Vad gör min mäklare till mig?

Ingva Lindqvist December 26, 2015 Hus & Trädgård 14 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
En mäklare slå på att sälja eller köpa ett hus. Han måste bestämma värdet på huset, och guida dig i försäljning eller köp. En av dess huvuduppgifter är att förhandla om priset med den andra parten. En fastighetsmäklare, kan du slå på att sälja och köpa ett hus. De flesta mäklare är också befogenhet att värdet på bostäder beräknar till exempel arvs bosättningar. Hans främsta uppgift är att sälja bostäder och den administrativa processen för att köpa och sälja bostäder. Förr i tiden dessa yrken tjäna mycket pengar var i. I tider då husen säljs mycket snabbt, fick de en avgift på tusen euro ?? s för väldigt lite arbete. De kan bevisa sin styrka när det blir värre med bostadsmarknaden. Mäklarna får också allt lider av priskonkurrens. Parter som Makelaarsland gå med en avskalad tjänst mäklare prestanda. Priser för courtage kommer under press.

Om mäklare tjänar sina pengar med det?

De är främst beroende på provision för att sälja hus. De provision är vanligtvis en procentandel av försäljningen beloppet. Storleken på avgiften varierar beroende på mäklare och är förhandlingsbart. En mäklare kan också ta som ett ombud. Detta kommer att gå med dig att besöka hem och för att säkerställa bra att du inte köper eftersom du sitter på en rosa moln. Mäklaren kan turnera huset och se affärs spara pengar i förhandlingarna. Mäklaren är också nära till elden för att kunna ge råd om bolån. I större kontor, har de specialister här i tjänsten.

Hus försäljning med eller utan en fastighetsmäklare?

Mäklaren har den stora fördelen att han har ett nätverk av mäklare bakom honom och en professionell hemsida med tusentals besökare varje dag. Du kan sälja ditt hem utan en mäklare, men du måste veta exakt var man ska börja. Du skulle vara klokt att först göra de nödvändiga läxor innan du börjar. För köparen är det avsaknaden av en säljande mäklare också en nackdel. De kommer att vara misstänksam och kan misstänka att säljarna har något att dölja. Du har också möjlighet att göra särskilda överenskommelser med mäklaren. Vissa uppgifter han tar vård och andra frågor kommer du att göra själv. Detta de kallar en deluppgift.

Vilka uppgifter gör mäklaren i försäljningen?

Detta beror på de avtal som du gör med honom eller henne. Normalt kommer mäklaren ge kommunikation på Internet och eventuellt i tryck. Intresserad han kommer att leda runt huset och svara på frågor från potentiella köpare. När tittarna blir köparna, kommer han att få ut maximal försäljningspriset för dig. När parterna kommer överens om priset, kommer han också att säkerställa fortsatt administration.

Ska jag ta och mäklare av NVM, VBO eller LMV?

Dessa är de tre största fastighetsorganisationer där mäklare kan gå in på. NVM har den största fördelen att deras hemsida är den mest besökta platsen för tre, men inte NVM hus kommer i dag att stå Funda.nl. Kvaliteten på mäklare är viktigare än den organisation han är knuten till. Du kan fråga om grannar, vänner eller bekanta som har sitt hus på marknaden eller har nyligen sålt. De kan berätta mer om sina erfarenheter med vissa mäklare.
Se även:
Vad gör en mäklare?
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha