Vad gör man med gamla önskan, jul eller vykort?

Med gamla gratulationskort, vykort, jul eller du kan göra en hel del! Kasta bort dem men inte återanvända dem, helt eller i bitar. Så du kan skapa bakgrunder, skärs ut siffror, där kuber skär, det gör lapptäcke, återanvända text, det är ett pussel och så vidare. Inte mycket pengar för att göra korten eller köpa utrustning i år? Inga problem! Bara räkna korten senaste årens tillbaka och återanvända dem. Du kommer att bli förvånad över hur många kort du kan urskilja de gamla korten genom att återanvända vissa handlingar. Inga gamla kartor mer om? Do not panic! Bara att gå till en loppmarknad och köpa en del på. De är ofta till försäljning för nästan ingenting! Och sedan, få att fungera!

Shutters skärning

Ta en gammal julkort eller gratulationskort. Räkna ut hur många rutor som du behöver för att skriva din hälsning om du vill. Du kan räkna med ett ord per låda eller brev per låda. Nu skär med en kniv så många fönsterluckor rutor som du behöver. För detta, du klippa tre sidor och låter dig fixa en. Limma vykortet på ditt kort, men inte limma på de skurna delar, eftersom du kan vika öppen. Bakom varje lucka kan nu skriva en liten bokstav eller ett ord. Om det är ett julkort, kan du också göra ett slags adventskalender. Du måste registrera varje lucka ett nummer från 1 till 24, eventuellt med en smekning eller önskan. En trevlig överraskning för mottagaren.

Pussel!

Ta ett pussel av en gammal gratulationskort. Om kortet beskrivs klibbighet än vitt papper på texten. Observera dock att det fäster bra överallt, även i mitten. Skriv ditt meddelande på den vita sidan. Ta en form med pusselbitar och skylt vid bortre stolpen. Klipp ut. Lägg bitarna i en mapp och låta mottagaren nu hans budskap men själv förbryllande på varandra! Också trevligt att göra med ett vykort. Skicka pussel av vykort till någon som har varit i samma stad eller samma region. Den personen kommer att ha mycket roligt att upptäcka vad som finns på kortet bijeengepuzzelde staten!

Bakgrund

Vissa kort, t.ex. julkort eller vykort som visar vackra landskap. Tänk på ett snöigt landskap eller en marinmålning. Använd detta som bakgrund. På julkort med snöiga landskapet kan du hålla i luften jultomten i hans släde på marken julgranar, snögubbar, rådjur, etc. Havet kan hålla måsar, båtar, delfiner och så vidare. För detta kan du använda 3D-siffror eller kontur klistermärken. Eller siffror från andra gratulationskort.

Siffror cut out

Se jul eller födelsedagen ordentlig titt. Det finns några mycket trevliga siffror. Tänk på julstjärnor eller fåniga seriefigurer. Klipp ut dem och återanvända dem på ett nytt kort. Behöver flera kopior, kopiera dem bara några keer.Je kan använda tecken som huvudmotivet, men du kan också använda mindre tecken för att fylla i hörn eller göra scener. På julkort kan du klippa bollar i samma färg från olika kort och sedan bearbeta dem till ett genom att sätta band att hänga till exempel. På många födelsedagskort sporter är representerade. Skär några av detaljerna och kombinera dem i ett nytt kort för en sann sportfantast som gillar att träna alla sporter.

Charms och kort med spånplattor

Vissa kort har små berlocker, järn figuriner. Skär dem från biljetten och återanvända dem på ett nytt kort. Spånplattor är statyetter eller från tjock kartong. När du klipper några små figurer från en gammal kort och hålla dem på tjock kartong och sedan klippa ut igen, kan du skapa scener i ett nytt kort eller en scen från en gammal kort tillbaka också med jubel.

Återanvänd Texter

På de flesta kort är roliga texter. Återanvända dem. Klipp ut dem på olika sätt. Hursomhelst runt bokstäverna, antingen i en rektangel som du sedan limmas på en något större rektangel. Du hittar text kul, men du kan inte klippa honom på grund av en bakgrunds exempel, skriva på datorn. Välj din egen typsnitt och färg, och kassera det på det nya kortet. Du måste också använda hela texten. Till exempel kan du använda olika typsnitt för olika kort och därmed skapa ett slags "anonym" budskap genom att kombinera bokstäverna.

Bokstäver cut out

Vissa kort har riktigt fina färger. Tänk på en höstkort med lysande höstfärger. Var på kartan bokstäverna FALLA tjocka bokstäver. Nu avskuren, låt den svarta kant till den. Du har nu texten nedgången i strålande höstfärger som du kan återanvända på ett nytt kort. Fäst med foampadjes och det är ännu trevligare. Samma med röd och grön där man kan klippa ut bokstäverna JUL och så vidare. SEA från havsutsikt stranden ut ett vykort med sand, snörika vintern eller från ett snöigt landskap, etc.

Kuber och fragmentering

Du kan hitta kortet trevligt, men lite tråkigt? Då kan du göra alla möjliga saker med det.
Dicing
Skär slitageyta fint i tärningar. Gör bilden då och då, men lämna ca 2 mm mellan varje block. Så du får en fin effekt. Vill du ha 3D-effekt, vänligen första kopian av ritningen. Nu kan du på vissa ställen två eller tre kuber sticka, så att du skapar mer djup i din ritning.
Klipp remsor
Klipp remsor av ritning i, till exempel, en centimeter. Antingen du håller remsorna sida vid sida med 1 mm mellan. Antingen du gör banden är förskjutna, med samma band att hålla varje centimeter högre än de udda band. Detta kommer att ge en levande effekt.

Making Patch

Några ritningar är perfekt att uppleva ett lapptäcke. Skär ritningen i geometriska figurer. Limma ihop dem igen och arbeta tillsammans kanterna av varje del med en raksöm.
Studera de kort du har första rätt, välja vilka delar av vilka kort du ska använda och sedan ... att arbeta! Ha det så kul!
Att få fler idéer? Ta en titt på: Att skapa gratulationskort eller kort: tekniker förklaras och trevliga idéer Det är rätt. Ha kul fortfarande gör remakes!
(0)
(0)

Kommentarer - 3

Återanvändning kort jag har gjort i flera år, men via denna webbplats har du nya idéer. Mycket trevligt

Haha, nice är att ja, jag har gjort i år, återanvända cirka 55 julkort etc. och du är en annan kreativ ennnnn COST, om du är ont om kontanter eller hur?

Tack för de fina reactie.Voor fler tips du kan titta i den vänstra kolumnen under "Special". När "vykort" och "Skapa kort" hittar du fler artiklar med tips.Veel kul!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också