Vad gör kosmetolog i en behandling?

Vad gör en estetiker vid en behandling? Och en sådan behandling är också bra? Vissa män och kvinnor går var sjätte vecka för en kosmetolog. Andra vet inte vad som händer och är därför ibland skrämmande. Ändå regelbundet till kosmetolog gå frälsning för huden. Kosmetolog behandlar inte bara, utan ger också goda råd och använda bra produkter. Men hur ska man behandla en kosmetolog ut?

Kosmetolog: Utbildad att vårda huden och erkänna ojämnheter

En estetiker är utbildad för att ta hand om huden, men också för att identifiera problem. En bra hudterapeut kommer människor som till exempel har en plats att sitta var som helst de finner misstänkta, berättar en läkare eller en hudläkare. Från tillstånd som akne, en mycket torr hud eller fjällande hud, en hudterapeut göra något, om villkoret är inte så illa. Det kommer att vara fallet så hänvisar igen.

Var och en har sina egna skönhetsbehandlingar

En kosmetolog kan specialisera sig på en mängd olika behandlingar, såsom kropps- och ansiktsbehandlingar, det finns också institutioner där de går mycket längre än celluliter behandling med injektioner, laser hårborttagning eller ta bort eller behandla rosacea rynkor med botox och fillers. Om den typen av behandling denna artikel är inte, men om normala grundläggande behandlingar i ansiktet som kan erhållas vid normal kosmetolog.

Ansiktsbehandlingar

Många ansikts falla från en rad mindre verksamheter som följer varandra. Ofta understiga:
  • Rengöring, ofta med roterande borste
  • Plockning av ögonbryn
  • Skrubba eller fjällning av huden i ansiktet och klyvning
  • Ångbad
  • Ta bort pormaskar och komedoner
  • Face dekolletage och axlar massage
  • Mask
  • applicera en dagkräm
  • Möjligen smink

Rengöring av ansiktet

När kosmetolog har tittat på vilken typ av hud en person har, kommer hon att använda en sammanhängande renare. Många skönhets specialister arbetar med ett varumärke de tror på. För var och en är olika. Folk som är specifikt letar efter en specialist som använde sitt varumärke eller endast rena naturliga hygienprodukter att använda eller tro på Ayurveda Aveda vara bäst att hitta en salong som gör just det. Efter rengöring med mjölk eller annan produkt, huden ofta dessutom rengöras av en roterande borste.

Plockning av ögonbryn

Många kosmetologer tweezing precis med pincett. Således de oroliga hårstrån dras ut ur huden och är formad på nytt till ansiktet. Smärtfri epilering bestäms inte, men någon med ganska plockade ögonbryn ser direkt en mycket bättre. Finns det någon som verkligen tjocka ögonbryn då ibland harts som användes för första gången. I det fallet är varm harts appliceras till det område där håren måste försvinna. Eftersom en bit bomull än att gå över och över kosmetolog drar trasa bort det på en gång. De kommer att följa med alla dessa små hårstrån. Oriental orienterade kosmetologer epilering ofta med en tråd. De går mycket snabbt med den speciella tråd på huden och dra på så sätt också från hårstrån.

Skrubba eller peeling i ansiktet

Huden ser alltid bättre när de bästa döda hudceller är borta. Skrubba eller skal gör. Genom mild kräm med korn försiktigt massera huden försiktigt och låt hudens döda celler från varandra.

Ångbad och uttrycker pormaskar och komedoner

Många estheticians använder omedelbart efter scrub ångbad. Någon du inte har med z ?? huvud ovanför en behållare med vatten med en handduk över det, men från en lång enhet, ånga blåses på ansikte, hals och dekolletage. Detta öppnar porerna, så att borttagning av pormaskar och komedoner är mycket enklare. Blackheads är de svarta prickar i huden när de uttrycks visar en liten gnutta fett. Ibland koppen gula, ibland bara vitt. Vissa människor har en massa pormaskar och stora pormaskar, till exempel på näsan. De är inte på rätt sätt sedan tas bort uppstår tjocka finnar som också kan antändas igen och få en tjock vit kopp. Kosmetologer övrigt trycka fett finnar, även om de vet att du kan. Huden behöver inte knäcka eftersom det ger lite ärrbildning. En kosmetolog vet exakt hur mycket tryck de kan sätta på en blackhead eller finne. Kunden kan vara säker på inte därefter med olika blåmärken att gå runt eller visat pormaskar som senare fortfarande en finne. Detta händer ofta när människor själva måste sitta vid deras ansikte igen. Komedoner, dessutom är de små vita cirklar som ligger så att säga, på huden och kan pressas mycket sämre. Kosmetolog används för detta ändamål ofta en steril nål för att sticka ett hål och sedan uttrycka.

Ansiktsmassage

Många män och kvinnor svär vid. Den ansiktsmassage under en ansiktsbehandling. Varje specialist massage på olika sätt och vissa arbetar också från en annan filosofi. Satsa på en strategi som passar varje kund det bäst. Kosmetolog används i massage en produkt som vid den tidpunkten passar kunden. På vintern kommer att bli en fetare kräm, kanske med några lugna Erends. Ofta blandar kosmetologer eftersom flera produkter för att se vilka har bäst effekt. Sedan går hon på hennes första hand i ansiktet, axlar eller rygg och börjar massera. När en ansiktsmassage ingår också delar av axlar och rygg och även halsen och ofta även hårbotten. Massagen ska kännas behaglig cirkulationen stimuleras. Dessutom har en lycka hormon som skapats av beröring och det är bra för utseende. Många estheticians arbetar också med chakra punkter som tillåter energin. Chakra ?? s som gömmer sig skulle orsaka problem och därför fungerar massage på dessa punkter för att förhindra dessa blockeringar eller åtgärda. En massage tar ungefär en halvtimme och kunden kan bara njuta med dina ögon stängda. Under massagen är faktiskt prata uteslutet. Efter massagen tar kosmetolog en varm trasa och överlämna den till de platser som är masseras. Till exempel kan huden absorbera återstående massage grädde.

Smink

Formatering efter massagen är inte för alla självklart. En del kvinnor inte utgör så upphäver det avsnittet. Andra är villiga att prova något annat än vad de alltid gör dig själv och kan begära det. Kosmetolog kommer alltid att fråga om någon vill ha en stiftelse och vad någon vill fortsätta.

Först fråga vilken behandling innebär i kosmetolog

För övrigt har varje skönhet sin egen konstruktion av en behandling. För många av de ovanstående är det ett grundläggande behandling, och som kan utökas med exempelvis färgning av ögonfransar och ögonbryn, en ampull med ett serum, en speciell mask eller hartserna, till exempel, överläppen. Men frågan om vad som menas med en behandling, hur lång tid det tar och vad det kostar. Dessutom, behovet av att klicka med den person röra. Det uppstår mellan klient och specialist fortfarande ett band och att det är rimligt fysiskt, vara säker på att kunden kommer att känna att han eller hon är på ett säkert ställe.

Särskild hudvård

Den särskilda på ansiktet hudvård kan läsa hur någon kan se till att hans hud är bra underhåll. Läs allt om det i: Hudvård
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha