Vad gör en iPad?

Leopoldina Simonsson Februari 27, 2016 Elektronisk 5 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
IPad ligger på iPod och iPhone återigen en mycket framgångsrik produkt för Apple. Efter införandet av iPad under 2010, kom Apple i början av 2011 igen med uppföljaren, iPad2. Fall kan erhållas i olika modeller till väsentligt olika priser. De första slagen i kampen om konsumentens fördel, när det gäller Tablet PC vanns av Apple. Samsung gör stora ansträngningar för att hålla jämna steg med utvecklingen, men de håller bakom. Utöver funktionerna i iPad2, har Apples produkter blivit en statussymbol. Detsamma gäller för skrivbordet och bärbara datorer av märket. Priserna på Apples produkter är i genomsnitt något högre, men konsumenten måste vara villiga att betala.

Versioner av iPad

IPad ?? s finns i olika versioner och priser. Den billigaste formen är varianten med 16GB minne. Du kan köpa en iPad upp till 64 GB. Om du kommer till internet och e-post i huvudsak kan 16GB versionen vara tillräcklig. Till exempel, användare som vill titta på film och lagra, bör välja 64GB versionen.
Dessutom finns det en skillnad mellan WiFi-versionen och 3G-versionen. Använder WiFi iPad du hamnar beror på hotspots för att ansluta till Internet. 3G-versionen är lättare att använda och ger dig möjlighet att navigera exempel.

Skillnader mellan iPad och iPad2?

Storleken på de två varianterna är lika, displayen är i själva verket 9,7 inches. IPad2 har en Apple A5-processor, så att du kan göra flera saker snabbare. Den nya versionen kan anslutas till HDTV. För detta behöver du en specialkabel från Apple. IPad2 har en främre och en bakre kamera. Den första versionen har bara en kamera på baksidan. Kort sagt, de förbättringar är mycket begränsade. IPad2 finns är svart och i vitt. IPad är bara tillgänglig i svart.

Vad gör en iPad?

Priserna på iPad beror på vilken version du köper. Du kan köpa en andra iPad för några hundra euro på Marketplace. Många ägare försöka sälja den första versionen av den version att köpa iPad2. Dessutom priset beroende på vilken modell du väljer. För iPad2 priserna börjar på ?? 479 och kan gå upp till ett belopp om ?? 799. Å ena sidan, priset beror på det interna minnet och även om det är 3G eller WiFi. Den dyraste versionen är iPad2 3G + WiFi 64 GB.
Den gamla iPad kan du köpa nya från ett pris på ?? 379. Detta kommer att ge dig den version av 16GB. Inom en snar framtid den första versionen av iPad kommer alltid att vara billigare. Troligtvis, även iPad2 några år nästan värdelösa. Utvecklingen är så snabb att den här versionen snart kommer vara föråldrad igen. I det avseendet är att köpa en iPad en dålig investering.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Ursprung i staden
Nästa artikel Tennis: Höjdpunkter 2012
Kommentarer (1)
Lisabeta Lagerfeld
  Like 0   Dislike 0

Använder WiFi iPad du hamnar beror på hotspots för att ansluta till Internet. 3G-versionen är lättare att använda och, till exempel, kan du också identifiera navigeren.Wat är skillnaden mellan "Internet" och "navigera"?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha