra saker i din kropp är möjlig. Genom att träna musklerna med styrketräning dessa blir starkare, med stretching dem längre. Således, för hjärnan att det inte växer på utbildning eller ställningar, men att strukturen i hjärnan, och sammankopplingar av de delområden kan fortfarande göras starkare.
Forskning har visat att antalet och styrkan av dessa anslutningar mellan hjärnceller har en stor inverkan på hur vi förhålla oss och hur vi tänker. Dessutom är det också viktigt vilka kemiska reaktioner inträffar i hjärnan eftersom vissa ämnen i kroppen här också påverka. I den här artikeln låt detta avsnitt för nu, av hänsyn. Våra kontakter har så stort inflytande på vad vi gör, hur vi gör det, vad vi gillar och inte gillar det och framför allt hur vi tänker.

Hur gör anslutningarna

Våra hjärnor består av alla celler. Och den enda roll dessa celler är att skicka meddelanden genom våra kroppar och våra sinnen / tankar. Kropp och själ nämns separat eftersom många av de meddelanden som inte kan uppfattas medvetet i våra tankar och accepterar det som en självklarhet.
Varje cell kommunicerar med cellerna som det är geconnecteerd. Det kan jämföras med vårt sociala nätverk. Här har vi också kontakter med människor och dessa anslutningar kan komma att ändras. Ibland försvinner från ditt nätverk, ibland människor komma till. Så är det med dina hjärnceller. Ibland finns det nya anslutningar och ibland fallfärdiga kopplingar mellan cellerna själva. Denna förmåga att ändra anslutningar kallas neural plasticitet.
Genom övning och repetition, kan vi stärka banden mellan hjärncellerna så att dess funktionalitet är mer effektivt inom den särskilda delregionen. Du tränar och tränar och därför blir det lättare att göra vissa saker. Tänk på att lära sig cykla. Genom att göra det och att öva och öva, du får bättre in där och du kan alltid snabbare cyklar. Våra hjärnceller är en grupp som arbetar tillsammans. De blir bättre med regelbunden användning i att utföra sina uppdrag.

Vad händer i hjärnan hos mindfulness?

Mindfulness är en särskild mental övning för hjärnan. Detta gör att vissa områden som ska utvecklas bättre. Eftersom mindfulness på specifika, unika funktioner mål kan förväntat resultat från denna typ av träning. Exempel innefattar meditation och koncentration övningar.
Andelen i hjärnan är utbildade mindfulness relaterade till ?? ?? fokuserad uppmärksamhet. När du ger fokuserad uppmärksamhet något du bli helt uppslukad av vad du gör i det ögonblicket. Du behöver inte tänka på det förflutna eller framtiden. Även du inte tror på dig själv. Syftet var att ge uppmärksamhet åt något naturligt är alltid i ditt dagliga liv utan att du gör mindfulness. Förmodligen kan du komma ihåg dig när du var någonstans helt absorberad i det. Kom också ihåg att du det förflutna och framtiden, här var helt bortglömd?
Studier har visat att människor som gör mindfulnessövningar har fokuserat mer uppmärksamhet stunder. Därför enklare och mer fullständigt beslagtas av verksamheten där de för närvarande gör. Studien fann också att dessa människor kände en högre nivå av lycka.

Feeling lucky mindfulness

Genom att använda mindfulness, behöver du inte ordna ditt liv på utsidan för att säkerställa en högre livskvalitet. Det verkar som om det finns mer uppskattning för de saker omkring oss och tacksamhet för de saker som de är. Genom att ägna större uppmärksamhet åt de saker som händer nu dra dig bortsett från de saker som har hänt i det förflutna och vad som kan hända i framtiden. Vi känner mycket rikare vår livserfarenhet och har en större betydelse. Hela känslan av livet upplevs mer intensiv.
Eftersom hjärnan stärker kopplingarna mellan cellerna och förbättrar vårt beteende är också förändrats. Du kommer att reagera mindre känslomässigt och kan bättre förutse vad som händer i nuet. Du får också en bättre bild av vad du kan och inte kan ändra i ditt liv. Beslut fattas bättre eftersom det förflutna och framtiden, inte i fältet. Som ett resultat finns det ingen energi går förlorad i överläggning och inre motsättningar.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha